sarisari -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (9.9.2009 13:04:28)
|
malena1978 znam kako se osjecas jer sam nedavno sve to prosla i zaista je najgore iscekivanje nalaza, glupo je kada ti neko kaze nemoj se sekirati medjutim vidjet ces ako Bog da da nije bilo potrebe da se toliko sekiras. CIN 3 se moze raditi LETZ metodom medjutim to zavisi od ginekologa jer ni svi CIN 3 nisu isti poslije biopsije ce ginekolog vidjti koliko je zahvaceno, ali ti rece da je CIN 2 na CIn 3 to znaci da je mozda samo na jednom jestu CIN 3, vjerovatno ce dr. prihvatiti da radi medjutim kao sto napisah to sve zavisi od dr. do dr. i tvog stanja koje ce ti on reci, ali nije to nista strasno medjutim moras to rijesiti sto prije. Cula sam da neko radi i u tz. LETZ, ali zaista ne znam ko ni kako, ali ti mogu preporuciti izvrsnog lijecnik, strucnjaka i covjeka, koji je meni prije par mjeseci radio ovdje u Sarajevu zove se dr. Nermin Muminbašić i evo ti br. tel. 061 208-858 prvo mu pošalji poruku i ukratko objasni i pitaj mozes li ga nazvati, naravno ako zelis, procitaj prethodne postove ja sam dosta pisala o tome i imas moje cijelo iskustvo da ne bih ponavljala ponovo i nasim hanumama dosadjivala, sretno pa se javi sta je bilo.
|
|
|
|