|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
12.11.2010 16:47:45   
Apotekarka
A racunajte da sad imam 2 kg viska sto se zelene tice,ma sve je to do fotografa veceras cu sve da isprobam pa budem vidjela

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 251
13.11.2010 0:31:22   
milenium

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Iskrsla mi ljudi iznenada svadba pa nisam bas pri patrama da nesto kupujem pa odlucila obuci malu crnu haljinu koju sam vec postavljala tu samo drugi detalji i cizme ačli imam problem sta s kose ja bi nesto lezerno digla a strah me hoce li mi frizerka znati to uraditi ne bi pundju nego nesto s ukosnicama sta vi mislite evo kakav je gorrnji dio haljine da li da uopce dizem kosu
user posted image
user posted image
iDU LI MI CIZME NA OVO SVEuser posted image user posted image user posted image
Moj prijedlog: cizme nikako na ovo. Dolazi u obzir cipela visoke pete,s tim da carape budu crne! i nikako sljastece! 
Kosa je ok bez snalica i  ukosnica,samo ravno feniranje i dovoljno!Vjerovatno ces imati nausnice i to je dovoljno!
ps.Ako moze haljina bez kajsa,mislim da bi izgledala elegantnije.Ako je u kombinaciji sa haljinom ok!
To je moje misljenje i "moja" kombinacija
U svakom slucaju sretno i dobar provoduser posted image user posted image user posted image  

nemoj čizme,čizme će te pokratit.bolero uzmi onaj crni s one slike kad si bila u bijeloj haljini na cvjetiće ,ako nemaš drugi crni.samo nemoj ljubičasti.čarape možeš crne a možeš i boja noge samo nemoj one sjajne,ono izgleda tako jeftino,da mi nije jasno kako neke cure /žene to ne kontajuuser posted image kosu ispeglaj,puder u kamenu(nemoj tekući da ti se lice ovako sjaji). možeš sve to razbit nekom torbicom i nakitom u boji,srebrna,ili čak roza-ciklamauser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 252
13.11.2010 0:51:33   
veeseelaa
ako je cura niska ne znaci da ima kratke noge
pogeldajte kylie minogue
super joj stoji svaka mini suknja

uglavnom je sve minijaturnije i noge i ruke, logično mi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 253
13.11.2010 0:52:13   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

A racunajte da sad imam 2 kg viska sto se zelene tice,ma sve je to do fotografa veceras cu sve da isprobam pa budem vidjela

nema to bona veze s fotografom, zeeeleeenaaaa user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 254
13.11.2010 0:58:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ako je cura niska ne znaci da ima kratke noge
pogeldajte kylie minogue
super joj stoji svaka mini suknja

uglavnom je sve minijaturnije i noge i ruke, logično mi

user posted image user posted image user posted image user posted image to su neke nesrazmjerneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al ''dzepne venere'' su boli glavauser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 255
13.11.2010 1:01:37   
veeseelaa
ma naravno sve su žene lijepe, pričale smo o tome kako nadomjestiti garderobom visinu, ja sam mislila da će žena izgledati visočije (ako to želi) ako obuče dugu haljinu al eto nemam pojma.....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 256
13.11.2010 1:02:42   
veeseelaa
noa a opet te nisam skontala za ovo nesrazmjerna??? pa naravno da su niskoj ženi noge kraće nego visokoj user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 257
13.11.2010 1:04:36   
veeseelaa
ja sam isto niska, u džep ne mogu stati al u džak bez problema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 258
13.11.2010 1:04:46   
Anoniman

noa a opet te nisam skontala za ovo nesrazmjerna??? pa naravno da su niskoj ženi noge kraće nego visokoj user posted image user posted image user posted image user posted image  

al ne izgleda niska zena kao cuko jazavcar kao sto ti opisa tu tvoju jaranicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 259
13.11.2010 1:11:21   
veeseelaa
nešto si pobrkala, nije to tema ove emisije
Kažem može sve biti na svom mjestu kod niske osobe al ako želi da izgleda visočije šta obućiuser posted image user posted image o tome smo govorile
i naravno da mi u prvi plan upadnu noge visoke osobe kad je u suknji a kod niske i se i ne primjete u tom obimu
Baš sam skoro sjedila u jednom restoranu i udje malena 1,60 otprilike u šorcu ispod guze al uopće nije ostavljala ono utisak iako je kako kažeš baš zgodna tj džepna venera
Umalo zatim se pojavima djevojka visoka u mini suknji i svi su se za njom okrenuli, obje su zgodne ali visočija osoba je upečatljivija, valjda jer je višauser posted image user posted image user posted image

E sad ako je nekom stalo da bude da izgleda visočije nego što jeste šta obući??? eto šta mi preporučujete???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 260
13.11.2010 1:13:20   
Hanady RR
Apotekarko ono što je bitno reći da niti sa jednom od tri ponuđene haljine neće ti ići čizme....
zelena je zaista lijepa ali meni djeluje suviše ljetna za sutra....
moj bi izbor u ovom slučaju bila ona zlatno-crna....sa 5 godina mature

preko bi stavila šal...crni til...porvidan seksi a prekrit će ti malo ramena i ruke te će to biti lijepa večernja varijanata...
cipela ili crna ili zlatna ako je imaš pošto vidim sad si u fazonu kupovine čizama....

vodi računa da ti štramplice nisu puno sjajne....znači manje likre.....

frizura...
eh sad dali je podizati ili ne...
ja bih u tvom slučaju neku ležerniju varijantu podizanja kose....
ne znam akko bih ti objasnila ali svakako bih je digla preko glave jer imaš lijepo čelo i sklonila iza ušiju....
mislim da i sama naviješ svoju kosu i podigneš ''ovlaš'' šnalicama ukosnicama crnim pazeći da ne vire i ne vide se....

nakit...
u ovome slučaju ili samo naušnice u boji zlata viseče...
ili naušnice kje su manje i nisu viseće ali onda može sat ili narukvica uz njih....

eto nadam se pomogla sam ti....
ti imaš jake noge i to je dobro, kratka suknja ti stoji fino....ali mi se kroj ove sa 5 godina mature više dopada nego kod crne....čini mi se da ti bolje stoji sa ove tačke gledišta po slikama

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 261
13.11.2010 1:13:30   
Anoniman
veeseela koliko si visoka?

Neposredna veza do poruke: 262
13.11.2010 1:14:21   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

1,70

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 263
13.11.2010 1:18:10   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Apotekarko ono što je bitno reći da niti sa jednom od tri ponuđene haljine neće ti ići čizme....
zelena je zaista lijepa ali meni djeluje suviše ljetna za sutra....
moj bi izbor u ovom slučaju bila ona zlatno-crna....sa 5 godina mature

preko bi stavila šal...crni til...porvidan seksi a prekrit će ti malo ramena i ruke te će to biti lijepa večernja varijanata...
cipela ili crna ili zlatna ako je imaš pošto vidim sad si u fazonu kupovine čizama....

vodi računa da ti štramplice nisu puno sjajne....znači manje likre.....

frizura...
eh sad dali je podizati ili ne...
ja bih u tvom slučaju neku ležerniju varijantu podizanja kose....
ne znam akko bih ti objasnila ali svakako bih je digla preko glave jer imaš lijepo čelo i sklonila iza ušiju....
mislim da i sama naviješ svoju kosu i podigneš ''ovlaš'' šnalicama ukosnicama crnim pazeći da ne vire i ne vide se....

nakit...
u ovome slučaju ili samo naušnice u boji zlata viseče...
ili naušnice kje su manje i nisu viseće ali onda može sat ili narukvica uz njih....

eto nadam se pomogla sam ti....
ti imaš jake noge i to je dobro, kratka suknja ti stoji fino....ali mi se kroj ove sa 5 godina mature više dopada nego kod crne....čini mi se da ti bolje stoji sa ove tačke gledišta po slikama

slažem se s ovim, i ja sve od starta ovako mislim al se neznam izraziti ko Hanady user posted image user posted image user posted image ja odmah udaram u sridu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 264
13.11.2010 1:18:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

1,70

e sad zavisi od građe al visina ti dopusta i dugo i kratkouser posted image
ja sam 1,68 i stalno nosim kratko jer u dugim haljinama ''nestanem''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al kod mene je i stikla 10-12cmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 265
13.11.2010 1:19:49   
veeseelaa
a joj ista sam ti, vazda visoka štikla user posted image user posted image user posted image user posted image kamufliram se
al u biti bilo bi dobro da još malko narastem bar 3-4 centa ako ništa da više ne nosim štiklu od 10 cm nego od 4-5 user posted image user posted image user posted image user posted image
a gradju mi ne spominji user posted image user posted image user posted image user posted image imam 65 kg od toga mi je većina u bicepsimauser posted image user posted image user posted image user posted image pa bi mi dobro došao neki šal da se umotam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.11.2010 1:21:03 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 266
13.11.2010 1:21:49   
Anoniman

a joj ista sam ti, vazda visoka štikla user posted image user posted image user posted image user posted image kamufliram se
al u biti bilo bi dobro da još malko narastem bar 3-4 centa ako ništa da više ne nosim štiklu od 10 cm nego od 4-5 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja u ovim od 3-4 cm ne znam hodatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 267
13.11.2010 1:36:42   
sporty mamaa
a zene jeste li znale kako piva super uvija kosuuser posted image To mi moja prijateljica rekla, stavis cijelo pivo na kosu ono utrljas, kovrdeuser posted image ko da ste bile na frizuri, a ne smrdi, mozda prvih po sata - satuser posted image user posted image user posted image Moja frendica to stalno radi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 268
13.11.2010 1:38:45   
veeseelaa
čula sam za pivu al opet dal baš za sat prestane smrditi?? neznam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 269
16.11.2010 22:54:17   
Apotekarka
Ipak ja crnu obuce necu vas zadugi gnjaviti nemam nadolazecih svadbi hi hi
user posted image
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 270
16.11.2010 22:57:06   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

a zene jeste li znale kako piva super uvija kosuuser posted image To mi moja prijateljica rekla, stavis cijelo pivo na kosu ono utrljas, kovrdeuser posted image ko da ste bile na frizuri, a ne smrdi, mozda prvih po sata - satuser posted image user posted image user posted image Moja frendica to stalno radi...

Samo utrljaš i onda piva odradi svoje user posted image

Ili se moraju stavljati vikleri ili uvijati dalje s četkom user posted image

Ne bi imala ništa protiv da se ovo isproba, ali morala bih nabaviti onu veliku od 2L user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 271
16.11.2010 22:59:26   
anidla
ovo s pivom je isprobano, to sam radila u srednjoj skoli dok sam furala punk user posted image s tim da nisam htjela nikakve kovrdze nego da budem sto cupavija user posted image

sjecam se, ponedjeljkom su svi dolazili cisti, mirisne kose, a ja? licila sam ko da je nedjelja na kraju mjeseca user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 272
5.1.2011 23:57:40   
myb@by
Eh drage moje, šsta bi mi savjetovale da obučem kada krenem na razgovor za posao? Po struci sam dipl ecc i nemam pojma kako da se obučem a da to ne izgleda previše poslovno, bapski jednostavno neprikladno.
Inace jako volim haljinice i u njima s enajbolje osjecam, ali nesto nisam sigurna da bi one bile najbolji izbor.user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 273
6.1.2011 0:01:31   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by

Eh drage moje, šsta bi mi savjetovale da obučem kada krenem na razgovor za posao? Po struci sam dipl ecc i nemam pojma kako da se obučem a da to ne izgleda previše poslovno, bapski jednostavno neprikladno.
Inace jako volim haljinice i u njima s enajbolje osjecam, ali nesto nisam sigurna da bi one bile najbolji izbor.user posted image

haljinica srukirana koja je dužine do pola koljena ni slučajno iznad ili ispod je savršena za ovu priliku....user posted image

Ovakvu haljinicu ako je komono rukama možeš kombinirati sa košuljom ruske kragdne ispod nje...
ili čak obične kragne ali vesele boje...

nemoj saten oblačiti nije za poslovnog sastanka ali svakakao neka bude neka lijepa boja koja neće biti napadan....

recimo...haljina siva...košulja karmin crvena...tanki kaiš crni...
samo naušnice ne viseće ....ne treba pretjerivati sa nakitom...
ne treba puno mahati rukama...
uglavnom ne odvraćaj gadarobom i gastikulacijom pogled poslodva sa tvoga licauser posted image

čizmice do ispod koljena za ovaj period...

sako ne trebaš smao kaput prekouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 274
6.1.2011 0:04:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

ispade da te pratim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja imam par kulturnih suknjica mislim kulturne duzine i kosujice ili rolke za neka ovako kulturna događanjauser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da s ovim ne mozes fuliti user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *