RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.11.2013 11:23:20)

Ma_Ja,kod nas nema problema jedino prije dva mjeseca se pojavila aglutenacija ko MM,ali je zadnji nalaz bio dobar.
mi smo insisitirali na IUI,jer ni dr.nije htjela da da zurimo,ali posto godine idu mi smo popricali sa dr.Delom tako da smo od prosle godine krenuli sa Fermarom i IUI.sa dr.smo se dogovorili da nakon trece IUI idemo na VTO!
Alegro.,tako im je neko pravilo,stimulacija,IUI(max.3,4)pa onda VTO..mi smo iskljucivo insistirali na VTO,tako da mi dr.rekla juce da smo donjeli ispravnu odluku sto zelimo vto!!
Anandi,izmedju prve dvije sam imala mjesec dana razmaka,a ova treca je cekala 4 mjeseca da se malo jajnici odmore od stimulacije!!

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 14:15:56)

Yenkice pa gdje ste, sto ste utihnule!? [sm=smiley13.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 14:22:12)

Ja sam tu, ali nemam nista novo da pisem. [sm=smiley1.gif] Pijem Dabroston, cekam [sm=hudicek1.gif] sutra 30dc, radicu opet test, i onda vjerovatno prestati piti tablete, jer imam osjecaj vec 3-4 dana da ce svakog trena da procuri. Kako ti?

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 15:44:11)

Oooo Alegro pa jesil ziva [sm=smiley1.gif] kako si mi?
witch drzim fige da ne procuri [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kod mene nista novo, osim sto jos nije procurila i jos nemam nikakve simptome o njenom dolasku.
pozdrav za sve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 16:24:16)

witch hajde makar nas ti obraduj. Nadam se da nece ni doci.[sm=bravo.gif]
anandi koji ti je to dan ciklusa???
Ja evo ko medo spavam zimski san, tako me uljuljkaju ove tablete samo bih spavala. [sm=smiley36.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 16:27:57)

A joj sad procita witch, nista na testu. Ja zadnji put kad sam koristila utrogestan nisam dobila tek nakon 5 dana po prestanku, bas nas sriktaju ti hormoni.A i onda sam imala nesto cudno ne moze se ni nazvat [sm=hudicek1.gif] sve po kap pa sam prepala i dr. [sm=smiley36.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 16:35:45)

Alegro ako si slobodna onda koristi vrijeme i spavaj[sm=smiley1.gif] a kad si imala kap po kap, ovaj mjesec ili prosli?
meni je danas 28 d.c. odradit cu test ponovo u nedelju, pa vidjet cemo mozda me sta i iznenadi[sm=smiley36.gif]
inace nemam jos nikakve simptome pms bolne grudi,krsta probadanje u stomaku, nemam cak ni bobuljica, mada uvijek budu po 3 na bradi

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 17:02:36)

Anandi nakon prosle IUI nisam koristila utrogestan.
Prosle zime smo bili na klomifenu i ciljanim pa sam nakon ciljanih koristila utr. vaginalno (bljaka) zato sam sad odlucila da ga pijem. Pa sam radila test koji je bio negativan i tad prekinula sa utr. tek nakon 5 dana sam dobila i tad mi je kapkalo,jos mi trebali na zimovanje. A dr kod kojega sam prije bila se bas prepao odma me narucio na pregled- fuj pa pita jel me sta boli cim dodjem da se javim i jos me cistio dole. Fuj sta ti je zensko i sta sve mora proci. Al et da makar sta bude, pa mi nece ni biti zao.

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 22:12:41)

Sta ces draga Alegro valja nam istrpit. [sm=smiley13.gif] i naravno s Bozjom pomoci cemo sve postati majke. Samo hrabo[sm=bravo.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.11.2013 22:31:50)

Mene izludi ovo vise, tako me bole ledja, i imam grceve, i onaj ruzni osjecaj kada [sm=hudicek1.gif] krece. Mislim da vas necu obradovati. [sm=smiley13.gif] Ocekujem da krene do ujutru.

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 11:03:28)

Jutro drage moje zenice.
Ja sam vam se malo preracunala, ustvari i nisam. Rekla sam da trebam dobiti 10.11. i sve kontam to subota, i jutros nesto analiziram na kalendaru kad vidim da je nedjelja.. [sm=smiley36.gif]

Inace, kod mene stanje onako.Jucer nisam radila, ujutro me probudio uzasan bol u zelucu, jutros me neka groznica trese, a zeludac jos pomalo zeza..Srecom pa je petak. [sm=smiley1.gif] I da, grudi me otpadose od bola. [sm=smiley36.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 11:49:42)

Cure SRETNO VAMMMM!!!!vise je i vrijeme da i mi budemo [sm=nosecka.gif]!!!mene vec grudi pocele da bole,a 16 d.c.,pocele prije 3 dana,tako da cu ja dobiti ranije skroz.. kad dobijem pocinjem sa kontracepcijom koju mi dr.Dela dala!!!
Witch,anandi da li ste radile opet testove??
Alegro,znam kako ti je i mene su utrogestani omamljivli,kao pjana sam bila,nadam se a ce ti ovaj mjesec biti dobitni
Ma_Ja,sretnoooooo!!!

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 12:11:13)

Ja nisam jos radila ponovo test. Najverovatnije cu danas, nekad predvece. [sm=smiley1.gif] Ako [sm=hudicek1.gif] ne stigne.

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 12:39:46)

Ma joj mogla sam i ja jedan pisnuti. [sm=smiley36.gif]
Danas mi je 26.dan, haman. [sm=smiley36.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 13:25:52)

Gdje ste zenice, sta mi radite [sm=smiley17.gif]
rihan hvala mila, sretno i tebi[sm=bravo.gif]
witch obraduj nas aBd da i ovdje vise prokinu plusici [sm=bravo.gif]
Ma_Ja mogla si pisnut, al ako si se preracunala sacekaj jos dan-dva, u svakom slucaju sretno. [sm=bravo.gif]

Kako vas citam, sve imate simptome pms a kod mene jos ni jedan [sm=zmeden.gif] bas me zanima kad ce dat neki znak. Danas mi je 30 d.c. i jos nisam ponovila test, vjerovatno cu sutra ako ne dode umeduvremenu [sm=hudicek1.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 13:59:08)

Anandi, ma nisam se ja preracunala vec samo sam malo zabrljala sa danima u sedmici. [sm=smiley36.gif]
Meni je danas 26. dan, tj. 11. dan od ovulacije. A vjeruj da me grudi bole kao nikad do sad, i to ne toliko bradavice kolko me boli gornji dio (iznad bradavica). Cisto se uvrijedim.

Ah da se hoce odmotati klupko sa plusevima! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 15:35:05)

Evo mene :) jedva sam danas odradila na poslu koliko mi se spava. Na mene izgleda ovaj utrogestan pravo djeluje.Vec negdje nakon 4,5 dana nakon IUI me pocela bolit krsta, stomka ko da cu dobiti, grudi uzas, vrti mi se i to sad tako svaki dan. Samo da naduram :)
witch, Ma_Ja javljajte stanje ;)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 18:20:31)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1108/a7-Fotogr.jpg[/img]

Evo rezultata mog PMS-a! [sm=bravo.gif] 30dc, i eto. Luda saaaaaaaaaaam! U srijedu narucena kod doktorice.

cuvica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 19:31:25)

A lijepe slike, [sm=bravo.gif] čestitam od srca a sad idem pojesti veliku Mlku da utažim ljubomoru ;)

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 19:51:01)

Joooooooooooooooj witch jesi me obradovala, nemas pojma.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sretno, da sve bude kako treba i da uzivas u narednih 9 mj.

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.11.2013 20:17:40)

Hvala vam, i ja sam iznenadjena skroz. Znate da sam vam pisala da me muci vec nekoliko dana i da samo sto nije krenula [sm=hudicek1.gif] Nadam se da ce sve biti u redu. Zelim vam sto prije istu radost! [sm=bravo.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 9:29:37)

Witch,LUTKO MOJA CESTITAM OD SRCA!!!da nam uzivas u [sm=nosecka.gif].......eto cure krenulo je...anandi sad je na tebe red,ma_ja takodje.....drzim vam fige...

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 11:04:21)

witch mila svaka cast [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Zelim ti puno srece od [sm=smiley27.gif] cestitke naravno i muzicu i da ti trudnoca protekne u najboljem redu.
ma_ja jesil ti pisnula[sm=smiley36.gif] ja jos nisam
Alegro ,rihan kako ste mi vi?
Ja jos nikakvih simptoma nemam[sm=smiley1.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 11:32:13)

Anandi,nadam se da ces nas i ti obradovati!!!meni je danas 17 d.c.,i grudi ne prestaju boljeti!!!znaci tu sam negdje da dobijem tamo mozda 23 d.c.[sm=smiley19.gif]...

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 11:47:09)

rihann Hvala ti, zelim ti isto vec naredni mjesec, tj. da sljedece ne dodje i da prestanu sve brige. Znam sve kako je.

anandi Hvalaaaaa, muzic je presretan, juce smo bili kao ludi oboje. Samo da sve bude ok. Ajde radi taj test, pokazace sad sigurno! [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>