|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Državna bolnica u Sa
29.12.2010 13:44:30   
Piceza
emice ja nikog ne plasim ali zelim da ispricam svoje iskustvo ndam se da se nikom nece takvo sto dogoditi ali onaj ko je bio na pregledima kod doticnog dr.zna koliko je ,,njezan,,mada mene on ne zanima konkretno ja sam vise bjesna na druge clanove ekipe koji su bili pristuni i koji su mogli a nisu reagovali na vrijeme....jer je bio dan i mogli su s eukljuciti i drugi doktori prisutni a setali su okolo bez obaveza

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 376
29.12.2010 13:48:11   
Piceza
ne slazem se bas sa tobom da mi puno mozemo pomoci sebi pogotovo kad su bebe krupne kao sto je bio kod mene slucaj i upravo krupnije bebe i zavrsavaju sa komplikacijama e bas iz tog razloga dr.bi trebao d aposlusa instikt majke da tako nece ici a ne slusaju gaaaaa nego prilaze i porodu prvorotki kao i zenama koje su radjala vise djece....to je ono sto me ljuti kod nasih ljekara nemoze se s anjima dogovoriti oni rade na svoju ruku

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 377
29.12.2010 13:57:06   
Piceza
neznam od kad imaju neonantologa vjerovatno od ljetos jer znam da su htjeli zaposliti istog ...moram napomenuti da su mene nakon svih desavanja drzali kao malo vode na dlanu donoseci mi sve u krevet sta god sam zeljela ,,,tusiranja brinule su se krajnje ljubazno ali tek kad s enesto lose desilo nazalost ....i onaj ko mi je ostao u lijepom sjecanju iz te ustanove je dr.masic koji je nazalost bio slobodan taj dan kad sam s eporodila ali je bio dezurni kad su mi inducirali porod ...nadgledao me i davao podrsku ....sutra dan je dosao da me obidje cim je dosao na posao vjerovatno je cuo stase desilo i svojim usima sam cula nejgovo prepiranje sa puzicem ....osudjivao ga je....masic je super bar meni bio ....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 378
29.12.2010 14:02:04   
Piceza
hvala na podrsci slazem se sa tobom dr.bi u americi za ovakav propust dobio zatvorsku kaznu od 20godina i oduzeta bi mu bila licenca za rad ...znam da smo daleko od dobrog sto se tice drzave i sistema ali ako budemo sutili i prelzaili preko ovakvih stvari desavat ce s ei drugima a to je ono sto najmanje zelim i upravo iz tog razloga pisem o ovome d adrugi ljudi cuju sta se desava sto neznaci da ce s eisto desiti njima....ja sma mislila ne to s emeni nece nikad desiti ...ali ipak jest nazalsot .....

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 379
29.12.2010 15:10:31   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Piceza

neznam od kad imaju neonantologa vjerovatno od ljetos jer znam da su htjeli zaposliti istog ...moram napomenuti da su mene nakon svih desavanja drzali kao malo vode na dlanu donoseci mi sve u krevet sta god sam zeljela ,,,tusiranja brinule su se krajnje ljubazno ali tek kad s enesto lose desilo nazalost ....i onaj ko mi je ostao u lijepom sjecanju iz te ustanove je dr.masic koji je nazalost bio slobodan taj dan kad sam s eporodila ali je bio dezurni kad su mi inducirali porod ...nadgledao me i davao podrsku ....sutra dan je dosao da me obidje cim je dosao na posao vjerovatno je cuo stase desilo i svojim usima sam cula nejgovo prepiranje sa puzicem ....osudjivao ga je....masic je super bar meni bio ....

vjeruj mi da odavno imaju neonatologa, dr.jadranku ali kao sto sam vec pisala ona je kratko tu amo do 15h.a za masica si u pravu on je divan covjek, a iza njega je nakas.ja tebe potpuno razumijem meni kad se desilo to a mojom bebom htjela sam ih sve pobiti.a kod mene je bio carski i sve su samo nagadjali sta je i dan danas se ne zna sta je bilo jer nisu nista nasli. a ti znas sta je u pitanju i trebala si odmah da reaguje, nisi naravno jer ti nije bilo ni do cega.
ali nije ti ni sada kasno da povuces neke poteze da se kazni puzic ako ti znas da je on kriv.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Piceza)
Neposredna veza do poruke: 380
29.12.2010 15:59:19   
Emica_sa
Ma citavo zdravstvo je u rasulu i svi misle da su najbolji i da sve znaju,a ustvari veze nemaju,jer lako se praviti pametan kada porod tece uredno i nomalno,ali cim nastane neki poblem oni se izgube i tu nastaje problem...A za dr Masica i ja imam najbolje rijeci jer iako sa mnom nije imao nikakve veze jedini je doktor koji je dosao i upitao me kako sam i znam li ista o bebi jer su je prebacili na Jezero,tako da jedan veliki covjek

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 381
29.12.2010 16:06:05   
BBubica
IZVORNA PORUKA: Piceza

ne slazem se bas sa tobom da mi puno mozemo pomoci sebi pogotovo kad su bebe krupne kao sto je bio kod mene slucaj i upravo krupnije bebe i zavrsavaju sa komplikacijama e bas iz tog razloga dr.bi trebao d aposlusa instikt majke da tako nece ici a ne slusaju gaaaaa nego prilaze i porodu prvorotki kao i zenama koje su radjala vise djece....to je ono sto me ljuti kod nasih ljekara nemoze se s anjima dogovoriti oni rade na svoju ruku

ja mislim da tu doktor treba da procijeni da li je beba krupna za majku ili ne
ja sam se porodila na jezeru prije 19 dana, hvala Bogu da je dr Nikulin vidio sta je u pitanju i predlozio carski rez inace bi bilo svega
naravno, tu se nasla doticna dr nidžara (ne znam prezime) i htjela me ostaviti da se poradjam prirodno, ali poslije krace rasprave s njom i poslije njenog detaljnog pregleda na ulz i ginekoloski hitno me poslala na carski rez
i sve se dobro zavrsilo za mene i mog bebca-kako je moglo biti i sa picezom, samo da je onaj monstrum puzic imao imalo covjecnosti u sebi
njegova "cijena" je od 500 do 1000 KM za jedan porod, to vec i ptice na grani znaju
nazalost nemam nikakav materijalni dokaz za to inace bih odavno isla sa tuzbom protiv njega

(odgovor članu Piceza)
Neposredna veza do poruke: 382
29.12.2010 23:08:17   
lejla80
njegova "cijena" je od 500 do 1000 KM za jedan porod, to vec i ptice na grani znaju

Pa to je strašno....ne mogu vjerovat da ljudi toliko plaćaju doktore,i onda se čudimo što neće da obraćaju pažnju na nas kad im ništa ne damo..

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 383
30.12.2010 12:31:49   
jenny_z
Zenice moje mile i drage user posted image ja idem sutra da se porodim pa da vas pitam sta sve treba da ponesem, za sebe i za bebu. Imam vec spremnu torbu ali da opet provjerim s vama da nisam sto zaboravila. Hvala! 

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 384
30.12.2010 12:59:46   
drasan

IZVORNA PORUKA: lejla80

Pa to je strašno....ne mogu vjerovat da ljudi toliko plaćaju doktore,i onda se čudimo što neće da obraćaju pažnju na nas kad im ništa ne damo..

Bože, 500 do 1000 KM !user posted image Sad me baš sramota! Kako mi je divan onaj doktor, a ja ni markice za kafu!user posted image
Tačno ću ga poljubiti kad odem na kontrolu!user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 385
30.12.2010 13:04:06   
Emica_sa
Ma ja ne dam nikome marke,to mu je posao...user posted image

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 386
30.12.2010 13:05:10   
lilybeby
drasan cestitam ti na bebici,nek ti je ziva i zdrava!da te pitam,jesi li se ti porodila 20.12.nekad navece?ja sam kod dr bila u dezuri na pregledu kad ga je zvala babica sa prvog sprata i rekla mu pukao je vodenjak i on sav usplahiren skocio,brze puni kadu eto me.Nakas je stvarno dusa od covjeka,ni ja ga kao ni ti nisam poznavala ranije.porodio me sa prvom bebom i od tad smo jarani kako on kaze,svaki put me doceka gore bukvalno rasirenih ruku i ispricamo se ko ljudi i jos plus ja nemam zdravstveno osiguranje,nikad mi knjizicu i ne trazi,kaze mi samo tebi to kod mene ne treba.i da ne zaboravim,nikad mu marke jedne nisam dala,sem sto kupim neki slatkis kad podjem na pregled i zadnji put mi kaze jel ovo sta tvrdo da ti glavu razbijem bolje.
na zadnjem pregledu mi je potvrdio zeljeni pol i ja sam tad iskoristila priliku i ponijela mu poklon kao mustuluk,jer sam se bukvalno 8.mjeseci snebivala da mu ga odnesem.vjeruj,nije htio ni da ga pogleda,tek kad sam se zaklela i bukvalno kleknula,uzeo je i rekao ako ne rodis to sto sam ti rekao ja cu ti ovo vratitiuser posted image najveci je lik u cijloj bolnici,gradu i drzavi,vraca mi vjeru da jos postoje dobri ljudi kojima si bitam i bez mita i bilo kakve vezeuser posted image .eto,ispricah ti svoje iskustvo posto vidim da dijelis moje misljenje o njemu.pozz svima

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 387
30.12.2010 13:10:25   
lejla80
Što više čitam o ovim ciframa i skupocjenim poklonima koji se daju doktorima sve sam ljuća i sigurnija da im neću dati ništa...ni mene niko ne plaća da radim dobro svoj posao. Volim sebe na kraju lijepo počastiti što sam sve to izdržala...Jedino ako se kakva sestrica lijepo bude odnosila prema meni može dobiti nešto bombonjeru ili nešto sl.kao znak zahvalnosti

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 388
31.12.2010 16:59:28   
Gemelli
joj boze, ne znam nisam pametna
danas sam bila na kontroli kod dr. puzica, 17.5 nedelja i saznala cak da je jedna beba djecak skoro 100%, rasirio se i noge i ruke, bas lijepo vidjelo da je mudonja i MM je vidio...
i opet je bio super, nikad mu nista nisam odnijela, upamtio me je,
ali nosim blizance, pa sam mozda zbog toga malo specificna, hehe cak se sjetio i da pusim pa je pitao MM jesam li prestala hehe kaze ako nije 5 samara...
uglavnom meni do sad je sve kako treba, sta god da pitam odgovori, ne nosim poklone,ne trazi poklone...
uglavnom jedino sto mi se nesvidja je sto nekad sestre zakomplikuju i nikad ne kazu ako treba cekati koliko i sl.
ako je na sastanku sto je tesko reci to traje pola sata i onda pocinju pregledi i sl.
eto uglavnom bebare su vam ok, ruzno proslo i nadati se da ce nama ostalima sve biti kako treba, ljubim vas

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 389
2.1.2011 14:39:04   
drasan
Jesam, to sam ti bila ja! Hvala i tebi puno sreće, da prođe brzo, kao i meni!
Oko 18 časova mi uključili drip u 19,30 bebica bila van. Kada jedva do pola da se napunila!

(odgovor članu lilybeby)
Neposredna veza do poruke: 390
2.1.2011 14:44:47   
drasan
I ja upravo pričam o tome kako su i doktor i babica bili kao da sam im neko najrođeniji. Da su mi mama i tata bili u bolnici ne bi me bolje pazili. Ili sam ja bila spremna na sve i svašta pa se prijatno iznenadila suprotnim!user posted image
U svakom slučaju SREĆNA VAM SVIM NOVA GODINA i da vam porod prođe kao moj!
A i ovi prvi dani poslije!user posted image Bebica ruča i spava, mlijeko fino nadošlo...ni premalo ni previše...mene ništa ne boli (sem bradavica)!
Veliki user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 391
5.1.2011 8:59:12   
Gemelli
Cestitam, bas lijepo cuti za tako lagan porod, eto sve najbolje, nije godina mogla lijepse poceti user posted image

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 392
5.1.2011 15:07:05   
m_jasna
pozdrav svima...zna li neko kada bi dr. masic trebao biti dezurni u zadnjoj sedmici januara ...otprilike bar:)..hvala

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 393
5.1.2011 15:35:01   
10 mart 2009
m_jasna, kako sam ja računala po dosadašnjim dežurama dr. Mašić bi trebao biti u dežuri 26.01.2011.(to ti je zadnja sedmica januara). Mogu ga sutra pitati tačno pa ti javim.

(odgovor članu m_jasna)
Neposredna veza do poruke: 394
5.1.2011 15:35:12   
ema_28
Dr Masic je u dezurama 08.01, 14.01., 20.01., 26.01.,01.02. znaci svakih 6 dana.

(odgovor članu m_jasna)
Neposredna veza do poruke: 395
6.1.2011 1:03:28   
safran
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Mišeljić je bio moj doktor, a on me i porodio. Sve pohvale za njega. Zaista divan čovjek. Sretno.

Hvala, ali dr. Nenad i ja se znamo sa prošlog poroda. Prošli put me vodio dr. Mašić a pri porodu kadencu držao dr. Mišeljić. Da, i sitan vezak vezo na kraju. Vidim da je sada Mašić rasprodat a na Nenadov račun nisam pročitala ni riječ kritike tako da ovaj put idemo njemu. He, možda me ovaj put na porodu zapadne Mašić.

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 396
6.1.2011 10:15:19   
m_jasna
e super, hvala vam puno za info...@10 mart 2009, ako budes pitala dok i potvrdi ti ovaj datum (26.1) mozes mi pls javiti...tnx

(odgovor članu safran)
Neposredna veza do poruke: 397
24.1.2011 10:42:32   
drasan
Prošao mjesec od porodauser posted image ! Trebala bi sada kod Nakaša na kontrolu. Znate li kada je njegova dežura? Sada moram ostaviti bebu kući pa mi se baš i ne da gore čekati po dva sata.
Mene je porodio 20.12. poslije njega je Mašić bio dežurni. Koliko vidim, kažete da je Mašić 26.1. dežurni, to znači da je Nakaš 25.1. dežurni. Jel tako?

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 398
24.1.2011 11:02:14   
mama_aBd
Ema_28 je li sigurno ovo da je Mašić dezurni 26.01.? Trebala bih na kontorlu, u 36. sam sedmici trudnoce ali nema redovnog termina u Opcoj za prijegled pa sam odlucila da odem u dezuru, valjda ce me primitiuser posted image . Mozes li mi molim te javiti samo otkad pocinje dezura, mislim od koliko sati? HVALA PUNO.

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 399
25.1.2011 22:58:01   
mallo
Ja sam danas bila na kontroli i kažu da je doktor Mašić na godišnjem odmoru i da dolazi tek sljedeće sedmice

(odgovor članu mama_aBd)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *