witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 19:36:34)
|
IZVORNA PORUKA: anandi witch mila sacekat cu do srijede, desava mi se jednom godisnje da mi ciklus bude 35dana, pa mozda je bas taj mjesec bas ovaj pa zato i cekam taj peti dan kad bi trebala [sm=hudicek1.gif] prolazit da ponovim test Ahaaa, eh, jesi nasla bas ovaj mjesec da cekas taj ciklus od 35 dana. [sm=smiley36.gif] A mi ovdje u neizvjesnosti. Ma samo da nam prijavis [sm=rozacrtici.gif] ima da bude veselo. [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: rihann witch kako si mi ti,kako poceci trudnoce!!!!uzivaj u svakom danu! Evo guram nekako. Osjecaj skroz cudan, malo su se smanjili oni kao pms grcevi, sada samo osjetim neku tezinu, i spavaaaa mi se, grudi bole, bradavice osjetljive skroz. Uglavnom, pocela sam jutro sa cijedjenom narandzom, medom, jogurticem sa lanenim sjemenkama, itd. [sm=smiley36.gif] Samo da bude sve ok u srijedu. Tebi zelim da i ne ides na VTO, nego da bas sad kada ne razmisljate o T, da se zakaci jedna bebaca. [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Ma_Ja Ja sam moju docekala...po ko zna koji put. Ali sta mogu. Idemo dalje. Zao mi je. Glavu gore i samo naprijed, koliko god tesko bilo. Novi mjesec donosi novu nadu i aBd novi uspjeh. [sm=smiley31.gif] lala10 Auuu, pa tebi ce taman sve da se vidi lijepo na UZ. Meni zadnja M bila 10.10. Sa srecom sutra, i javni nam mnogo lijepe vijesti. [sm=bravo.gif] alegro I ja sam bacila jednu dremku nakon posla, gledala film i zaplovila u carstvo snova. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|