sanela22 -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (14.10.2009 17:16:28)
|
IZVORNA PORUKA: malena1978 ja sam na jednom drugom forumu koji čitam naišla na interesantan recept, pa sam ga smućkala i pijem svako jutro..... užasno je gadan, al čini mi se da djeluje evo: u litar bijelog ili crnog vina se skuha pola kilograma bijelog luka, i to se kuha dok ne dođe na pola, procijedi se i svako jutro se pije po tri supene kašike dok se ne popije sva količina ja sam u testnoj fazi, iskoristila sam vino što ga je bilo u kući i tri glavice bijelog luka.... nema mirisa, al mi se čini da je iscjedka manje u svakom slučaju, preporučuje se kod bakterija i gljivica... Ja sam ovaj recept bila dobila kada sam imala eserihiju od djevojke koja se nije mogla rijesiti eserihije godinu dana iako je uzimala bas jake antibiotike, ona kaze da se rijesila eserihije uz pomoc ovog recepta i da joj se vise nije vratila ali meni je nesto bilo gadno da ga pijem zbog tog bijelog luka, bojala sam se da ne smrdim na fakultetu na bijeli luk [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa tako da ga nisam probala... Ali eto za bijeli luk se inace zna da je kao prirodni antibiotik i da djeluje na bakterije i gljivice, tako da je ovaj recept sigurno dobar... Inace ja sam, dok sam imala bakteriju, uzimala bijeli luk u kapsulama, od njih se nisam osjetila na bijeli luk a hvala Bogu dragom eserihija se poslije toga nije vratila kuc kuc kuc
|
|
|
|