|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
31.1.2011 19:26:16   
AMELIC
Mida baš si me rastužilauser posted image user posted image user posted image
Samo hrabro i pozitivno draga, ja ti želim puno srećeuser posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1651
31.1.2011 19:29:53   
@malena@
evo i ja skupi snage da udjme i da vam javim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je beta 1,20..nema nistauser posted image user posted image user posted image user posted image vjestica dosla...

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 1652
31.1.2011 19:31:04   
ledy blue
Mida...malena...zao mi je...user posted image user posted image user posted image  

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1653
31.1.2011 19:43:42   
mala75
Drage moje jeli iko uhvatio u januaru?????????

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1654
31.1.2011 20:37:15   
@malena@
cure moje hvala vam..imam merional ineekcije 12 kom rok im je do 4 mj pa ako je neko zainteresovan nek se javi na private,,,ja odmaram 6 mj dok sakupim i novac i dok pripremim organizam za dalje..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1655
31.1.2011 20:47:23   
Leva
Zao mi je...
Malena vrati se par stranica unatrag, cini mi se da je luna 77 trazila Merional za prijateljicu.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1656
31.1.2011 21:39:43   
bbina
o duse moje drage,sta reci  osim stvarno mi je zao..

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1657
31.1.2011 22:04:21   
Amelaa RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 1658
31.1.2011 22:16:55   
patrizia
curice moje drage.Neopisivo mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .znam kako se osjećate,ali jedino sto vam mogu poručiti,da se pokusate oraspoloziti i krenuti dalje.I ja sam prije parm jeseci bila jako tuzna i mnogo depresivna,ali da sama sebe nisam ubijedila da tako dragi Bog da i da moram nastavit dalje mislim da bi završila na psihijatriji.Zato vam saljem veliku podršku i dat će Bog i nama male user posted image user posted image user posted image user posted image .šaljem vam mnogouser posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1659
1.2.2011 9:08:53   
orange 00
cure stvarno mi je zao user posted image

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 1660
1.2.2011 9:14:41   
riba78
žao mi je curice user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1661
1.2.2011 10:25:13   
malena27 RR
cure, sljedeci pokusaj je vas, sigurna sam... saljem vam user posted image podrske da lakse prebrodite ovaj period i uskoro aBd da se radujemo trocifrenim betama user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1662
1.2.2011 14:37:46   
mala75
prijavljujem svoj prvi protokol:
od 8.2. microgynon
od 28.2.decapeptyl

Jutros sam čula i da je jedna prijavila user posted image  iz januara a da danas aBd očekuju još dvije bete da se jave.
Bićeuser posted image user posted image user posted image  mašala.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1663
1.2.2011 19:31:52   
baby_joy
Mida, malen@ žao mi je user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1664
1.2.2011 23:36:20   
tanananka
cure zao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 1665
1.2.2011 23:45:29   
napolitanka
user posted image user posted image user posted image nemam riječi,cure čuvajte se....

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 1666
1.2.2011 23:57:42   
lamama
cure tako mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 1667
2.2.2011 7:21:46   
mida
Hvala vam mile moje na podrsci,sta bi ja bez vas....
Znate i same,bol,plac jos uvjek je sve tu ali sam bolje i vec se radujem novom pokusaju,neodustajem.....
sad malo pauze pa u nove borbe.....
hajde mile moje dajte nam jos podrske hocemo SAMO lijepe i pozitivne vijesti i punouser posted image user posted image user posted image da nam date jos nade i snage.....
ljubim vas sve i da vam dragi Bog da snage i hrabrosti na ovom putu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 1668
2.2.2011 8:07:58   
Anoniman
Jutros je na Hajatu bio gost profesor Mehmedbasic,i tema je bila vto. Bilo je poziva i jedna zena je pitala za zamrzavanje embrija.I da je cula da se u Tuzli uskoro to moze raditi pa je pitala sta je sa zakonom. On je odgovorio da se zakon nije nista izjasnio ni da je dozvoljeno niti da nije. I da on savjetuje da ako se neko vec i odluci da je najbolje da saceka dok ovo ne bude potpuno legalno.

Bas se i ja pitam- ok.ako bi se desilo da ja recimo zamrznem embrije,na neki nacin bi to bilo ipak nelegalno jer zakon nema jos izjasnjenje o tome.Bez obzira sto je neka ordinacija izganjala papire za ovo, pitam se sto bi se desilo da jednog dana zakon donese neku odluku.... Odluku koja nece biti pozitivna? I da bude donesen tako da je strogo zabranjeno zamrzavanje kao u Hrvatskoj. I da se postavi pitanje sta je sa tim  embrijima koji su bili zamrznuti dok jos zakon nije bio  donesen??? Bas sam se zamislila sada. ....
Neznam za druge,ali mene je ipak strah ovo napraviti jer nebi zeljela da kasnije budu neki problemi i da se zbog nekih rupa u zakonu kasnije desi da moji embriji koji su bili zamrznuti naknadno budu unisteni.

(odgovor članu mida)
  Neposredna veza do poruke: 1669
2.2.2011 10:50:07   
babygirl
jako mi je zao djevojke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1670
2.2.2011 10:53:19   
malena ze
Anoniman,sve ovo stoji sto si ti iznijela,ali dok mi docekamo zakon imacemo po jedno 50 godina.Mnoge stvari u nasoj drzavi nisu legalne pa ipak prolaze.Ima jako mnogo parova koji si ne mogu priustiti da idu u inostranstvo,da bi zamrznuli embrije,zato mi je vise svejedno da li je nesto legalno ili ne.Zalosno ali istinito,da u nasoj drzavi nemamo nikakvu podrsku sto se tice steriliteta.

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1671
2.2.2011 11:03:37   
babygirl
ja sam u postupku u sloveniji. ali da su balici to odlucili prije raditi, mozda bih i ja kod njih. ma bas me briga je'l legalno ili nelegalno ili ovo ili ono. ionako lijepo kod sviju potpises da mozes crknuti i da nemaju nikakvu odgovornost.  prema tome.... potpuno je svejedno je li legalno ili ne kad na sve moras reci "prihvatam, na svoju odgovornost". tako da i da krene nesto naopako, prava nemas, pa je svejedno bilo legalno ili ne. 

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1672
2.2.2011 11:43:37   
aidicaa
Hej zenske user posted image
Prvi UZ obavljen jutros....na desnoj strani imam 4 folikula velicine od 12-12-11 a na levoj 5 folikula velicine 12-11-10
Sledeci UZ je aBd u petak...danas sam pocela jos i sa Orgalutranom.
Metoda je ICSI user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 1673
2.2.2011 13:00:03   
mala75
user posted image user posted image user posted image user posted image aidice, do šetka će to biti superiška. kakav je endometrij, udri po ananasu za svaki slučaj. Još da mi je znati gdje radišICSI i za šta ti je taj Orgalutran - za to prvi put čujem. Sretno do user posted image .

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1674
2.2.2011 13:01:28   
mala75
Pardon, do petka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *