Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 20:34:10
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: entinte
Ej drage zenice, da ja ne lutam sad forumom samo da vas pitam kako se daje 3. vakcina u domu zdravlja ne racunajuci onu na dan izlaska iz bolnice. Mi kontali sutra pa da vidim gdje se daje. Kao da neko rece da idu obje u rukice pa cisto provjere radi.
jedna u ruku, jedna u nogu i to je to
< Poruku je uredio ladyblue -- 8.11.2011 20:35:11 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 20:37:39
entinte
joj opet u nogu, kako je gadna ona igla uhhhh
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 21:01:42
bint
večer samo da vam javnem da moj H se saam pusta i hoda bez icije pomociii,napravi 3-4 koraka i onda mu zaklecaju nogice i sjedne i pukne se smiajtiii heheheheh bas sma se izneadila,obradovala ma ne zanm ni sama al i on se samo smije...srecica moja etooo ljubimo vas,a vi zenice uzivajte na kafiiii
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 21:33:32
lepetetka
Ehhhh ženice vidim svašta ste napisale,..ja nemadoh kad ni da uletim Vidim i Idacha se javila Ja sam pravo umorna, evo sam malu ubacila a mm i mali otišli u skitnju-momačku ja vala nisam mogla, ovako ću bar malo odmoriti se,...još ako Eminica utvrdi, superiška... Eto sve vas pozdravljam puuuuno, i drago mi je za Imančicu što joj je lijepo u vrtiću!!!!!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 21:39:20
lepetetka
Cickolini drago mi je za Daaniu za pozitivne prognoze , lijepo baš čuti ovako nešto lijepo,.. Nego ja sam novce za onu robicu ubacila u onu kutiju.kesu na BB , skupljalo se za neku porodicu, tako mi je mama2009 rekla i ja tako i uradila eto da ti prijavim
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 21:45:11
lepetetka
Animagical skafander stoji a i kapica je ostala nisam je prodavala pa ti ako si zainteresirana vidi ako ti se svide uzmi a ako ne neka drugi gledaju Ja kako te ne nađoh nisam ni tražila drugu mušteriju, i jesam na Dobrinji pa valjda ćemo se nekako uganjati... Žao mi što ne vidje malog garavog
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 22:15:53
mala_sa
Vece i od nas... ja i A evo do maloprije bili sami, uh on mene polomi, vala je tacno da kako rastu tako i traze punooo vise paznje (a ja mislila kad se sam pocne kretati, da cu se ja odmoriti)
Bint za druga Hamzu
Emice za drugaricu, sto nam je brza (ma hajde sta fali ako bude jos jedna )
Gift moj A koristi dudu od 3ceg dana, i nikad je nije zamijenio sa sikom
Iman za nasu Mancicu, ma zacas ce se ona uklopiti
Entinte i Sweet sretni vam mali rodjendancici, evo i poklona
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 22:30:30
Amam
Vecer i od mene. Djeca svecano u krevetu,hB papostoji i ovaj dio dana.Mm pokupio crijevnu virozu pa samo stenje ide mi na zivce . Idachoo pa djesi ti bona. Cestitam prve korake F i H,ako dobro upratih. Iman curka bas pametnica .
Mala_sa da te pitam kako vi sa dohranom?Moj E jos nema stalni obrok a za 4 dana ce biti 7 punih mj.Nece dijete slanu hranu i gotovo ,hoce sve sto ne bi trebao a one splacine koje treba da jede nece.Mi danas jeli supu,ma zacinjena on gleda ja mu malo dam on hoce,a njemu kuhala isto tjesteninu u vodi s maslacem i malo pavlake i malo posolila ma nema sanse da usta otvori. Jedino sta sad hoce jesti i to u malim kolicinama je voce
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 22:35:58
animagical
IZVORNA PORUKA: lepetetka
Animagical skafander stoji a i kapica je ostala nisam je prodavala pa ti ako si zainteresirana vidi ako ti se svide uzmi a ako ne neka drugi gledaju Ja kako te ne nađoh nisam ni tražila drugu mušteriju, i jesam na Dobrinji pa valjda ćemo se nekako uganjati... Žao mi što ne vidje malog garavog
hocu oboje samo mi javi na pp svoj broj ako ti nije mrsko, pa te zovnem da vidim kad mozes da naletim dole negdje? usput ces ga i vidjeti, to je moj privjesak...ne mogu mrdnuti bez njega hvala sto si cuvala stvari! e i javi koliko para da imam tacno, da ne trcemo po trafikama...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 23:06:34
Amam
IZVORNA PORUKA: animagical
a da mijesas voce sa zitaricama?
Joj draga probala sam i rizu isto nekad je to volio a sad ,nemam pojma sta mu je. Hvala ti na odgovoru za kapu,Imamo i mi jednu obaibi,vec mu je pomala a treba nam i za seku.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 23:07:08
mala_sa
Mala_sa da te pitam kako vi sa dohranom?Moj E jos nema stalni obrok a za 4 dana ce biti 7 punih mj.Nece dijete slanu hranu i gotovo ,hoce sve sto ne bi trebao a one splacine koje treba da jede nece.Mi danas jeli supu,ma zacinjena on gleda ja mu malo dam on hoce,a njemu kuhala isto tjesteninu u vodi s maslacem i malo pavlake i malo posolila ma nema sanse da usta otvori. Jedino sta sad hoce jesti i to u malim kolicinama je voce
Amam ja sam sad njemu pocela uvoditi i slani i slatki obrok (jedan u podne obicno voce i jedan oko 17h obicno povrce sa mesom ili samo). Danas je npr pojeo u pola 12 jednu bananu, i onda u pola 5 pola slane hipove teglice (one od 190gr). Nekad i on pojede sve, a nekad samo 2-3 kasike i pocne da se buni. Ja njemu svaki dan u isto vrijeme ponudim nesto na kasiku, pa nek pojede koliko god (samo da mu stvaram naviku).
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 23:09:30
Amam
Mala_sa i ja njemu ponudim,i mi isto imamo fol obrok u podne i taj neki kao kasni rucak,ali cesto on nece ni usta da otvori,tako sabere i stegne usnice da se ja i mm znamo ismijati pravo,ali ja i dalje nudim i nadam se da ce malo "ohanuti" od mene i (.)
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 23:52:09
Ašoni
IZVORNA PORUKA: bint
večer samo da vam javnem da moj H se saam pusta i hoda bez icije pomociii,napravi 3-4 koraka i onda mu zaklecaju nogice i sjedne i pukne se smiajtiii heheheheh bas sma se izneadila,obradovala ma ne zanm ni sama al i on se samo smije...srecica moja etooo ljubimo vas,a vi zenice uzivajte na kafiiii
Bravo za prve korake A. se diže uveliko, čuva se i korača uz namještaj, čekam da me obraduje kad pusti rukice Ali imamo mi do toga još.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 8.11.2011 23:57:19
Ašoni
Mi danas u skitnji cijeli dan, skoro ušli u kuću. Našetali se, završavali neke posliće, pa kod prijatelja na Bajram. I oni imaju malo slatko bebče, pa bi A. s njom da se igra kao s igračkom Ona sad fol velika. Imali smo problem i oko spavanja, taman jedna zaspi, druga se rasplače, pa probudi onu koja je zaspala i tako u krug Evo sad spava dubokim i mirnim snom.
ašoni se nije još javila, nadam se da će i njoj odgovarati ovaj termin
znači sutra BBI u 11 i 30
A ja mislila vi se danas bez nas družile. Odgovara i termin i mjesto. Taman ćemo prošetati do dole. Ali eto mene s A, nema soliranja kao na prošloj kafici. Vidimo se.