|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
15.3.2011 13:54:31   
ziki
IZVORNA PORUKA: myb@by

Samo da vam javim da nisam dobila posao, jako sam razocarana ali u pitanju je drzavna firma pa se bez štele nisam trebala ni nadati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e miša mu, baš mi je žao. Biće bolje sledeći put

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 351
15.3.2011 14:28:17   
N_N
E joooj user posted image user posted image , žao mi je ali...... glavu gore, idemo dalje user posted image  Čeka tebe tvoje mjesto negdje user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 352
15.3.2011 18:29:53   
teacher75
IZVORNA PORUKA: myb@by

Samo da vam javim da nisam dobila posao, jako sam razocarana ali u pitanju je drzavna firma pa se bez štele nisam trebala ni nadati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas mi je zaouser posted image nadam se da ces iduci put imati vise srece, drzim ti fige

< Poruku je uredio teacher75 -- 15.3.2011 18:30:52 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 353
15.3.2011 23:08:24   
myb@by
Cure hvala vam, kazu svako ima svoju nafaku, a moja nafaka izgleda odlucila da dođe na pužu user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 354
23.3.2011 7:52:55   
HAHA
Šta obući za godišnjicu mature?Ne bih  ništa pretjerano,ali ipak nešto elegantno i lijepo.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 355
23.3.2011 9:00:58   
HAHA
Ima li ko ideju????

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 356
23.3.2011 9:04:30   
Hanady RR
koja je godišnjica po redu,
koliko ti je godina, koliko kg imaš, boja kose ovo one...
ja stavrno nešto nisma upratila koliko si nams e predtavila d abih ti dala konkretan savjet...slabo ti i stil poznajem kropz priču....

de malo poejdinosti, šta nosiš itd...jei sportski tip, elgenacija, kombinovano...
da se zadamo u potražnju za tebeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 357
23.3.2011 9:14:05   
HAHA
E ovako:godišnjica je deseta,ja imam haman pa 30godina,visoka 173,kilaža 69,kosa duga smeđa sa ravnim šiškama.Ne bih baš štikle,nisam ih odavno nosila,a u trudnoći imala dva puta upalu vene,pa da ne čačkam.Imam uzak struk,šire bokove i gospođu pozadi,dojim,pa bi vjerovatno morala ubaciti nešto u grudnjak da ne dođe do belaja.To je tek 07.05.ali eto voljela bih se pripremiti.Nešto mi ćeif ostao na kombinezon prošlo ljeto,trudna bila,pa možda?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 358
23.3.2011 9:38:45   
HAHA
Ma nosim svašta,samo više jednostavnije varijante.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 359
23.3.2011 9:43:47   
Hanady RR
eh dok s emalo skoncentišem sad sam u ovim pravnim pitanjima do guše...
do večeras ima d ate od glave do pete obučemouser posted image user posted image user posted image
a biće lako, pa ti zmaj ženauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 360
23.3.2011 11:03:53   
HAHA
Hvala ti puno Hanady.user posted image si i znala sam da ćeš mi prva odgovoriti.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 361
23.3.2011 11:23:39   
Lejla Ka
Na deset_u godišnjicu, sa tvojom figurom i izgledom ja bih baš nešto pretjerano! Nek crknu ostale "cure" i nek svi muški iz razreda kontaju "WOW, u šta sam tad gledao?" user posted image
Žena je prezgodna! I jako lijepa. Može i pretjerano.

< Poruku je uredio Lejla Ka -- 23.3.2011 11:25:08 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 362
23.3.2011 18:46:38   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Na deset_u godišnjicu, sa tvojom figurom i izgledom ja bih baš nešto pretjerano! Nek crknu ostale "cure" i nek svi muški iz razreda kontaju "WOW, u šta sam tad gledao?" user posted image
Žena je prezgodna! I jako lijepa. Može i pretjerano.

potpisujem lejlu ka. Štiklu bi pod obavezno obula user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 363
23.3.2011 19:26:32   
HAHA
Lejla,hvala na komplimentimauser posted image .myb@by,možda i bude kakva mala štiklicauser posted image .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 364
23.3.2011 19:31:36   
myb@by

IZVORNA PORUKA: HAHA

Lejla,hvala na komplimentimauser posted image .myb@by,možda i bude kakva mala štiklicauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja za ovakve prilike oblacim haljine koje prate liniju tijela (nas dvije imamo istu građu).Uz to dobar nakit i štkle.
Druga varijanta su uske crne hlače i neki topić ili svečanija tunika koja se veze u predjelu struka.
Možda imaš neke dobro krojene farmerke(ja imam jedne koje se mogu oblačiti za svecane prilike jer je kopca od swarowski kristala i na džepovima ima isto par kristalića), uz to neki uži topić.
Možda da nam slikaš par komada odjeće, pa da mi vjećamo user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 365
24.3.2011 0:30:53   
Lejla Ka
Ja isto glasam za malu štiklicu (nisam ni ja od štikletina, a bezveze je i da se umjesto na raju koncentrišeš na bolna stopala)
A ako bi se odlučila na uske pantalone onda bi mogle i neke elegantne baletanke. Uz haljinu/suknji obavezno malo petice.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 366
24.3.2011 8:17:14   
veeseelaa
ja bi obukla nešto seksi i visoka štikla obavezno.. vjerovtano bi bila neka crna uska haljina ...
ne volim te tetaste stvari i tetaste cipele, meni je to dosadno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 367
24.3.2011 10:22:11   
milenium
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja bi obukla nešto seksi i visoka štikla obavezno.. vjerovtano bi bila neka crna uska haljina ...

ja sam isto za štiklu i po mogućnosti neku sexi crvenu haljinu ,ili crnuuser posted image user posted image user posted image
tetaste stvari ćeš imat kad nosatiuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 368
24.3.2011 10:26:38   
veeseelaa
upravo tako milenium i tetaste stvari nikako nisu za proslavu godišnjice mature, pa hoćeš da te ljudi zamjene s nekom profesoricom??? user posted image
samo usko, kratko, visoka štikla, neka moderna frizura, pismo tašna i  bićeš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 369
24.3.2011 15:17:46   
myb@by

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ni ja ne volim tetaste stvari ni pod razno. Ja cu i sa 60 godina nositi štiklu i šminkati se user posted image . Moja mama ima 53 godine i žena je avion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 370
24.3.2011 15:22:40   
Lejla Ka
Šta su tetaste stvari?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 371
24.3.2011 15:26:11   
myb@by
Meni su recimo pojedine uciteljice tetaste. Primjer tetaste osobe mi je Fusun iz 1001 noci. Suknje ispod koljena, sireg kroja u kombinaciji sa ravnim cipelama i nekim džemperom.
Ali mislim d aje suvisno o ukusima raspravljati.user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 372
24.3.2011 15:26:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Šta su tetaste stvari?
evo i ja gledamuser posted image user posted image user posted image ...nisam ni znala da sam "tetasta"...samo zato sto stiklu ni u ludilu ne bih obuklauser posted image user posted image

a meni vala vidjeti zenu u godinama, naperlitanu, u stiklama od 15 cm, je ruznouser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 373
24.3.2011 15:30:29   
Lejla Ka
Ma ja sam pitala zato što je Veeseelaa rekla "te tetaste stvari i tetaste cipele", a niko nije spomenuo usku suknju do ispod koljena kao kod Fusun user posted image , pa me interesovalo na šta je Veeseelaa mislila user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 374
24.3.2011 15:30:46   
Anoniman
i sve opet zavisi od gradje pojedinca...neko ko ima ogromnu prdacu kad obuce nesto usko...tipa uskih pantola ili suknji i haljina, izgleda prostacki...ma koliko taj odjevni predmet sexy bio...ne moze svako, sve nositi...dzaba

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *