|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
11.1.2011 0:36:34   
lila25
hvala drage moje ma dvoumim se cas kontam ok je cas da je kratka a svi mi kazu da nije utuvila sebi u glavu kratka pa kratka to mi se stalno desava kad nesto kupim nakon jedan dan nesvidja mi se...
hanady i meni se te kombinacije svidjaju,ali trazila tamno zelenu ili ljubicastu nisam mogla da nadjem,pa mi bijela naletila ako neko zna gdje ima zelena kosulja nek javi user posted image .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 301
3.3.2011 0:10:46   
myb@by
Docekah i ja svoj razgovor za posao pa mi sada treba vas savjet. Da li da obucem crne pantalone, sa prugicama na peglu i gore rol maicu njezno lila boje ili ovu haljinu, naravno bez ovog kaisa http://www.facebook.com/photo.php?fbid=142897202439058&set=a.141824322546346.31011.119887551406690&theater
Pored ovoga cu obuti crne čizme sa petom, crnu torbu i bundicu user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 302
3.3.2011 0:13:17   
N_N
Hm.... koje boje su pruge na pantolama?
Ova haljina je lijepa ali ja nisam sigurna da bih je obukla na razgovor.... ili ne bih skidala kaput/sako....

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 303
3.3.2011 0:14:41   
myb@by
pruge su sivkasto bijele ali su neupadne, i ja sma za varijantu pantalona, mada i haljina sa debelim carapama izgleda solidno user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 304
3.3.2011 0:17:40   
N_N
A siva ili bijela rolka, imaš li takvu?

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 305
3.3.2011 0:21:17   
myb@by
PA ova rolka je nesto između sive i lila i ona se super uklapa sa hlacama, znaci skontala sam ja te dvije kombinejšn samo eto d apitam strucni ziri da li izabrati varijantu hlace ili varijantu haljine user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 306
3.3.2011 0:23:29   
Anoniman
myb@by i ja sam za varijantu hlace i rolka ipak je neko ozbiljno radno mjesto u pitanjuuser posted image haljina mi je super al nju obuci kad krenes na posao aBduser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 307
3.3.2011 0:25:20   
N_N
Eh ako je tako, onda ja glasam za prvu varijantu user posted image  Djeluje mi ozbiljnije i profesionalnije user posted image  Čekamo da vidimo šta kaže ostatak žirija user posted image
Ja ti svakako držim fige i želim ti da, ako je to to, dobiješ posao! Sretnoooo!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 308
3.3.2011 0:26:01   
myb@by
Super znaci 3:0 za hlace user posted image . Bog te cuo Noa, ako dobijem ovaj posao padam u nesvjest user posted image . Mada pojma nemam kako cu Ajšu ostaviti, nenormalno se vezala uz mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 309
3.3.2011 0:26:14   
Hanady RR
hlače i rolka...i nemoj bundu na razgovor oblačit...

haljina je super al ipak kako noa kaže to za prvi radni dan ostavi uz bundicu naravnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 310
3.3.2011 0:28:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Super znaci 3:0 za hlace user posted image . Bog te cuo Noa, ako dobijem ovaj posao padam u nesvjest user posted image . Mada pojma nemam kako cu Ajšu ostaviti, nenormalno se vezala uz mene user posted image user posted image user posted image

nema padanja u nesvjest obecala si mi shopping kad primis placuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj se sad izvlacitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
a Ajsa ce biti ok,snaci ce se ona bez tebe..

< Poruku je uredio noa -- 3.3.2011 0:29:16 >

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 311
3.3.2011 0:30:09   
N_N

Samo ti dobij posao, ostalo ćemo lako user posted image user posted image  Onda ćemo te tješiti oko Ajšice, to su "slatke" muke, a i nije ona više tako mala user posted image  

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 312
3.3.2011 0:43:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

Samo ti dobij posao, ostalo ćemo lako user posted image user posted image  Onda ćemo te tješiti oko Ajšice, to su "slatke" muke, a i nije ona više tako mala user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image
taman ovako...
biće ona ko grom...
hajde na posao...
šaljemo vibre da je to -touser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 313
3.3.2011 0:53:37   
myb@by
Hvala vam puno bolje ste od Emerika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drzite mi sutra palceve user posted image

Neposredna veza do poruke: 314
3.3.2011 8:05:09   
leli§
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hlače i rolka...i nemoj bundu na razgovor oblačit...

haljina je super al ipak kako noa kaže to za prvi radni dan ostavi uz bundicu naravnouser posted image

glasam za hlace i rolku, a za bundu debelo potpisujem hanady

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

Neposredna veza do poruke: 315
3.3.2011 9:00:13   
Skvo RR
Sretnouser posted image ...!

Ja sam sklonija opciji hlace, rolka, i bunda.....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 316
3.3.2011 9:04:40   
Anoniman
kakva ba bundauser posted image user posted image user posted image ...nix bunde...vidim li vas u krznu bicete zik...zikuser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 317
3.3.2011 9:08:39   
Skvo RR
Pa kad je vec ima.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
3.3.2011 9:15:52   
veeseelaa
ma gdje ćeš u bundi na razgovor za posao
traži se posao, moraš izgledati skromno a bunde su skupe, ja nikad ne bi primila nekog ko mi dodje na razgovor u bundi.... al moj šef možda bi user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 319
3.3.2011 9:20:10   
Lulu_08
Kao prvo sretno na razgovoru, a kao drugo, opcija pantalone i rolkica, a po mogucnosti sakoic umjesto bundice user posted image . user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 320
3.3.2011 9:29:16   
Skvo RR
Sto ne bi primila nekoga sa budnom????user posted image Pa ides na razgovor za posao, ne ides po socijalnu pomoc...ja bi bas primila nekoga  obucenog par ekselans.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 3.3.2011 9:30:35 >

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 321
3.3.2011 9:30:08   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma gdje ćeš u bundi na razgovor za posao
traži se posao, moraš izgledati skromno a bunde su skupe, ja nikad ne bi primila nekog ko mi dodje na razgovor u bundi.... al moj šef možda bi user posted image

Hvala Bogu da je on sef.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 322
3.3.2011 9:35:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Pa kad je vec ima.user posted image user posted image user posted image user posted image
"nek je vrati kome pripada"user posted image

meni je ok nositi sve sto iskoristis do kraja...tj. pojedes..znaci krava...ovca...ali cincilu, nerc & co...prije nego sto je  obuce, natjerala bih da pojede jedno 50 kom. koliko ih je potrebno za jednu bundicuuser posted image (mislim na sve koji kupuju...moja mama je morala svoju "sahraniti"user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 323
3.3.2011 9:37:10   
Skvo RR
A mozda nije "prava"?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 324
3.3.2011 9:37:57   
Anoniman
e onda mozeuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *