RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.11.2013 16:06:07)

anandi, radi taj testtttttt! [sm=bravo.gif] Ovulacija bila 14dc, znaci 12 dana od O, mogla bih onda u ponedjeljak uraditi test?! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Nisam odavno! [sm=smiley36.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.11.2013 17:22:20)

Anandi,bila sam nevaljala hehehhehh!!!valjda uspije ovaj put!!!NAVIJAM ZA [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]...
Obraduj nas...
Witch onda uradi u ponedjeljak i nemoj prestati piti tablete!!!SRETNOOOOOO!!!!

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.11.2013 18:46:20)

Jel se nekom od vas vrtilo u glavusi od utrogestana? Bas se osjecam haj!!![sm=jezicek.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.11.2013 23:23:21)

Witch nisam kupila test, nesto mi se neda otici do apoteke,[sm=smiley24.gif]u ponedeljak cu i ja odradit pa vam javim. Sretno i tebi[sm=bravo.gif]
rihan samo tako nastavi i uspjet ce [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Alegro normalno je, zato ga zene i stavljaju jer tada navodno nema vrtoglavica, ja sam pored vrtoglavice imala promjene raspolozenja cas mi se pjevalo, cas se smijem pa podem plakat katastrofa [sm=lev.gif] Izdrzi mila, sve za [sm=duda.gif] moramo.

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.11.2013 18:09:59)

Joj, mene spucala neka trema. [sm=smiley1.gif] Grudi mi osjetljive, a i dalje onaj osjecaj u stomaku da cu dobiti istog trena. Ja ako kupim test sutra, ja ne mogu cekati do utorka, ja cu to onda poslijepodne uraditi. [sm=smiley36.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 11:38:59)

Anandiiiii?????ima li sta?????
Witch??Navijam za [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Ja bila kod dr.Dele i juce mi bila o!!!!pa vidjet cemo

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 11:50:36)

Witch sretno nam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
rihan sad znas sta ti je ciniti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kreni u akciju i ne pustaj muzica
I ja maloprije zvala dr.Adema da mu javim da mi je vec 20-ti dan od O i jos nije stigla [sm=hudicek1.gif] pa mi one sestre kazu da prvo odradim testic pa ce reci dr. Kako ja nju skonta i Adem i Devleta sutra popodne idu na put i nema ih do ponedeljka tako da moram odraditi testic prije nego sto odu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Draga moja nikako mi se ne radi, ne vjerujem da se ista zakacilo, kad nije za 4 godine sad bas da bude kad se sve poremetilo, i to 5 dana ciklusa folikuli bili 15 mm na D jajniku nidi veze, to bi bilo cudo [sm=smiley36.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 12:01:50)

Anandi, ama jel se ovo na tebe ovde ceka?!?!
Hajmo brzinski taj testic!
Uh 20 dana od ovulacije proslo i jos nisi dobila! Jos mi se to desilo nikad nije! [sm=smiley1.gif]
Ama kakva ti je to prica..nije 4 godine, sad bas da bude!?!
Joj, joj! [sm=smiley1.gif]

Meni je danas xy dan od ovulacije. Ne znam koji je. [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 12:24:39)

Ma_Ja draga haman se ceka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ne znam sta da ti kazem, ne zelim da se nadam pa da se razocaram ko i svaki put. Sve u svemu bit ce kako Bog odredi.
Evo sad sam dosla iz apoteke i kupila dva testa (GRAVIDNOST MINI-test traka za danas i LADY za sutra) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sad samo jos da se popiskim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A kad ti (ne)ocekujes [sm=hudicek1.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 12:40:29)

anandi sretno!!!!!!!!!
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 12:51:24)

Eeej draga, sretno!
Ja se nadam najbolje, a opet ce biti onako kako je Bog odredio!
Moja bi trebala ili nebi trebala doci cini mi se oko 10.11. Evo sad cu da izracunam.Jest, jest 10.11. na rodendan od moje mame. [sm=smiley1.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 13:06:28)

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj meni je rodjendan ovaj mjesec, tako da bi mi to bio najljepsi poklon![sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 13:15:55)

Evo drage moje kao sto sam i ocekivala, na test trakici corak. Haman ce moja [sm=hudicek1.gif] doci kad i tebi na rodendan mame ti [sm=smiley1.gif] tad bi trebala ako je dr pogrijesio po pitanju O i lazne [sm=hudicek1.gif] Sutra ujutro cu odraditi i ovaj Lady koji ce vjerovatno biti - pa cu se cuti s dr i vidjet sta on kaze
Zao mi je sto nije, al nema vremena za tugovanje valja ovaj mjesec ponovo IUI pa akcija. Bit ce kad bude sudeno[sm=bravo.gif]
Hvala vam na podrsci [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 13:37:22)

E joj...Ali kao sto kazes nema vremena za tugovanje, glavu gore i idemo dalje!
I sve kad saberem i oduzmem tebi je danas 34.,35. dan ciklusa? Joj majke mi ja sam se pogubila u tvom stanju. [sm=smiley36.gif] Kolko ti ciklus inace traje?

Evo jedan [sm=smiley31.gif] za podrsku.

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 13:43:06)

hehehe vjeruj mi da sam se i ja pogubila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ciklusi su mi svakih 31 dan, zadnji put dobila 10.10 navodno laznu (a dr rekao da mi je O bila 15.10 ) a danas je 25 dan, po pravilu da nije bila lazna jos ne kasni, treba doci tek 9 ili 10.11

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 13:44:07)

anandi mila, zao mi je [sm=smiley13.gif]. Drzi se, idemo dalje.Ne smijemo odustati, docekat cemo i mi valjda jednom nase plusice. Ljubim te!!!

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 13:46:44)

Ah pa rano je tebi jos za test!
Po meni, pravo stanje ces dobti ili na dan ocekivane ili dan poslije.
A Boga mi 25. dan..rano. [sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 13:49:49)

Alegro hvala ti mila, a naravno da cemo i mi docekati plusice samo ne treba gubiti vjeru i nadu, bitno je da su nam svi nalazi uredni, pa kad dode dobro doslo[sm=smiley1.gif] [sm=rozica.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 14:39:36)

anandi, zao mi je. Mada nikad se ne zna, posto ti je ovaj mjesec bio haotican sto se tice ciklusa i ovulacije, mozda ipak [sm=hudicek1.gif] ne dodje, pa uradi opet testic. [sm=smiley1.gif]

Kod mene naravno nista na testu, mozda je i rano, ali ne znam vise ni sama. Sada cu cekati. Jos sutra cu piti Dabroston, to mi je 28dc, i onda cekati da [sm=hudicek1.gif] dodje ili ne dodje.

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 15:07:05)

I ja mislim da je rano za testic,al opet ako je O bila 6dc onda koliko znam nakon 14 dana dolazi vjestica [sm=zmeden.gif] reko da poslusam dr, zato sam i odradila onaj najjeftiniji [sm=smiley36.gif]
Ovaj skupi cu cuvat i necu ga raditi do vikenda a dr kad se vrati s puta u ponedeljak tad cu mu se javit.
Beze mi je i da idem sutra, vjerovatno ce htjet da radim betu al nema potrebe, nigdje mi se ne zuri radije cu sacekat jes 7 dana.
witch draga trudne smo dok ne procuri [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bar ja imam takav stav. Kad i ako procuri jedan dan isplakat se i nastavit dalje, nervoza nam nece napraviti [sm=duda.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 15:16:37)

Ja sam zvala ordinaciju, rekose mi da pijem Dabroston dok god ne dobijem. Tako da kljukam se jos. [sm=smiley36.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.11.2013 18:01:31)

Anandi ne znam sta da ti kazem!!!!Mozda je jos rano,sacekaj jos malo.
evo ja bila kod dr.Dele i dogovorila za vto,izgleda da mi nema druge!!!4 godine je dug period,tako da sad idemo u januaru u nove pobjede!!

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.11.2013 7:53:17)

Rihann, meni jedno nije jasno...nekome je dug period 4 godine, nekome nije. Evo npr. nas slucaj. U braku smo preko 4 godine (4g+4mj) i njoj to nije puno. Ja kad sam joj predlozila inseminaciju nece ni da cuje. Kaze tek si pocela sa Sioforom u aprilu i treba mu dati priliku. I njemu i Letrozolu (Femari) jer kad ispustim tu priliku i odmah predem npr. na inseminaciju nema povratka.
Tako da smo donijeli odluku da cemo na Femari biti godinu ako treba pa ako nista ne bude onda u nove pobjede.
Eto..tu me ona buni. [sm=zmeden.gif]
Jel vi imate neki problem pa vas zato salje na VTO ili jednostavno tako zelite?
Kod nas je sve hvala Bogu ok, osim mog inzulina i povisenog muskog hormona.I naravno, sve je opet Bozija volja kad ce biti, sta ce biti i hoce li biti.

Anandi draga, kako si mi danas? Fakat imas konfuzno stanje i opet to moram da ponovim. Opet i opet ne kontam. [sm=smiley36.gif] Ovulacija ti bila na 6.dan ciklusa? [sm=smiley1.gif][sm=zmeden.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.11.2013 9:27:41)

Ma_Ja i mi smo u braku 4 god od toga 2 god se trudimo za bebacu. Mislim da je kod rihann slicno kao i kod nas bila prisutna aglutinacija kod mm u zadnjem nalazu, a eto i nama je predlozeno 3 IUI pa VTO.
Sad ko ce ga znati!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.11.2013 10:49:53)

rihan mila sve smo mi veliki borci, i aBd docekat cemo plusice. Kolike si ti pravila razmake izmedu IUI? Drzim ti fige da ti ovo bude prva i poslijednja vto [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ma_Ja dobro sam, evo pijuckam kaficu skoro ustala, ucila do 3 sata[sm=smiley1.gif] U pravu si, ovulacija je bila 6 dan ciklusa. konfuzno stanje [sm=smiley36.gif]
Kako ja upratih skoro sve smo po 4 godine u braku, i mi kad smo otisli na razgovor Ademu i on je predlago da par mjeseci idemo sa stimulacijom gdje je M poludijo i rekao obisli smo 5-6 odrinacija i svi su rekli da je ok a trudnoce nigdje i da hocemo odmah u postupak IUI i na to se slozio . Mislim svake godine po jedan dr tj svake godine po oko 1000 KM, nepadaju mi pare s neba i da bacam na stimulacije. Ako cu vec placat da placam barem te pokusaje.
Ljubim vas sve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>