|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Državna bolnica u Sa
17.11.2010 10:41:10   
lilybeby
ja kolko znam u bolnicu se ne moze doci tek tako i potraziti doktor jer se valjda posebno moras dogovoriti.ja s njim kontaktiram putem telefona pa se tako dogovorimo i tad mi on kaze kad da dodjem.ali najvise volim da ga nazovem kad je dezurni jer tad izbjegnem sestre na "recepciji".mozda ce se javiti neko ko ima drugacije iskustvo ali ja se s njim kao sto napisah prethodno dogovorim pa odem.mozda mozes pokusati,on je cool lik pa te mozda i ne vrati

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 326
17.11.2010 10:46:07   
Almaa
IZVORNA PORUKA: lilybeby

ja kolko znam u bolnicu se ne moze doci tek tako i potraziti doktor jer se valjda posebno moras dogovoriti.ja s njim kontaktiram putem telefona pa se tako dogovorimo i tad mi on kaze kad da dodjem.ali najvise volim da ga nazovem kad je dezurni jer tad izbjegnem sestre na "recepciji".mozda ce se javiti neko ko ima drugacije iskustvo ali ja se s njim kao sto napisah prethodno dogovorim pa odem.mozda mozes pokusati,on je cool lik pa te mozda i ne vrati

pa je nebih otisla tek tako, jer ja vodim trudnocu kod tog dr. samo me zanimalo u koliko sati odes kad je u dezuri, to je sve

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu lilybeby)
Neposredna veza do poruke: 327
17.11.2010 10:56:51   
lilybeby
odem kad mi on zakaze,prosli put mi je rekao dodji izmedju 13h i 14h.jel ti vodi trudnocu u onoj uobicajenoj sobi ili na 4d uzv?jer ako te vodi na 4d mislim da trebas otici do 15h ako ne onda mu mozda mozes zvoniti gore na patologiji jer je on obicno tu a znam da im 4d uzv stoji dolje gdje su kabineti.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 328
17.11.2010 11:06:37   
Almaa
vodi mi na 4d, međutim prosli put sam zakasnila, greskom sestara i odem kad je otputovao u Ameriku, jutros opet mm zvao da pita kad dr. radi i one mu kazu da one ne znaju dr. slobodno vrijeme user posted image i da nema naruđbi za Novembar, tako da sam htjela da ih izbjegnem, jer je njihovo ponasanje preslo svaku mjeruuser posted image , ali bas me briga odoh ja sutra ako Bog da

(odgovor članu lilybeby)
Neposredna veza do poruke: 329
17.11.2010 11:11:45   
lilybeby
cekaj da nam Drasan javi kad je dezurni pa tad idi,ona ce to sjutra znati a ja ako nesto saznam prije,javim ti.koja si sedmica inace?kad ti je termin?

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 330
17.11.2010 11:13:39   
Almaa
ja sam 34 sedmica, a termin mi je 29.12.2010, a tebi.?

(odgovor članu lilybeby)
Neposredna veza do poruke: 331
17.11.2010 11:56:42   
lilybeby
ja sam 27.sedmica i termin mi je 18.februar ako Bog da.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 332
17.11.2010 12:09:30   
drasan
Ma ja vam se uopšte ne obazirem na one sestrice! Samo im predam knjižicu i posljednji nalaz. Lijepo kažete da vam je doktor rekao da dođete i one vas (sa osmjehom ili bez)pošalju da sjednete i sačekate da doktor dođe.
Inače, doktor radi svaki dan do 14 časova, i ako niste naručene onda voli da dođete ranije oko 9, jer obično siđe u ambulantu da pregleda pacijentkinje poslije vizite!
Ja imam bolove već posljednjih 2-3 mjeseca tako da sam na kontrolama svakih 15 dana, uopšte me ne naručuju već kažu da dođem kada mi je doktor rekao (to je kao naš dogovor).
Al one sekice meni su baš simpatičneuser posted image . One ružne su u stvari fine..., a ona jedna koja liči na nešto gore je ko na nešto nasađenauser posted image
Ne obazirite se...samo se pozovete na doktora i one mogu pjevatiuser posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 333
18.11.2010 14:33:02   
Almaa
drasan jesi li bila kod Nakasa?

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 334
18.11.2010 21:03:50   
drasan
Bila danas al bio zauzet u sali...nisam imala vremena čekati do besvijesti, jer niko nije znao kada će završiti. Sestrice mi ponudile nekog drugog ako želim da me pregleda (nisam ni slušala ko je, jer mi nije ništa hitno). Rekle su mi da je u ponedjeljak u ambulanti, ali su svi termini prepuni pa da budem spemna na čekanje user posted image
Eto, vidimo se onda u ponedjeljak, možda!
Inače, meni je termin 29.12. prema onom kalendaru na kom računaju, a prema UZ 27.12.!user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 335
18.11.2010 21:08:21   
drasan
Da li je neko pomenuo da je imao njegov broj?

< Poruku je uredio drasan -- 18.11.2010 21:12:30 >

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 336
18.11.2010 21:49:10   
Almaa
drasan i meni je 29.12. termin user posted image , ako Bog da, a  po UZV 22.12user posted image

< Poruku je uredio Almaa -- 18.11.2010 21:55:57 >

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 337
18.11.2010 21:57:44   
Almaa
sutra cu provjeriti jeli dezurni ovih dana, bas mi se ne ceka u pon. ako su svi termini popunjeni

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 338
20.11.2010 14:21:56   
drasan
Ja ne planski juče morala u bolnicu...imala neke čudne bolove! Spremim se da tražim Nakaša po bolnici, kad on u ambulanti!!!user posted image
Rekao mi da dođem ponovo u petak, mada sestre nemaju evidenciju za njega sljedeće sedmice osim ponedjeljka kada je dežurni! Pa su mi rekle da dođem i čekam on siđe u ambulantu, ako nema konziliuser posted image
Nadam se da sam vam pomogla bar malo!!!user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 339
23.11.2010 22:16:51   
ema_28
Zna li neko slucajno kad je Dr. Masic u nocnoj smjeni?

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 340
28.11.2010 14:49:13   
motorcycles
U 25. sam sedmici,kad sam na pocetku trudnoce isla u Vojnu i rekla da bih voljela tu na preglede,rekli su mi da ne moze tu,nego samo u ambulanti i tako sam otisla u Skerlicevu.Zanima me da li se moze ikako prije 9. mjeseca ici tamo na preglede?Nisam bas zadovoljna uslugom u Skerlicevoj.Za 6 mjeseci trudnoce samo 2 pregledauser posted image

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 341
28.11.2010 14:58:08   
Anoniman
pa ako je sve uredu,nema potrebe za pregledima da te dole cackaju stalno ako na to mislis.Ti uvjek mozes privatno otic na uzv bez ikakve uputniceuser posted image

(odgovor članu motorcycles)
  Neposredna veza do poruke: 342
29.11.2010 13:11:34   
drasan
Ja isto mislim da je to sve O.K. pa i nema potrebe za češćim pregledima, samo ako ima komplikacija onda ideš češće. Koliko se sjećam i ja sam u početku išla svako mjesec i pol- dva, a onda svaki mjesec. Moja doktorica na Otoci je Bralo i svakih 6 nedjelja mi je do 6 mjeseca zakazivala UZ, sada svaki mjesec. Mada sam imala nekih problemčića i onda dođem kad hoću, odmah me primi, u ginekološku ambulantu.
Nisam išla privatno ni sa prvom trudnoćom! Mislim da je to sve isto, samo manje čekanja jer naravno plaćaš, ali meni ni ovo nije problem kad uđeš u fazon. Pare ću radije potrošiti na bebu!
Ali uporedo vodim trudnoću i u Vojnoj kod Nakaša i gore sam otišla u 16. nedjelji, bez uputnice ili preporuke (gore sam se porodila prvi put) i tražila da zakažem pregled kod doktora jer želim tu da se porodim pa hoću i trudnoću da vodim. Sestre su me zakazale na prvi slobodan termin(bez problema) i sada idem na Otoku jednom mjesečno, a kod Nakaša svakih 10 dana, tj.sada svake sedmice jer sam već u devetom.
No sikiriki! user posted image

(odgovor članu motorcycles)
Neposredna veza do poruke: 343
1.12.2010 13:38:25   
Gemelli

ja sam danas narucena kod dr. Puzica, pa su mi rekli da je danas dezurni i da prima trudnice kojima vodi trudnocu iza 4, pa eto ako koga zanima, da zna

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 344
2.12.2010 17:18:10   
lilybeby
izvini Gemeli jel juce dezurni stvarno bio Puzic posto mi se drugarica porodila i juce mi je javila da je Nakas dezurni.sad me interesuje ko je bio ustvari dezurni u srijedu 1.12.?hvala ti

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 345
3.12.2010 18:14:01   
drasan
Nakaš bio dežurni u četvrtak! Ja bila kod njega oko 14 časova, tako mi i rekao da dođem jer je dežurni!
Dežurni je ponovo u srijedu, pa rekao da dođem popodne tad je manja gužva, ako porod ne krene ranije jer sam otvorena već 3 cm!user posted image

(odgovor članu lilybeby)
Neposredna veza do poruke: 346
4.12.2010 15:23:26   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: drasan

Nakaš bio dežurni u četvrtak! Ja bila kod njega oko 14 časova, tako mi i rekao da dođem jer je dežurni!
Dežurni je ponovo u srijedu, pa rekao da dođem popodne tad je manja gužva, ako porod ne krene ranije jer sam otvorena već 3 cm!user posted image

Ja sam otisla na pregled oko 6 i Puzic je bio dezurni 100%, ako mozda nisu obojica

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 347
6.12.2010 14:10:42   
Mama2b
Pozdrav svima,

da li neko zna koji je doktor danas/sutra dezuran?

Javila mi se na tel. jedna "jako ljubazna sestra" kojoj je striktno zabranjeno da da tu VAZNUUUU  informaciju...covjece, kao da sam Pentagon nazvala....user posted image

no comment....

27.12.2010. se rodio nas prelijepi bebac:)))

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 348
6.12.2010 16:29:10   
lilybeby
ja imam ove informacije o dezuri pa racunajte jer im se dezura mjenja na 6 dana:
ponedeljak 29.11.-dr.Aida
utorak 30.11-dr.Drljevic
sriijeda 01.12.-dr.Puzic
cetvrtak02.12.-dr.Nakas
petak 03.12.-dr.Beciragic
subota 04.12.-dr.Nenad

onda bi trebalo u krug dalje(ako me kontate)znaci:
nedelja 05.12-dr.Aida
ponedeljak 06.12-dr.Drljevic.........
ako si saznala ko je dezurni danas javi nam da vidim imam li dobru evidenciju:-)

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 349
7.12.2010 8:34:50   
drasan
Ja potvrđujem da je Nakaš u srijedu 8.12. dežurni! A bio je prošle sedmice dežurni u četvrtak 2.12.

(odgovor članu lilybeby)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *