|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
6.1.2011 0:04:57   
Anoniman
Zašto ne haljinu do koljena ili ispod koljena, crnu, sivu, smeđu ili maslinaso zelenu nemoj baš neku jakih šljaštećih  boja i staviš neku maramu oko vrata i eto ga...sretno i onako to ba i ne igra ulogu imaš ti kakvu vezuuser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 276
6.1.2011 0:11:40   
Anoniman
Ako imaš nešto ovako slično ovome
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 277
6.1.2011 0:13:09   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Breskva

Zašto ne haljinu do koljena ili ispod koljena, crnu, sivu, smeđu ili maslinaso zelenu nemoj baš neku jakih šljaštećih  boja i staviš neku maramu oko vrata i eto ga...sretno i onako to ba i ne igra ulogu imaš ti kakvu vezuuser posted image

ne ova dužina jer tako kažu neka pravila snimanja žene...user posted image
recimo pored ovih dužina sugeriše se da nikada ne stavi broš zajedno sa ogrlicom...
da i u sred ljeta ne budeš sa kimono rukavom već da ima sako preko....

ja sam crno izbjegla radi njene maldosti i želje da ne izgleda starije...sivo -crvena kombinacija na njenu kosu i oke super ideuser posted image

maslinasto zelena...ne znam oke su joj čini mi se nebo plave...zeleno i ta boja nisma siguran kako bi išle...ali svkakao bi lijepa zelena mogla proćiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 278
6.1.2011 0:15:38   
myb@by
Hvala vam na savjetima, drago mi je da ipak savjetujete haljinicu user posted image .
Brskva moje sve haljine prate liniju tijela, znači striktno uz tijelo, nemam mislim nijednu koja ovako pada kao ove na slikama, mada mogla bi malo prošnjuhati ovih dana pa mozda nesto i nađem, svakako ce mi trebati kada pocnem raditi ( ako ikada pocnem)
Sto se tice veze, svi nesto obecavaju ali sve je to na dugom stapuuser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 279
6.1.2011 0:17:38   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ne ova dužina jer tako kažu neka pravila snimanja žene...user posted image
recimo pored ovih dužina sugeriše se da nikada ne stavi broš zajedno sa ogrlicom...
da i u sred ljeta ne budeš sa kimono rukavom već da ima sako preko....

ja sam crno izbjegla radi njene maldosti i želje da ne izgleda starije...sivo -crvena kombinacija na njenu kosu i oke super ideuser posted image

maslinasto zelena...ne znam oke su joj čini mi se nebo plave...zeleno i ta boja nisma siguran kako bi išle...ali svkakao bi lijepa zelena mogla proćiuser posted image
svaka cast na memoriji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a kosa mi je sada smeđa nisam više plavuša user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 280
6.1.2011 0:18:15   
N_N

user posted image  

user posted image user posted image   user posted image

myb@by sretno!!

< Poruku je uredio N_N -- 6.1.2011 0:19:39 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 281
6.1.2011 0:21:13   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by

Hvala vam na savjetima, drago mi je da ipak savjetujete haljinicu user posted image .
Brskva moje sve haljine prate liniju tijela, znači striktno uz tijelo, nemam mislim nijednu koja ovako pada kao ove na slikama, mada mogla bi malo prošnjuhati ovih dana pa mozda nesto i nađem, svakako ce mi trebati kada pocnem raditi ( ako ikada pocnem)
Sto se tice veze, svi nesto obecavaju ali sve je to na dugom stapuuser posted image

jeli ideš na razgovor negdje gdje je dress code naveden.user posted image
tipa bankauser posted image
ako je banka...onda na svaku od varijacija sako nabaciuser posted image

U svakom od slučajeva haljina će biti dobar izbor...ali pažljivo birana.

Ako nije navden dres code onda idi na sigurno, nemoj previše detalja bespotrebnih. treba biti lijepo i skladno obučen ali ne odjećom plijeniti pažnju. U slučaju haljine nećeš fuliti, neka bude legantna smao ne svečana što karakteriše je materijal od koga je i boja i dodaci na sitoj.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 282
6.1.2011 0:36:37   
veeseelaa
ma na razgovore za posao treba ići skromno obučen, bez detalja, najbolja varijanta po meni neki sivi sako i pantalone.... nemoj haljinu, ako te bude  žena intervjusila nećeš proći user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 283
6.1.2011 0:41:48   
Anoniman
myb@by prosetaj ti ipak malo po gradu a i snizenja su pocelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trebat ce ti haljina svakakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 284
6.1.2011 0:43:50   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa

myb@by prosetaj ti ipak malo po gradu a i snizenja su pocelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trebat ce ti haljina svakakouser posted image user posted image user posted image user posted image

obavezno, svakako me svrbe pare ovih dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 285
6.1.2011 0:45:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

obavezno, svakako me svrbe pare ovih dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u naf naf imaš divno sniženje....
evo haljnica koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim a da se kombinovati u nekoliko varijacija
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 286
6.1.2011 0:51:36   
myb@by
Ova haljina je baš lijepa user posted image . Hvala vam jos jednom na savjetima. Styling imam, jo mi samo fali razgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio myb@by -- 6.1.2011 0:52:31 >

Neposredna veza do poruke: 287
6.1.2011 0:54:38   
Anoniman
user posted image user posted image

user posted image
Evo par prijedloga i od mene.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 288
6.1.2011 0:59:02   
Hanady RR
pahuljice user posted image
trica mi je posebno zanimnljivauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 289
6.1.2011 1:00:03   
myb@by

Meni je dvojka super user posted image

Neposredna veza do poruke: 290
6.1.2011 1:04:13   
Hanady RR

Meni je dvojka super user posted image

ma dvojka je ono što sam ti u startu i predložilauser posted image
ka sam u dvojci hama stalno na posluuser posted image

al baš sam se na ovakvu suknju naložila kako sam smašala...i kaiš mi je baš dobar...
t moram sebi da nabavimuser posted image kroj i dužina su mi superuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 291
6.1.2011 1:08:37   
myb@by
imam par ovakvih suknjica, i zaista su super. Kad budes kupovala ovu suknju, izaberi onu koja ima sa prednje strane ušitke cijelom dužinom, pravo je efektna, napravi divnu siluetu, još uz to kakav dobar kaiš ili široku satensku traku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 292
6.1.2011 4:32:36   
Galicia
Evo nekih idejica od trebice koja nema ni jedno odijelo a kamoli sako u svom ormaru.

http://www.brandsonsale.biz/sale/379801/  (pravo osvjezavajuce mi izgleda)

http://www.girlsclothingworld.com/sophisticated-trousers-and-suits/

http://oliviasobsession.com/permalink.cfm?Id=2330&item=fashion-style-celebrities-entertainment

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 293
6.1.2011 20:14:52   
Anoniman
I...? Kako biiii?

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 294
6.1.2011 21:44:33   
myb@by
Pahuljice ako se pitanje na mene odnosi onda da ti odgovorim da razgovor tek treba da uslijedi user posted image . Hvala ti sto pitas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 295
6.1.2011 22:54:49   
Anoniman

Pahuljice ako se pitanje na mene odnosi onda da ti odgovorim da razgovor tek treba da uslijedi user posted image . Hvala ti sto pitas user posted image

Je je, pitanje se odnsilo na tebe. user posted image
Javi nam i sta si obkla i kako je razgovor prosao. U svakom slucau, sretno.user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 296
10.1.2011 20:14:18   
lila25
ajde moje stilistice dajte mi savjet jeli neozbiljno na diplomski obuci crnu haljinu uz tijelo malo iznad koljena,kimono rukavi i ispod klasicna bijela kosulja ako se stignem uslikati ubacicu sl, sad se u njoj ne osjecam udobno sve kontam da mi je prekratka za tu priliku.mogu je navuci do koljena ali kad hodam ili sjedim skoci mi iznad.Nervozna sam uzasno najradije bih u farmericama da mogu kakouser posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 297
10.1.2011 20:24:14   
klemzi
Meni je to sasvim ok, sama najbolje možeš procijeniti da li je prekratko, ali ako je tik iznad koljena, meni je ok. I kad smo kod farmerica, ja sam diplomirala u farmericama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Datum 15. 7. a kiša lila kao iz kabla, ja haljinu ponijela u autu, kontam presvući ću se, no haljina jednostavno nije  išla taj dan. Ljudi me na fakultetu čudno gledali, kontaju diplomski a ja u farmerkama i cicibankama. Ma rekoh user posted image user posted image user posted image Ali eto, ono najvažnije je prošlo ok, a i tebi to želim.

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 298
10.1.2011 20:33:35   
tekja
OT: klemzi i ja diplomirala 15.7. - doduse bio divan julski danuser posted image

Lila25, meni  to nije nikako neozbiljno, mada ne volim kombinaciju crno-bijelouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 299
10.1.2011 22:24:19   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lila25

ajde moje stilistice dajte mi savjet jeli neozbiljno na diplomski obuci crnu haljinu uz tijelo malo iznad koljena,kimono rukavi i ispod klasicna bijela kosulja ako se stignem uslikati ubacicu sl, sad se u njoj ne osjecam udobno sve kontam da mi je prekratka za tu priliku.mogu je navuci do koljena ali kad hodam ili sjedim skoci mi iznad.Nervozna sam uzasno najradije bih u farmericama da mogu kakouser posted image ....

neozbiljno nije...košulja ispod haljine je ok...a dužina...ako je uljudna dužina malo iznad koljena na diplomskom je ok.
S tim da bih ja mjenjala boju košulje...
nebih bjelu...nekako ta bijela i crna haljina preko kao da poslužuješ negdje u restoranu. ja bih recimo zelenu...ili plavu....ili tamniju ljubičastu
i neke naušnice na kuluk ili na šaraf sa kamenom u boji košulje...to ima i na buvljaku bišuterija za taj dan.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *