|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
3.3.2011 9:38:23   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: dadada

e onda mozeuser posted image

Ne sumnjam.user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 326
3.3.2011 9:43:02   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Sto ne bi primila nekoga sa budnom????user posted image Pa ides na razgovor za posao, ne ides po socijalnu pomoc...ja bi bas primila nekoga  obucenog par ekselans.

jer ja kad bi primala radnika uvijek bi se rukovodila pored stručnosti i materijalnom situacijom istoguser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 327
3.3.2011 9:43:40   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma gdje ćeš u bundi na razgovor za posao
traži se posao, moraš izgledati skromno a bunde su skupe, ja nikad ne bi primila nekog ko mi dodje na razgovor u bundi.... al moj šef možda bi user posted image

Hvala Bogu da je on sef.user posted image user posted image user posted image user posted image

nezna se to user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 328
3.3.2011 9:45:25   
Anoniman

Sto ne bi primila nekoga sa budnom????user posted image Pa ides na razgovor za posao, ne ides po socijalnu pomoc...ja bi bas primila nekoga  obucenog par ekselans.

jer ja kad bi primala radnika uvijek bi se rukovodila pored stručnosti i materijalnom situacijom istoguser posted image

pa sve zavisi na koje se mjesto prijavljujes...doduse onda se ne radi o razgovoru za posao nego o pregovorimauser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 329
3.3.2011 9:48:21   
veeseelaa
da, baš, malo je takvih....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
3.3.2011 9:53:42   
hanabanana

Ja ne bih nikada primila nekoga ko bi došao sa bundom....
Razlog je vrlo sebičan - ne volim mrtve životinje na živim ljudima.

Kad sam ja išla na razgovor za sadašnji posao došla sam u farmerkama, mont jakni i cipelama nešto ala Martinsice. Bio januar, a ja drito sa ispita.

Vrlo vrlo je bitno i kako ćeš razgovarati, kakva ćeš pitanja postaviti.

Isto tako osoba koja nemam nikakvih pitanja, kod mene ne bi mogla raditi.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 331
3.3.2011 10:03:12   
Skvo RR
Isla sam sam na razgovore za posao, a i sada intervjuisem..sto znaci da sam prosla "obje strane".Pored strucnosti, i svih drugih stvari koje se podrazumjevaju, meni je vazan izgled osobe,jer on predstavlja ukupan dojam osobe.  Naravno neko napisa slazem se da zavisi i od vrste posla.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 332
3.3.2011 10:07:07   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja ne bih nikada primila nekoga ko bi došao sa bundom....
Razlog je vrlo sebičan - ne volim mrtve životinje na živim ljudima.

Kad sam ja išla na razgovor za sadašnji posao došla sam u farmerkama, mont jakni i cipelama nešto ala Martinsice. Bio januar, a ja drito sa ispita.

Ja sam na razgovoru za moj prvi posao , isla u odijelu, kosulji i imala sam bisere oko vrata, kao i mantil posebno kupljen za tu priliku, mama mi je posudila njenu novu tasnu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 333
3.3.2011 10:33:22   
veeseelaa

mene nervira pitanje: kolika će mi biti plata??? neznam.... da je poslodavac htio reći rekao bi, osim toga o nekoj firmi bi se ranije raspitala i znala bi kako stoje s platama, ovo pitanje bi zaobišla... a to je valjda poslovna tajna???? zamislite svakog aplikantu reći kolika će mu biti plata ukoliko bude primljen????
al pitanje tipa s kim suradjujete, opis radnog mjesta, obaveze, odgovornost, i sve ono što se tiče firme i njenog poslovanja naravno da treba pitati
Ne volim ljude koji se smiju bezveze a ni sami neznaju razlog, valjda misle da je to najbolji način da ostave utisak, meni to djeluje pomalo nenormalno user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 334
3.3.2011 10:50:24   
hanabanana
Meni nije bezveze pitanje o plati.
Čak šta više.
Ja uvijek pitam kandidata koliku platu očekuje.

I naravno da ne traži da se kaže u marku, nego okvirno.
Pa pogledajte oglase ADS, u svakom oglasu piše pripadajuća neto plata.

Kandidat bez pitanja nije adekvatan kandidat.

Najgore mi je kad neko izadje sa razgovora za posao i ne zna ni od kad mu je radno vrijeme, niti koliko ima godišnjeg, niti da li radi subotom, niti zna kolika mu je plata.

Neposredna veza do poruke: 335
3.3.2011 10:53:01   
ziki
Meni je pitanje koika ce mi bit plata vrlo vazno. Za svoja oba posla pitala sam kolika ce mi plata bit, ja sam se javila na oglas da se upoznamo da li ja njima odgovaram ali i da li oni meni odgovaraju. U oglasu pise jedno a vrlo moguce da na kraju bude nesto trece.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 336
3.3.2011 10:59:47   
hanabanana
Naravno da je bitno Ziki.
Kako početi raditi, a ne znaš kolika ti je plata?

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 337
3.3.2011 11:05:57   
veeseelaa
valjda se o tim pitanjima priča kad se uše u uži krug? a ne odmah s vrata a ti npr 50 kandidat po redu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 338
3.3.2011 11:06:08   
Anoniman
Plata je puno pravo zaposlenika nije sadaka, al to su nam nametnuli neki privatnici pa je mojoj mami tako rekao jedan "e zaposlio bih te samo da me nisi to pitala"user posted image mislim... niđe veze ...

Ovo oko odjeće sto ljudi sto ćudi, ti ako si sretnica možda i potrefiš ukus poslodavca, jer sad nema ništa određeno.

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 339
3.3.2011 11:13:05   
ziki

valjda se o tim pitanjima priča kad se uše u uži krug? a ne odmah s vrata a ti npr 50 kandidat po redu

ja sad ne razumijem, valja prvo posaljes biografiju pa one koji odgovaraju zaovu na razgovor, ne sve i tim ljudima moraju rec kolika je plata i sta da ocekuju, kao i sta se od njih ocekuje. I da ne bude sve OT meni nije bitno u cemu sam vec kakav dojam ostavljam, jesam li sigurna u svoje znanje, kvalifikacije, kakav rjecnik koristim... a na razgovor za trenutni poso sam dosla posle noci provedene u putu(punih 12 sati u autobusu) i odmah dobila posao.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 340
3.3.2011 11:53:17   
M kao Mama
Budući da se radi o ozbiljnim ženama, majkama, svakako da je varijanta hlaće-rolka puno, puno bolje. Haljije prelijepa i ne sumnjam da ti savršeno stoji, ali ako ne želiš da ostaviš pogrešan utisak, ne oblači je sada. Bunda, meni super ide, na ovu kombinaciju, šminka neka bude diskretna, kosa čišta, bez repova i pundži razbarušenog stila, neka sve bude cakum-pakum kako bi ostavila dobar utisak.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 341
3.3.2011 12:09:20   
hanabanana
Ja se slažem sa mamom_almom.
Hlace i rolka su dobar izbor.
Ili odjelo.
Vrlo je bitno da se ti dobro u tome osjećaš.
Pristojno, čisto i da odaješ stavom i pojavom osobu kojoj se može vjerovati.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 342
3.3.2011 12:42:25   
myb@by

IZVORNA PORUKA: dadada

kakva ba bundauser posted image user posted image user posted image ...nix bunde...vidim li vas u krznu bicete zik...zikuser posted image user posted image

MA nije to prava bunda i ne izgleda napadno kao sto vi mislite. Nisam ni ja po glavi izgorila da oblacim krzno na razgovor za posao user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 343
3.3.2011 14:53:39   
myb@by
Eh prođe moj razgovor. Obukla sam hlace, rolku, cizme, jaknu i crnu torbu. Sminka jebila cakum pakum, kos aisfenirana, svaka dlaka na svom mjestu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Naravno da sam bila puna pitanja, prije toga sam i googlala o kompaniji i nisam otisla kao dudum na razgovor.
TAkodje sam im dala do znanja sta su moji ciljevi i prioriteti, naravno sv ena kulturan i pismen nacin. Za platu nisam pitala, jer se radi o ozbiljnoj kompaniji i komisija mi je odmah na pocetku razgovora rekla iznos iste i upozznala me sa jos nekim mojim pravima. Ovo je prvi put da odem na razgovor a da im problem nije moje dijete, i iskreno se nadam da cu biti sretnica i da cu dobiti ovaj posao.
Neko napisa da je na razgovor isao u farmerkama i mont jakni.Moja profesija od mene zahtjeva određeni kodeks tako da za mene to ne dolazi u obzir.
Sve u svemu ja sam zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 344
3.3.2011 15:00:28   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

Eh prođe moj razgovor. Obukla sam hlace, rolku, cizme, jaknu i crnu torbu. Sminka jebila cakum pakum, kos aisfenirana, svaka dlaka na svom mjestu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Naravno da sam bila puna pitanja, prije toga sam i googlala o kompaniji i nisam otisla kao dudum na razgovor.
TAkodje sam im dala do znanja sta su moji ciljevi i prioriteti, naravno sv ena kulturan i pismen nacin. Za platu nisam pitala, jer se radi o ozbiljnoj kompaniji i komisija mi je odmah na pocetku razgovora rekla iznos iste i upozznala me sa jos nekim mojim pravima. Ovo je prvi put da odem na razgovor a da im problem nije moje dijete, i iskreno se nadam da cu biti sretnica i da cu dobiti ovaj posao.
Neko napisa da je na razgovor isao u farmerkama i mont jakni.Moja profesija od mene zahtjeva određeni kodeks tako da za mene to ne dolazi u obzir.
Sve u svemu ja sam zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ako si ti zadovoljan i ja sam...a sigurna sma i oni...
kad je slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image
kad ćeš znati rezultate i touser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 345
3.3.2011 15:02:09   
myb@by
rekli su za nekih 15-ak dana da ce biti rezultati. Bilo je 18 kandidata.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 346
3.3.2011 15:04:02   
veeseelaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super draga, izgleda sve je dobrooo prošlo, aferim
Ne sumnjam da si ih oduševila user posted image user posted image user posted image  javi rezultat

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 347
3.3.2011 16:53:58   
teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super draga, izgleda sve je dobrooo prošlo, aferim
Ne sumnjam da si ih oduševila user posted image user posted image user posted image  javi rezultat

user posted image user posted image user posted image sretno!!!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 348
15.3.2011 13:48:37   
myb@by
Samo da vam javim da nisam dobila posao, jako sam razocarana ali u pitanju je drzavna firma pa se bez štele nisam trebala ni nadati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 349
15.3.2011 13:52:29   
Anoniman

Samo da vam javim da nisam dobila posao, jako sam razocarana ali u pitanju je drzavna firma pa se bez štele nisam trebala ni nadati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bas mi je zao

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *