|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Državna bolnica u Sa
26.1.2011 7:59:11   
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: mallo

Ja sam danas bila na kontroli i kažu da je doktor Mašić na godišnjem odmoru i da dolazi tek sljedeće sedmice
 U pravu si, dr. Mašić je na g.o. do kraja sedmice. Dežuru ima  u narednu srijedu

(odgovor članu mallo)
Neposredna veza do poruke: 401
28.1.2011 10:34:15   
safran
Da li netko zna ko je dežurni u Općoj danas poslijepodne, sutra, prekosutra .... dr. Mišeljić mi je na GO do 20.02. - rekao mi je da se javim ili Mašiću ili Bećiragiću ... 

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 402
28.1.2011 10:37:01   
Lejla Ka
I Mašić je na GO.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu safran)
Neposredna veza do poruke: 403
28.1.2011 10:39:54   
safran
Ma pročitah da se njemu mogu tek u srijedu nadati a to mi je podaleko - sada bih samo da znam ko je u dežuri ovih dana .... i u koliko sati je najzgodnije otići ? Zadnji put sam na tom pregledu u dežurama bila 2005. godine. 

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 404
29.1.2011 15:44:46   
jenny_z
Zna li iko kad je dr. Puzic u kabinetu sljedece sedmice? Hvala!

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu safran)
Neposredna veza do poruke: 405
30.1.2011 18:32:59   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: jenny_z

Zna li iko kad je dr. Puzic u kabinetu sljedece sedmice? Hvala!

Sutra slobodan, znaci utorak, 01.02. prva smjena.

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 406
31.1.2011 11:07:28   
jenny_z
Gemelli, hvala puno na informaciji user posted image

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 407
31.1.2011 15:57:51   
sunce27
Zna li neko ko sutra od dr radi u kabinetu? Ja sam isla samo u dezure tako da ne znam kako to sve ide a trebala bih do Masica ili Beciragica jer je Miseljic na godisnjem, rekao mi je sutra da idem a ne znam da li neko od ova 2 doktora sutra radi????

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 408
1.2.2011 7:37:57   
alef
Molim mame sa iskustvom da mi kazu kakve su sanse da se u Sarajevu dobije prirodan porod, bez rutinskih intervencija. Cini mi se da je lakse dobiti ga u Drzavnoj. kakva su vasa iskustva? Je li neko radjao na stolcicu?

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 409
1.2.2011 9:17:39   
safran
Za sunce27
Isti sam slučaj (37. sedmica - dr. Mišeljić rekao da potražim Mašića ili Bećiragića) - otišla jučer na neviđeno. Dr. Mašić je bio u kabinetu ali je isto tako bila nevjerovatna gužva. Vjerujte da sam u jednom momentu prebrojala 12 muškaraca u čekaonici a recimo da je svaka 3. trudnica imala pratnju. Meni je nakon 2 sata čekanja urađen CTG i čula sam sestru kada je rekla da imaju još 30 pacijentica za CTG. Do dr. Mašića nisam došla, u neka doba je sišla i dr. Djulepa koja se kretala između sala i kabineta - pregledala CTG, pitala kako se osjećam i rekla mi da dođem 3.02. da me pregleda jer jučer nije bila u mogućnosti. Ne mogu im ništa prigovoriti jer je zaista bio pravi krkljanac. Nešto razmišljam da odem Mašiću sutra u dežuru ali nemam predstave u koliko bi to sati trebalo biti. Pomoć?

< Poruku je uredio safran -- 1.2.2011 9:18:32 >

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 410
1.2.2011 9:49:19   
Emica_sa
Poslijepodne nekada oko 5 ili 6user posted image

(odgovor članu safran)
Neposredna veza do poruke: 411
1.2.2011 10:01:18   
Lejla Ka
Da li je ova info da je dr. Mašić sutra u dežuri (2.2.) tačna? Jako mi je potrebna ta info, seka treba na kontrolu poslije carskog, a niko nam neće dati informaciju od uposlenika.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 412
1.2.2011 10:25:33   
safran
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Poslijepodne nekada oko 5 ili 6user posted image

Hvala Emice.

Za alef:

Ja sam prije 5 godina u Vojnoj bolnici rodila bez intervencija i to 11-ti dan nakon termina. Vodio me je dr. Mašić i vjerovali smo jedno drugome - ja njemu kad mi kaže da je bebi dobro a on meni kad kažem da je po meni to još uvijek u okviru prirodne varijacije. Također, nisam tražila da on bude na porodu (na kraju i nije bio) a ovo je čest razlog za stimulaciju.
Dalje, dosta prijateljica i kolegica se porodilo u proteklih 5 godina i ovako nekako stoji statistika:
Vojna: 6 beba, 4 prirodna i 2 dripovana poroda (drip uključen kada zaista više nije išlo bez njega)
GAK: 6 beba, 3 CR, 2 provocirana probijanjem vodenjaka + drip (jedan završen CR), 2 vaginalna pogurana dripom, 0 prirodnih - dva CR su bila interventna nakon uključivanja dripa a 1 ranije indiciran.

Eto, nadam se da je ovo od pomoći.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 413
1.2.2011 10:55:03   
alef
Jeste :) Hvala.
Ja imam jos vremena da razmotrim sve mogucnosti, ali voljela bih na vrijeme da donesem odluku, pa da bez stresa privodim trudnocu kraju aBd. Moje prijateljice su sve rodile na Kosevu, a statistika je raznolika (od 7 poroda: 2 carska, ostalih 5 sa dripom i epiziotomijom, od cega 2 dugotrajna i gadna). Jedna kolegica s posla je radjala i na Kosevu i u Opcoj, kaze na Kosevo vise ne bi krocila...
Uhh, samo da sve bude s bebijem ok ako Bog da, rodice se negdje :)

To sa guzvom u Opcoj, je li postalo pravilo? Prije nije bilo kod njih previse trudnica...

< Poruku je uredio alef -- 1.2.2011 10:57:57 >

(odgovor članu safran)
Neposredna veza do poruke: 414
1.2.2011 11:11:59   
safran
Gužve jesu ali mislim  da je jučer bila baš vanredna situacija. Dr. Mašić je bio na GO pa mi se čini da su jučer sve njegove pacijentice došle da ga dočekajuuser posted image . Osim toga, bilo ih je barem 20-ak za CTG - tj. 37. sedmica pa nadalje.

(odgovor članu alef)
Neposredna veza do poruke: 415
1.2.2011 11:37:13   
sunce27
safran imas pp

02.03.2011. Emina

(odgovor članu safran)
Neposredna veza do poruke: 416
1.2.2011 12:15:48   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Da li je ova info da je dr. Mašić sutra u dežuri (2.2.) tačna? Jako mi je potrebna ta info, seka treba na kontrolu poslije carskog, a niko nam neće dati informaciju od uposlenika.

Ima li neko da mi potvrdi ovu info?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 417
1.2.2011 15:56:30   
10 mart 2009
Ima Lejla..evo potvrde, sutra je dr. Mašić dežurni

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 418
1.2.2011 16:00:22   
Lejla Ka
Veliko hvala.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 419
2.2.2011 9:11:57   
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Veliko hvala.
user posted image  idemo dalje

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 420
2.2.2011 9:21:26   
azrica_2
U Vojnoj je uzas,juce su vracale sestre ko nema uputnicu.Kao ne moze vise bez uputnice.A uputnicu mozes dobiti samo u domu zdravlja,ako dr procjeni da si za bolnice.
Sta ce biti ne znamuser posted image ,jedino doktore traziti u dezuri...

Neposredna veza do poruke: 421
2.2.2011 20:33:12   
sunce27
Ja sam jutros nekako uspjela proci bez uputnice i to jedva i obavezno su rekle da se od sada mora imati uputnica i ko ih je god nazvao napomenule su da ponese uputnicu jer se vise bez nje ne moze.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu azrica_2)
Neposredna veza do poruke: 422
3.2.2011 17:35:03   
Super Beba
U Vojnoj sada obavezno traže uputnicu (i to veliku od ginekologa iz Zavoda za materinstvo KS). Barem su tako naveli u obavještenju koje je okačeno na vratima i po zidovima čekaonice. Terminskim trudnicama je valjda potrebna samo uputnica za prijem u bolnicu.
Pozz

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 423
11.2.2011 8:02:12   
babina beba
Jutro zenice, zna li neko kad je dr.Masic ili dr Nakas dezurni i u koje je doba najbolje otici u dezuru? Hvala

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 424
11.2.2011 8:46:15   
Super Beba
Dr. Mašić je bio dežurni sad u utorak, što znači da bi mu sljedeća dežura trebala biti u ponedeljak (14.02.). A dr. Nakaš je bio dežurni u nedjelju, tako da je dežurni sada u subotu, tj. sutra. U nedjelju je u dežuri dr. Aida. To je po nekoj mojoj računici, ali nisam 100% sigurna (osim za Aidu, ona je sigurno u nedjelju dežurna).
Ja inače idem u kabinet, tako da ne znam kad je najbolje doba za dežure - možda oko 11, 12h...

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *