Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e moje drage, da vam je Allah na pomoci pa da ipak bude sve u redu i da se obradujete, znam kako je to cekanje razmisljanje jer sam skoro ja prosla koroz jedan neuspjeh,,, ali vam zelim da prodjete bolje nego ja ,,a malena mozda ipak se i obradujes ako nije prava stigla.
@malena@ zao mi je... mida nema predavanja, sve dok ne krene crvena krv ima nade! Sutra obavezno odite i uradite betu. Cak i da se desi biohemijska to je dobar znak jer to u 90% slucajeva znaci da ce naredni postupak uspjeti. Jos da se prijavim...Od 12.02. sam aBd na Decapeptylu.
Biohemijska trudnoca je takava trudnoca koja oznacava da se jajna stanica oplodila ali da se nije zakacila za zid materice manifestuje se padom bete hcg odnosno hormona trudnoce i pobacajem u toku prve menstruacije. Desava se da zene izvade betu i imaju betu preko 5 cak i preko 100 da bi se na slecoj kontroli tj. za dva dana ispostavilo da se beta smanjila u odnosu na prije dva dana. To nije rijetka pojava, javlja se cesto i kod zena koje prirodno zacnu ali one nisu svjesne te pojave jer ne vise kod doktora i ne vade betu svaka dva dana kao mi. Jedina pozitivna stvar je da se poslije biohemijske ne radi kiretaza i kako strucnjaci kazu to je cesto znak da ce naredni postupak biti uspjesan.
Hvala vam mile moje sto mislite na nas (mene i malenu)ovo je stvarno da izludis,ja sam svaki cas u wc-u kontrolisem jel sta kanulo,jos uvjek ista situacija danas jos par kapi smedjeg,nema krvi ali kao da ce svakog trenutka ,stvarno sam za ludnice....a inace vazim za pribranu i stalozenu osobu....sad vidim da sam daleko od tog stvarno mi je zao mile moje sto vas tusim ...al nemogu si pomoci,ovde nemam nikog svog,osim svog muza imam samo VAS mile moje ljubim vas
malena ipak ti otidji za betu ko zna....treba se nadati...mila tako bi te rado
leva hvala na odgovoru ni ja nisam znala sta je biohemijska...
Mida i @malena@,drage moje ja zelim vama od srca da uspijete ali kao sto su nase forumasice rekle nista nije gotovo dok cista krv nekrene,ja sam od prve uspjela i kod mene je tako isto bilo 2 dana prije bete,pokazalo mi se nekoliko kapi smede-roze i onda nista,svi simptomi mjesecnice,i onda na testu i beta veoma visoka,tako zelim vam sutra sve najbolje i da bude visoka beta
Hej drage moje trudilice Evo i mene konacno na ovoj temi...Od juce sam na Gonalu F a u sredu ako Bog da je i prvi ultra zvuk Svim zenicama koje su u postupku kao i sebi zelim puno, puno uspeha, puno visokih beta i pozitivnih testova
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
Cure koje čekaju betu ~~~~~~~~~~~da bude trocifrena aBd Aidice sretno s bocama ,da bude mnogo lijepih kvalitetnih js da na suskoro obraduješ triocifrenom betom
Hajmo cure vakat je da mi neko uljepsa dan Mala 75 sa Decapeptylom cu poceti 21. dc. Ne trebaju ti sprice jer je Decapeptyl pripremljen, dakle otvoris poklopac i piknes se tom malom inzulinskom iglicom.
Moram vas razocarati mile moje,moja beta 0... uzasno se osjecam neprestajem plakati,jos mi doktor kaze ako nedobijem da dodjem opet za 3 dana,kao da ce se za tri dana pojaviti..... Nista mile moje sad mi je tesko neopisiva bol al znam i to ce proci,pauza 2 ciklusa pa ponovo u borbu....nema odustajanja,moramo biti hrabre i ici dalje...... Ljubim vas i hvala vam na podrsci....
mida draga tako mi je zao Budi jaka i nikada ne odustaj, jer je dragi Bog odredio za svaku od nas trenutak kada ce nam se ostvariti najveca zelja! Cuvaj se i
Mida, sta reci, stvarno mi je žao, samo ti znaš kako ti je sada, daj si vremena da se isplačeš i skupiš snage za novu borbu. Danas sam bar 10 puta otvorila forum da vidim jestel pisale ti i malena, i bas me razžalostile ovakve vijesti. Drži se, pa bit ce i
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.