sarisari -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (15.5.2012 8:31:13)
|
draga prvo moraš da se smiriš, ja prvi put čujem za tako nešto što se radi parcijalno, letz eto već si pročitala je jednokratan zahvat, s obzirom da sam već pisala ukratko ću ti objasniti o čemu se radi što se tiće samog zahvata: odeš kod dr. dobijš anesteziju, nista ne osjetis znaci apsolutno ništa ne boli ni poslije zahvata znaci kada se probudis nista neces osjecati kao da nisi nista ni radila, zahvat kraje prilicno kratko, poslije toga cim se probudis malo sjednes i ides kuci, kod kuce odmaras par dana bolje sto duže odnosnooptimalno oko 7-10 dana mozes normalno da se kreces do WC ili malo po kuci uglavnom lezi nemoj da sjedis ja sam osmi dan izasla iz kuce svo to vrijemeponavljam hvala Bogu nista ne boli niti osjecas, meni se desilo da u to vrijeme odnosno drugi dan odmah dobijem mjesecnicu, tako da ti to nije nista strasno, bez obzira sto imaš 36 god prvo zavrsi ovo pa onda beba, a savjetujem ti da se dobro raspitas sta je to planirao tvoj dr. da ti radi o cemu se radi pa ako treba posavjetuj se sa jos nekim a mogu ti ja dati ako hoces br. i od svog dr., sretno u svakom slucaju, vec sam neki dan napisala da postoje odlicne tab. zai munitet i one se mogu naruciti u Oriflameu nije nikakva reklama jer ja evo pijem već ćetvrtu kutiju preporucena je doza min. tri kutije vadila sam nalaze i hvala ALLAHU dragom odlični su pa eto da znas sta mozes piti
|
|
|
|