|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
30.1.2011 19:29:15   
mala75
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Uz tebe sam!

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1626
30.1.2011 19:39:30   
bbina
e moje drage, da vam je Allah na pomoci pa da ipak  bude sve u redu i da se obradujete, znam kako je to  cekanje razmisljanje  jer sam skoro  ja prosla koroz jedan neuspjeh,,, ali vam zelim da prodjete bolje nego ja ,,a malena  mozda ipak se  i obradujes  ako nije pravauser posted image stigla.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1627
30.1.2011 19:49:02   
Leva
@malena@ zao mi je...
mida nema predavanja, sve dok ne krene crvena krv ima nade!
Sutra obavezno odite i uradite betu. Cak i da se desi biohemijska to je dobar znak jer to u 90% slucajeva znaci da ce naredni postupak uspjeti.
Jos da se prijavim...Od 12.02. sam aBd na Decapeptylu.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 1628
30.1.2011 20:08:16   
@malena@
Leva draga molim te mozes li mi objasnit sta znaci to "biohemijska" ?? user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1629
30.1.2011 20:24:50   
Leva
Biohemijska trudnoca je takava trudnoca koja oznacava da se jajna stanica oplodila ali da se nije zakacila za zid materice manifestuje se padom bete hcg odnosno hormona trudnoce i pobacajem u toku prve menstruacije. Desava se da zene izvade betu i imaju betu preko 5 cak i preko 100 da bi se na slecoj kontroli tj. za dva dana ispostavilo da se beta smanjila u odnosu na prije dva dana. To nije rijetka pojava, javlja se cesto i kod zena koje prirodno zacnu ali one nisu svjesne te pojave jer ne vise kod doktora i ne vade betu svaka dva dana kao mi. Jedina pozitivna stvar je da se poslije biohemijske ne radi kiretaza i kako strucnjaci kazu to je cesto znak da ce naredni postupak biti uspjesan.

.-..-.
?/

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1630
30.1.2011 20:45:07   
mida
Hvala vam mile moje sto mislite na nas (mene i malenu)ovo je stvarno da izludis,ja sam svaki cas u wc-u kontrolisem jel sta kanulo,jos uvjek ista situacija danas jos par kapi smedjeg,nema krvi ali kao da ce svakog trenutkauser posted image ,stvarno sam za ludnice....a inace vazim za pribranu i stalozenu osobu....sad vidim da sam daleko od tog
stvarno mi je zao mile moje sto vas tusimuser posted image ...al nemogu si pomoci,ovde nemam nikog svog,osim svog muza imam samo VAS mile moje ljubim vas

malena ipak ti otidji za betu ko zna....treba se nadati...mila tako bi te radouser posted image user posted image user posted image

leva hvala na odgovoru ni ja nisam znala sta je biohemijska...

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1631
30.1.2011 23:00:06   
sara za
Mida i @malena@,drage moje ja zelim vama od srca da uspijete ali kao sto su nase forumasice rekle nista nije gotovo dok cista krv nekrene,ja sam od prve uspjela i kod mene je tako isto bilo 2 dana prije bete,pokazalo mi se nekoliko kapi smede-roze i onda nista,svi simptomi mjesecnice,i onda na testu user posted image  i beta veoma visoka,tako zelim vam sutra sve najbolje i da bude visoka beta user posted image

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1632
30.1.2011 23:16:08   
aidicaa
Hej drage moje trudilice user posted image
Evo i mene konacno na ovoj temi...Od juce sam na Gonalu F a u sredu ako Bog da je i prvi ultra zvuk user posted image
Svim zenicama koje su u postupku kao i sebi zelim puno, puno uspeha, puno visokih beta i pozitivnih testova user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 1633
31.1.2011 8:38:33   
ledy blue
Mida sretno danas!!! Da aBd beta bude visoka user posted image
Aidice sretno!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1634
31.1.2011 8:50:33   
riba78
Cure koje čekaju betu ~~~~~~~~~~~da bude trocifrena aBduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aidice sretno s bocama ,da bude mnogo lijepih kvalitetnih jsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da na suskoro obraduješ triocifrenom betom user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1635
31.1.2011 8:53:53   
malena27 RR
Cure drzimo vam fige i cekamo da nam javite o trocifrenim betama user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1636
31.1.2011 8:55:43   
orange 00
Cure sretno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1637
31.1.2011 9:59:24   
mina minka
cure sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1638
31.1.2011 12:25:06   
mala75
sretno i od mene i javljajte rezultate.
Leva koji t je to dan ciklusa kada počinješ sa decapeptylom, hoćeš li se sam bocati i gdje si i kakve šprice i igle za to kupila.

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1639
31.1.2011 14:26:42   
malena ze
Sretno curice,drzim vam figeuser posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1640
31.1.2011 15:30:48   
BENU
jesul mida i @malena@ radile betu danas

beta 100
beta 901

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1641
31.1.2011 15:34:49   
Leva
Hajmo cure vakat je da mi neko uljepsa dan user posted image user posted image
Mala 75 sa Decapeptylom cu poceti 21. dc. Ne trebaju ti sprice jer je Decapeptyl pripremljen, dakle otvoris poklopac i piknes se tom malom inzulinskom iglicom.  user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 1642
31.1.2011 15:37:28   
sara za
Mala75 imas pp.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1643
31.1.2011 16:14:36   
mida
Moram vas razocarati mile moje,moja beta 0...user posted image user posted image user posted image  uzasno se osjecam neprestajem plakati,jos mi doktor kaze ako nedobijem da dodjem opet za 3 dana,kao da ce se za tri dana pojaviti.....
Nista mile moje sad mi je tesko neopisiva bol al znam i to ce proci,pauza 2 ciklusa pa ponovo u borbu....nema odustajanja,moramo biti hrabre i ici dalje......
Ljubim vas i hvala vam na podrsci....

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 1644
31.1.2011 16:26:53   
rerica
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.1.2011 17:09:13 >

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1645
31.1.2011 16:51:29   
Mia
mida draga tako mi je zao user posted image user posted image user posted image  Budi jaka i nikada ne odustaj, jer je dragi Bog odredio za svaku od nas trenutak kada ce nam se ostvariti najveca zelja! Cuvaj se i user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1646
31.1.2011 16:59:43   
mala75
Mida draga žao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čuvaj se i nema druge nego ići dalje. Šta nam je sa malenom???? Čitajući vas sve me više panika hvata od marta.

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1647
31.1.2011 18:06:59   
ena0002
Mida zao mi je user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1648
31.1.2011 18:12:43   
aidicaa
Mida zao mi je user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1649
31.1.2011 18:31:20   
ivannna
Mida, sta reci, stvarno mi je žao, samo ti znaš kako ti je sada, daj si vremena da se isplačeš i skupiš snage za novu borbu. Danas sam bar 10 puta otvorila forum da vidim jestel pisale ti i malena, i bas me razžalostile ovakve vijesti.
Drži se, pa bit ce i user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *