Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mida navijamo za tebe i ne slusaj svoje tijelo, slagat ce te uvijek ces "cuti" ono cega te strah i ono sto zelis, samo ces biti zbunjena. opusti se...saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak
Hvala vam mile moje na podrsci,stvarno mi je i potrebna,pokusavam da budem smirena,ponekad i uspijem koju minutu ,znate i same kako je,koliko god se trudila stanem u pola koraka kao nesto sam osjetila pa se smirim i tako u krug....ipak nadjacava ona pozitiva...nadam se da je uspjelo...kao da mi to neko sapne ili se samo nadam tome,uglavnom kako god moram cekati PONEDELJAK ...... ljubim vas i hvala vam svima na podrsci
mala 75 zivim u Njemackoj i ovde sam radila vto,prvi put radim,inace sam trudilica oko 4 godine.... ljubim te i hvala ti na podrsci ....
Devojke ja sam nova na forumu, suprug i ja smo pet godina u braku i jako dugo pokusavamo dobiti bebu. Najzad smo resili pokusati i sa vantelesnom, odlucili smo da to bude dr.Stojkovic iz Leskovca. Prosli smo konsultacije i dobili terapiju za stimulaciju. Ispila sam dve kutije mikroginona i krenula da primam Diferelin u nadlakticu, a od skora primam i Gonal u stomak, za neki dan idem ponovo kod njih tad ce mi biti sedmi dan ciklusa. Drugi dan ciklusa su mi vadili krv za tri hormona ali jos uvek neznam rezultate. Ako neko ima iskustva iz Leskovca neka se javi? Pozdrav za sve.
mida sretno, želim da ugledaš za par dana veliki navijam
sve sure koje ste u postupcima sretno, da budu uspješni
bas me interesuje kolika ce biti cijena?
Pa sigurno neće biti besplatno.
Nisam pitala za cijenu,ali neka bude koliko bi me koštao i smještaj negdje vani biće ok.
nisam ni mislila da ce biti besplatno...nego kazem da me bas interesuje to sa zamrzavanjem i na koliko ce se vremena moci cuvati? i ne bi trebalo da kosta koliko smjestaj vani... u sloveniji kosta 150 eura na period od 5 godina....pa eto da se cure koje imaju namjeru zamrzavati, mogu i ravnati sa cijenama....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.1.2011 21:20:53 >
Drage moje pomozite,11 dana od transfera,sutra bi trebala betu raditi,jutros na ulosku nesto smedje jako sam se uplasila,sad vise nema nista,ledja me bole jako kao pred vjesticu,donji dio stomaka zigucka pomalo,bazalna temperatura danima 36,8 do 37,1,ovo smedje me uplasilo jer sam to imala prvom menstruacijom posle vanmatericne.Molim vas ako je neka imala nesto slicno neka se javi,stvarno sam se uplasila ,evo cijelo juto trazim neki link kako se tijelo ponasa poslije transfera po danima,nemogu naci nista o tome... ljubim vas....
Draga, nadam se da to nije predznak , nego ti ujutro rano po betu i riješit ćeš nedoumicu kad je ugledaš aBd trocifrenu,a do tada nađi nešto čime ćeš popuniti vrijeme do jutra i razmišljaj pozitivno. Nemam s tim iskustva ali ti od srca želim .
Dakle cure evo iz mog primjera ne odustajte 13 dan transfera beta 0,169, 18 dan transfera plus krvarenje jednako beta 150
Draga Mida, nemoj se sekirati. Evo sam ti citirala jedan post forumasice snele koja je isto imala krvarenje, ali je ipak na kraju sve ispalo OK. Pogledaj i ostale njene postove pa ces vidjeti o cemu se radilo. Ovaj sam nasla na 53. stranici, ostali su nakeoj prije stranici.
Sretno sutra i misli pozitivno. Saljem ti i javi nem se sutra sa lijepik vijestima!
cure drage evo i mene sa tuznim vijestima 10 dan od ET pocelo mi se pokazivati smedje pa ima nama i tako tri dana,,a cetvrti dan mi se pokazala krv....betu idem raditi sutra mada znam kakav me rezultat ceka...
@malena@ moja tako mi je zao ,izgleda da je i kod mene isto,jutros nesto smedje,danas kao tri cetiri kapi nesto smedjkasto ali dovoljno da mi utjera strah ,i kod mene ujutro beta ako do tad neprokrvarim...ma bas me strah...ledja bole,stomak ziga.....ma kao da ce svakog trenutka
hvala vam mile moje na podrsci,vidjecu opet sutra sta kaze beta.... ipak se bar malo nadam a tako sam optimisticna bila sve do jutros....
moja mida ja neznam sta je ovo pa da li cemo mi kad osjetit sta je sreca...ja sam se nadala da ce sad bas uspjeti ali eto nista i neide mi se da izvadim betu..razmisljam se ...
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.