nery89 -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (1.7.2015 20:42:24)
|
IZVORNA PORUKA: Lejni Zdravo draga Nery89, prvo nemoj da se plasis, znam da je to tesko, ali iz iskustva ti kazem da sve prodje. Ja sam imala CIN III i to u vrijeme kada sam dugo vec radila na[sm=nosecka.gif], pa zamisli kako je bilo saznati da trudnoca mora da ceka 4-5 mjeseci, i dalje se borim i nema je, ali nadam se hoce uskoro. Ovako, te vaginalete su super, ja sam ih vise puta koristila naravno po preporuci G, nikada na svoju ruku. Isto sam pozitivna bila na jedan visokorizicni i puno nekih drugih. Sto vise jacaj imunitet, aloe vera, nar je isto dobar, aronija, uzmi tablete beta glukan za jacanje imuniteta, koristila sam i ulje od corokota egipatsko pravo neko. Znaci sve sto utice na jacanje imuniteta iscitaj i odaberi od toga sta ti najbolje lezi. Biopsiju nikako jos uvijek, meni do CIN III nije radjena. Nemas potrebe jos uvijek. Dobro je kantarionovo ulje na tampon natopis pa stavljas uvece, to nisam probala ali cure neke vec jesu. Samo redovno kontrolisi i akcenat stavi na imunitet. Sjecam se da mi je dr davala neke vaginalete na biljnoj bazi, malo se osjecaju ali su tobre bas protiv HPV-a. Mogu pogledati koje su ako te zanima, mislim da ima kutiju pa pitaj dr drugi put. Hvala ti na rijecima podrske, trudit cu se da ne mislim puno na to i da zivim jednostavno kao da to nemam. Možes mi napisati kooje su to vaginalete da ih kupim i mozes li mi reci gdje mogu kupiti aloa veru i na koji nacin da je koristim i beta glukan gdje ga je najbolje kupiti? Zelim ti puno srece i da uskoro zatrudnis.
|
|
|
|