ivona18 -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (30.3.2012 10:46:08)
|
Drage cure...ja sam nova na forumu, ali sa istim problemima kao i vi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ...život mi se preokrenuo od prije 15-ak dana i lošeg nalaza pape. Sumnja na cin II povezan sa HPV virusom su me dovele do vas, jer mi vaša razmjena iskustva i pozitiva kojom sve zračite baš treba u ovim trenutcima... Jučer sam obavila kolposkopiju i biopsiju i očekivanju sam nalaza..zadnja papa od prije šest mjeseci je bila uredna, a ova sad ajme...imam 36 godina i pošto već neko vrijeme pokušavam zatrudnjeti i ne ide mi, odlučila sam se za IVF i pri prikupljanju potrebnih nalaza za to, dočekalo me ovo...nikad prije ni čula za cin-ove...tek sad vidim kako malo poznajem svoje tijelo...imam super doktoricu i mada ona ponavlja svih 15 dana da nema mjesta panici, da samo gubim koji mjesec prije postupka, da se sve može staviti pod kontrolu, tek ste me vi jutros malo "digle" i hvala vam na tome... paralelno radim i dokazivanje ovulacije(nalaz ok), kontrole svih drugih hormona(čekam nalaze)prošla sam "propuhivanje"jajnika(nalaz ok), muž je napravio spermiogram(nalaz ok)....dosta mi je više čekanja i zbog toga sam se odlučila za IVF... može li malo utjehe, jer se osjećam stvarno jadno
|
|
|
|