Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cure moje hvala vam..imam merional ineekcije 12 kom rok im je do 4 mj pa ako je neko zainteresovan nek se javi na private,,,ja odmaram 6 mj dok sakupim i novac i dok pripremim organizam za dalje..
Zao mi je... Malena vrati se par stranica unatrag, cini mi se da je luna 77 trazila Merional za prijateljicu.
curice moje drage.Neopisivo mi je žao .znam kako se osjećate,ali jedino sto vam mogu poručiti,da se pokusate oraspoloziti i krenuti dalje.I ja sam prije parm jeseci bila jako tuzna i mnogo depresivna,ali da sama sebe nisam ubijedila da tako dragi Bog da i da moram nastavit dalje mislim da bi završila na psihijatriji.Zato vam saljem veliku podršku i dat će Bog i nama male .šaljem vam mnogo
Hvala vam mile moje na podrsci,sta bi ja bez vas.... Znate i same,bol,plac jos uvjek je sve tu ali sam bolje i vec se radujem novom pokusaju,neodustajem..... sad malo pauze pa u nove borbe..... hajde mile moje dajte nam jos podrske hocemo SAMO lijepe i pozitivne vijesti i puno da nam date jos nade i snage..... ljubim vas sve i da vam dragi Bog da snage i hrabrosti na ovom putu
Jutros je na Hajatu bio gost profesor Mehmedbasic,i tema je bila vto. Bilo je poziva i jedna zena je pitala za zamrzavanje embrija.I da je cula da se u Tuzli uskoro to moze raditi pa je pitala sta je sa zakonom. On je odgovorio da se zakon nije nista izjasnio ni da je dozvoljeno niti da nije. I da on savjetuje da ako se neko vec i odluci da je najbolje da saceka dok ovo ne bude potpuno legalno.
Bas se i ja pitam- ok.ako bi se desilo da ja recimo zamrznem embrije,na neki nacin bi to bilo ipak nelegalno jer zakon nema jos izjasnjenje o tome.Bez obzira sto je neka ordinacija izganjala papire za ovo, pitam se sto bi se desilo da jednog dana zakon donese neku odluku.... Odluku koja nece biti pozitivna? I da bude donesen tako da je strogo zabranjeno zamrzavanje kao u Hrvatskoj. I da se postavi pitanje sta je sa tim embrijima koji su bili zamrznuti dok jos zakon nije bio donesen??? Bas sam se zamislila sada. .... Neznam za druge,ali mene je ipak strah ovo napraviti jer nebi zeljela da kasnije budu neki problemi i da se zbog nekih rupa u zakonu kasnije desi da moji embriji koji su bili zamrznuti naknadno budu unisteni.
Anoniman,sve ovo stoji sto si ti iznijela,ali dok mi docekamo zakon imacemo po jedno 50 godina.Mnoge stvari u nasoj drzavi nisu legalne pa ipak prolaze.Ima jako mnogo parova koji si ne mogu priustiti da idu u inostranstvo,da bi zamrznuli embrije,zato mi je vise svejedno da li je nesto legalno ili ne.Zalosno ali istinito,da u nasoj drzavi nemamo nikakvu podrsku sto se tice steriliteta.
ja sam u postupku u sloveniji. ali da su balici to odlucili prije raditi, mozda bih i ja kod njih. ma bas me briga je'l legalno ili nelegalno ili ovo ili ono. ionako lijepo kod sviju potpises da mozes crknuti i da nemaju nikakvu odgovornost. prema tome.... potpuno je svejedno je li legalno ili ne kad na sve moras reci "prihvatam, na svoju odgovornost". tako da i da krene nesto naopako, prava nemas, pa je svejedno bilo legalno ili ne.
Hej zenske Prvi UZ obavljen jutros....na desnoj strani imam 4 folikula velicine od 12-12-11 a na levoj 5 folikula velicine 12-11-10 Sledeci UZ je aBd u petak...danas sam pocela jos i sa Orgalutranom. Metoda je ICSI
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
aidice, do šetka će to biti superiška. kakav je endometrij, udri po ananasu za svaki slučaj. Još da mi je znati gdje radišICSI i za šta ti je taj Orgalutran - za to prvi put čujem. Sretno do .
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.