|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
27.1.2011 12:17:55   
malena ze
Mida,navijamo za trocifrenu betu aBd user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1601
27.1.2011 13:29:46   
ena0002
Mida sretno user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1602
27.1.2011 13:49:17   
rerica
Mida sretno user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1603
27.1.2011 13:56:34   
sanjalica_m
Mida navijamo za tebeuser posted image user posted image user posted image
i ne slusaj svoje tijelo, slagat ce te user posted image uvijek ces "cuti" ono cega te strah i ono sto zelis, samo ces biti zbunjena. opusti se...saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 29.10.2012.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1604
27.1.2011 15:23:24   
smarija
IZVORNA PORUKA: rerica

Mida sretno user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1605
27.1.2011 15:50:46   
mala75
Mida sretnouser posted image user posted image user posted image i nisam u toku, možda si negdje pisala, kod koga si u postupku?

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1606
27.1.2011 17:11:34   
mida
Hvala vam mile moje na podrsci,stvarno mi je i potrebna,pokusavam da budem smirena,ponekad i uspijem koju minutuuser posted image ,znate i same kako je,koliko god se trudila stanem u pola koraka kao nesto sam osjetila pa se smirim i tako u krug....ipak nadjacava ona pozitiva...nadam se da je uspjelo...kao da mi to neko sapneuser posted image user posted image  ili se samo nadam tome,uglavnom kako god moram cekati PONEDELJAKuser posted image ......
ljubim vas i hvala vam svima na podrsciuser posted image user posted image

mala 75 zivim u Njemackoj i ovde sam radila vto,prvi put radim,inace sam trudilica oko 4 godine.... ljubim te i hvala ti na podrsciuser posted image ....

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1607
27.1.2011 18:36:07   
elan
Devojke ja sam nova na forumu, suprug i ja smo pet godina u braku i jako dugo pokusavamo dobiti bebu. Najzad smo resili pokusati i sa vantelesnom, odlucili smo da to bude dr.Stojkovic iz Leskovca. Prosli smo konsultacije i dobili terapiju za stimulaciju. Ispila sam dve kutije mikroginona i krenula da primam Diferelin u nadlakticu, a od skora primam i Gonal u stomak, za neki dan idem ponovo kod njih tad ce mi biti sedmi dan ciklusa. Drugi dan ciklusa su mi vadili krv za tri hormona ali jos uvek neznam rezultate. Ako neko ima iskustva iz Leskovca neka se javi? Pozdrav za sve.

(odgovor članu sanjalica_m)
Neposredna veza do poruke: 1608
27.1.2011 21:48:32   
mina minka
mida sretnouser posted image user posted image
elan i tbeiuser posted image user posted image

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu elan)
Neposredna veza do poruke: 1609
27.1.2011 22:16:24   
lamama
mida sretno, želim da ugledaš za par dana veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam

sve sure koje ste u postupcima sretno, da budu uspješni

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1610
28.1.2011 14:09:12   
aidicaa
Mida srecnoooooooo user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 1611
28.1.2011 15:06:56   
BENU
mida sretno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

beta 100
beta 901

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1612
28.1.2011 18:30:18   
MEGI 99
pitala bih sve na forumu u vezi trudnoće kada se radi van tjelesna oplodnja dali se smije  kretati,preginjati  ili se samo mora ležati  i koliko dana.

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 1613
28.1.2011 19:32:12   
Anoniman
Post prebacen na temu dr. Mehmedbasic

LP. RR Tim

< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.1.2011 22:31:33 >

(odgovor članu MEGI 99)
  Neposredna veza do poruke: 1614
29.1.2011 21:15:08   
snowrose
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: snowrose

TESA i aBd od marta zamrzavanje se radi u Tuzli kod dr.Balića.

Sretno Sanjalice,šta god da odlučiš,ja lično njemu ni pod razno.( imam bezvezno iskustvo s njim,ali ima i mojid prijateljica koje su prezadovoljne njime).

bas me interesuje kolika ce biti cijena?

Pa sigurno neće biti besplatno.

Nisam pitala za cijenu,ali neka bude koliko bi me koštao i smještaj negdje vani biće ok.

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

Neposredna veza do poruke: 1615
29.1.2011 21:17:56   
malena27 RR
nisam ni mislila da ce biti besplatno...nego kazem da me bas interesuje to sa zamrzavanjem i na koliko ce se vremena moci cuvati? i ne bi trebalo da kosta koliko smjestaj vani... u sloveniji kosta 150 eura na period od 5 godina....pa eto da se cure koje imaju namjeru zamrzavati, mogu i ravnati sa cijenama....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.1.2011 21:20:53 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 1616
30.1.2011 10:57:53   
mida
Drage moje pomozite,11 dana od transfera,sutra bi trebala betu raditi,jutros na ulosku nesto smedje jako sam se uplasila,sad vise nema nista,ledja me bole jako kao pred vjesticu,donji dio stomaka zigucka pomalo,bazalna temperatura danima 36,8 do 37,1,ovo smedje me uplasilo jer sam to imala prvom menstruacijom posle vanmatericne.Molim vas ako je neka imala nesto slicno neka se javi,stvarno sam se uplasilauser posted image ,evo cijelo juto trazim neki link kako se tijelo ponasa poslije transfera po danima,nemogu naci nista o tome...
ljubim vas....

Neposredna veza do poruke: 1617
30.1.2011 12:17:12   
mala75
Draga, nadam se da to nije predznakuser posted image , nego ti ujutro rano po betu i riješit ćeš nedoumicu kad je ugledaš aBd trocifrenu,a do tada nađi nešto čime ćeš popuniti vrijeme do jutra i razmišljaj pozitivno. Nemam s tim iskustva ali ti od srca želimuser posted image .

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1618
30.1.2011 12:55:34   
sar@
Mida isto tako sve te promjene koje ti osjećaš mogu biti znakovi rane user posted image , tako da zadrži pozitivne misli i želim ti sutra trocifrenu betu.user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1619
30.1.2011 13:02:45   
Mia
IZVORNA PORUKA: snele

Dakle cure evo iz mog primjera ne odustajte 13 dan transfera beta 0,169, 18 dan transfera plus krvarenje jednako beta 150

Draga Mida, nemoj se sekirati. Evo sam ti citirala jedan post forumasice snele koja je isto imala krvarenje, ali je ipak na kraju sve ispalo OK. Pogledaj i ostale njene postove pa ces vidjeti o cemu se radilo. Ovaj sam nasla na 53. stranici, ostali su nakeoj prije stranici.

Sretno sutra i misli pozitivno. Saljem ti user posted image user posted image user posted image  i javi nem se sutra sa lijepik vijestima!

(odgovor članu snele)
Neposredna veza do poruke: 1620
30.1.2011 14:49:30   
@malena@
cure drage evo i mene sa tuznim vijestima 10 dan od ET pocelo mi se pokazivati smedje pa ima nama i tako tri dana,,a cetvrti dan mi se pokazala krv....betu idem raditi sutra mada znam kakav me rezultat ceka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1621
30.1.2011 15:54:44   
mala75
maleno moje žao mi je ako je to - to user posted image user posted image user posted image user posted image , ali nemoj nadu gubiti dok sutra ne vidiš nalaz. ovo s nama nikad se ne zna.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1622
30.1.2011 18:22:55   
mida
@malena@ moja tako mi je zaouser posted image ,izgleda da je i kod mene isto,jutros nesto smedje,danas kao tri cetiri kapi nesto smedjkasto ali dovoljno da mi utjera strahuser posted image ,i kod mene ujutro beta ako do tad neprokrvarim...ma bas me strah...ledja bole,stomak ziga.....ma kao da ce svakog trenutka user posted image  user posted image user posted image

hvala vam mile moje na podrsci,vidjecu opet sutra sta kaze beta....
ipak se bar malo nadam a tako sam optimisticna bila sve do jutros....

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1623
30.1.2011 19:10:44   
@malena@
moja mida ja neznam sta je ovo pa da li cemo mi kad osjetit sta je sreca...ja sam se nadala da ce sad bas uspjeti ali eto nista i neide mi se da izvadim betu..razmisljam se ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1624
30.1.2011 19:15:17   
@malena@
mala 75 hvala ti na podrsci..ali nema spasa ovaj put.user posted image user posted image da nam je dragi bog na pomoci i da nam da snagu za dalje..

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *