Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 9.11.2011 16:18:36
Super Beba
lepetetka i bambi - sretni mali rođendani, da su vam bebice zdrave, vesele i nasmijane! e, meni vala danas baš lipo bi na kafi..još dobila ručak, sveki spremila maloprije došla u kuću, upalila mašinu za suđe, presvukla malog i sjela - nisam odavno
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 9.11.2011 16:22:56
Ašoni
Lepetetka, bambi, sretni rođendančići Tukice, i tebi želim sve najbolje za rođendan. Bilo lijepo na kafici, 5 žena i moja mala ženica Mi se sad vratile iz skitnje, produžile poslije kafe u shopping pa na ručak, onda prošetale do kuće. Baš smo se nahodale. Kupile smo i rukavice da se male ručice ne smrznu.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 9.11.2011 19:53:20
entinte
olalaaa zenice evo i mene napokon, spremam se za posao sutra vodili smo K na vakcinu jutros, super podnio ali je nervozaaaan uhhhh zubic samo sto nije izbio pa jedva deveramo sa nervozom. Danas sam ga ostavila sa tetom koja ce ga cuvati i otisla poobavila ponesto a od sutra startaju po cijeli dan...
Sretni rođendancici
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 9.11.2011 20:08:05
mala_sa
Vece i od nas A se evo igra sa babijem, a ja malo "odmaram"
Joj A se po cijeli dan polomi odskacuci od poda ko crv , lupajuci rukama po svemu sto dohvati (ukljucujuci i mene i mm - izmlati me vlastito dijete), i ispustajuci neke cudne zvukove kroz nos
Amam ma samo ti njega nudi, pa pocece nekad da jede. Moj A se bas masAllah projeo u zanjih 3 dana
Tukice sretan rodjendan, i da nam se veceras dobrooo naspavas
Sretni mali rodjendani nasim bebicama
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 9.11.2011 22:17:51
Anoniman
Lady, Entinte srecno sutra
Moja djeca spavaju, a ja smlatila neki brzinski kolac, uhvatilo me nesto da kuvam, a ni sama ne znam sta. Danas nam je bila teta Lady i moje dijete za 5minuta koliko je sjedila je uspjelo sito se ispricati sa njom i dobro je bljucnuti
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 9.11.2011 23:29:16
tukica
IZVORNA PORUKA: palachinken
Sretni mali rodjednani bebama, a i mami tukici :) (joj vazda mi sega kad procitam tukica hihihih) Ostavila sam M da se zabavlja u babygymu, ja ko prava kucanica gledam Oprah
Hvala draga.... a nick mi je jooooj.... kad sam se prije haman godinu i kusur uclanila na ovaj rr, nisam ni znala da cu ovdje poduze ostati... probala sam mil.nickova i na kraju se izivcirala i stavila ovaj i eto ostadoh mala tuka iliti tukica... Hvala na cestitkama svima, a malim bebicama cestitam ja male rodjendanke... da su mi zive, zdrave, lijepe, pametne i poslusne...Mene je mala danas slusala, kao da je znala da mi je rodjendan... Eto ljubim vas sve za laku i mirnu noc...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 6:36:12
esmina i bebina mam
Eh evo nas bolesnih ja se borim sa grlom i temperaturom a idem i na posao.Imala sam strasan larinngitis.Nisam mogla glasa pustiti.salko je od ponedeljka kod mojih pa se ja sa mlijekom borim.Ova ljeva sika me bas napatila.Juce sam na sastanku u Bugojnu u po frke isla izdajati mliejko........skocila mi grba velika
rose bas bih voljela da mozemo doci ali nam je tajo nedelju tajmirao,ima posla u Zenici pa cu mozda ali bas mozda na druzenje malo skoknuti.A kad budes nakon rodendana dolazila u Kakanj moramo se vidjeti
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 7:32:45
Amam
Jutro cure Mm odveze A u skolu a ja hocu da pijem kafu... Lady,entinte sretno na poslu. Ja se ugusih od suhog kaslja,ne znam sta nisam sve koristila a nista,kontam da mi nije alergijski,samo progovorim li odmah iritacija
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 9:00:26
ladyblue RR
pozdrav iz kancelarije
Nađa se jutros ispovraćala po prvi put u životu. svu kuću mi je ispovraćala. nismo znale ni ona ni ja šta nas je snašlo. odvela sam je u jaslice pa ću vidjeti hoće li me zvati da dođem po nju...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 9:04:10
sweet insanity
Jutro! Ja cijelu noc oka nisam sklopila, jedva gledam. N je sinoc cak i sama zaspaela, dojila i sve sto slijedi. A li djavo me neki natjera da joj dam AD-a samo da vidim jel do tog sto se fino ne najedepred spavanje i samo joj nakon sat i pol dam u snu i uZme samo 25ml znaci skoro nista,a jucer smo posto smo usli u 6. mj probali kasikicu kuhane jabuke jer planiram u januaru na konkurse pa da do tad ima cijeli obrok jedan. Npona se uzvrtila nakon sat-sat i pol i poce povracat u mlazovima, pa recimo da je 6 puta za sat vremena i bila je mirna,smorena, i na kraju zaspi pa ko veliki zakslje se i povraca al nije bilo vise mlijeko nego zuto i opet je zaspala pa opet tako. eh u 7 sam je dojila i normala, evo je igra se i trazi siku, dal da idem u DZ?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 10.11.2011 9:15:22
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bebacha
jel povracala prije ilo poslije AD.ja ne vjerujem da je to od jabuke.kakva joj je stolica
poslije ad-a i imala je podoj jedan pa poslije podoja, dakla dva sata nakon ad-a al 25 ml. stolicu jos nije imala od prekjucer, inace rjedje kaki al jucer smo uzeli jabuku pa kontam da ce danas, uzela je sveukupno kasikicu. nije navecer podrignula i jest se vrtila al povracanje se nastavilo. no eev sad doji igra se mrmlja, sve OK.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
odvajanje od stvari
da li lako odlucite da neke stvari poklonite ili bacite ili ste vise tip koji trpa za "haj treba ce nekad" iako ne treba ili ne treba al vas nesto veze za odredjene stvari , koje bilo
oslobodim se nepotrebnog lako (62%)
teze se odvajam od stvari trebace nekad (33%)
..... (5%)
Broj svih glasova: 99
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!