RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 11:55:16)

rihan mila zao mi je,potpuno te razumijem kroz sta sve prolazis[sm=smiley13.gif] nemoj mi tugovat, trebamo imat strpljena i bit ce kad Bog dragi odredi
witch sve ce da bude uredu, sad samo uzivaj [sm=smiley1.gif]
Ne mogu da zamislim kako se osjecas, i koliko si usrecila muzica. Da mi je samo doziviti taj osjecaj kad vidis [sm=rozacrtici.gif] i izraz lica muza [sm=love.gif] kad poludi od srece.

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 12:12:21)

Radi onda sada test, pa da i vi budete ludi od srece! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 12:19:22)

Nemam hrabrosti jos [sm=smiley1.gif] sad mi se evo pojavio neki bijeli vodenast iscjedak, bez mirisa [sm=zmeden.gif] mozda je to znak da ce procuriti al nadam se da nece[sm=smiley36.gif]
Nisam sigurna za test,od jutros sam popila puno kafe i ispusila dosta cigara (a zena hoce da prestane ), sad evo pijuckam vrkutu

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 12:22:48)

Eeee, taj vodenast iscjedak i ja imam. I imala sam ga i prosli put kada sam ostala T. Imas super zivce, ja ne bih mogla izdrzati! [sm=smiley36.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 12:35:08)

Nadam se da je onda i kod mene to simptom trudnoce[sm=smiley36.gif]
A uvijek sam test radila prije ili na dan ocekivane [sm=hudicek1.gif] e sad sam sebi rekla ne bi ga radila dok ne bude kasnilo bar jedan dan pa kad bi poludila. Evo ga na stolu stoji i ceka da se upotrijebi [sm=smiley36.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2013 12:39:10)

Navijaaaaaaaaam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.11.2013 10:11:55)

anandi hajde sad ti javi radosnu vijest pa da to vise procepi i da krenemo sve sa [sm=rozacrtici.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja tek u petak treba da radim testic tako da treba izdrzati. A iskreno raspadam se, valjda je to sve od utrogestana.
Ljubac!!!

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.11.2013 11:29:37)

Anandiiii,navijam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Alegro.,to ti je od utrogestana,jer sam i ja bila skroz lose!!!evo ja vec osjecam PMS,prije vremena,al et,sto prije dobijem,prije cu krenuti sa tableticama za vto!!!!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.11.2013 11:57:49)

Alegro isto sam se osjecala dok sam ih pila, al sta ces valja izdrzat. A nadi sebi neku zanimaciju da ti brzo dode petak [sm=smiley36.gif]
rihan mila, sta se valja dozivit, prije si molila Boga da ne dobijes a sad molis da sto prije dobijes.. Sve smo spremne uciniti sa bebace

Valjda nas je witch zarazila sa plusicima i da bude i kod nas [sm=bravo.gif]

Ja jos nemam nikakvih simptoma, danas je 32dc i kapricirala sam se da necu da ga radim dok ne bude kasnilo bar 2-3 dana [sm=smiley36.gif] a ionako nam nema doktora jos su na putu pa cu ga odraditi sutra
Ljubim vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 7:38:38)

Jutro zenice. [sm=smiley1.gif]

Anandi, kakvo je stanje kod tebe? [sm=smiley1.gif]
Jesil odradila taj test vise? [sm=smiley1.gif]

lala10 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 8:15:47)

witch cestitam,ugodnu trudnocu ti zelim. [sm=bravo.gif]
sretno u srijedu kod doktorice,ja cu u utorak i imam takvu tremu...hm strah me.
sretno svima[sm=smiley31.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 9:25:04)

Jutro i od mene [sm=smiley1.gif]
Situacija je sve po starom, jos nista novo. A sto se tice testa evo ga gledamo se, kad god prije da sam ga odradila odmah bi procurila, a sad sam se kapricirala i necu jos da ga radim [sm=smiley36.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 10:02:31)

lala10 Hvala puno, a cestitam i ja tebi, da sve bude u najboljem redu! [sm=bravo.gif] Kad ti je bila posljednja M?

anandi Zeno draga, radi taj test! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 10:11:40)

witch mila sacekat cu do srijede, desava mi se jednom godisnje da mi ciklus bude 35dana, pa mozda je bas taj mjesec bas ovaj pa zato i cekam taj peti dan kad bi trebala [sm=hudicek1.gif] prolazit da ponovim test

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 10:40:32)

Anandi,vjeruje mi da cijelo jutro milslim na tebe!!!!navijammmmm za [sm=nosecka.gif]..abd da nas i ti obrdujes!!!
witch kako si mi ti,kako poceci trudnoce!!!!uzivaj u svakom danu!
alegro.kako si nam ti?
Ma_Ja ima li sta kod tebe?

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 12:33:21)

Ja sam moju docekala...po ko zna koji put.
Ali sta mogu.
Idemo dalje.

lala10 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 14:21:08)

IZVORNA PORUKA: witch

lala10 Hvala puno, a cestitam i ja tebi, da sve bude u najboljem redu! [sm=bravo.gif] Kad ti je bila posljednja M?

ZM je bila 28.09.

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 14:42:43)

rihan mila hvala ti, i ja se nadam da nece doci [sm=smiley17.gif] jos nikakvih simptoma, kad bi ovako bilo 9 mjeseci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Kako si mi ti?
Ma_Ja zar je vjestica dosla [sm=smiley13.gif] zao mi je draga. Danas mozes malo tugovat a od sutra puni baterije za akciju.

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 16:55:34)

Anandi,ja sam isto,grudi bole,malo danas i stomak,19 d.c.!!!!
sutra idem po jos neke nalaze koji mi trebaju za doktoricu Delu i za pripreme...da li ste vi cule da ce se do kraja godine usvojiti zakon da Federacija placa prve dvije VTO?to bi bilo super...
Ma_Ja,bas mi je zao zbog [sm=hudicek1.gif],ali sta cemo glavu gore i u nove borbe...nadam se da ce nas witch povuci za sobom...
puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 17:56:44)

Evo mene nakon dubokog sna jos ova kisa [sm=smiley36.gif]
Ma_Ja mila zao mi je, ali nema predaje.Moramo se boriti do zadnjeg atoma snage.

anandi hajde javljaj vise te [sm=modricrtici.gif] na drugo ne pristajem ;)
Joj dobro je kad procita da neko jos pusi. Ja se pozdera sto pusim, prestanem po 20 dana onda budem nervozna pa opet krenem [sm=smiley13.gif]

rihann ja se nadam da neces imati potrebe za vto, navijam da ti i ne dodje [sm=smiley1.gif]

Jeste li se vi udebljale od ovih hormona?

Ljubim vas!!!

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 19:36:34)

IZVORNA PORUKA: anandi

witch mila sacekat cu do srijede, desava mi se jednom godisnje da mi ciklus bude 35dana, pa mozda je bas taj mjesec bas ovaj pa zato i cekam taj peti dan kad bi trebala [sm=hudicek1.gif] prolazit da ponovim test

Ahaaa, eh, jesi nasla bas ovaj mjesec da cekas taj ciklus od 35 dana. [sm=smiley36.gif] A mi ovdje u neizvjesnosti. Ma samo da nam prijavis [sm=rozacrtici.gif] ima da bude veselo. [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: rihann
witch kako si mi ti,kako poceci trudnoce!!!!uzivaj u svakom danu!

Evo guram nekako. Osjecaj skroz cudan, malo su se smanjili oni kao pms grcevi, sada samo osjetim neku tezinu, i spavaaaa mi se, grudi bole, bradavice osjetljive skroz. Uglavnom, pocela sam jutro sa cijedjenom narandzom, medom, jogurticem sa lanenim sjemenkama, itd. [sm=smiley36.gif] Samo da bude sve ok u srijedu. Tebi zelim da i ne ides na VTO, nego da bas sad kada ne razmisljate o T, da se zakaci jedna bebaca. [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Ma_Ja

Ja sam moju docekala...po ko zna koji put.
Ali sta mogu.
Idemo dalje.

Zao mi je. Glavu gore i samo naprijed, koliko god tesko bilo. Novi mjesec donosi novu nadu i aBd novi uspjeh. [sm=smiley31.gif]

lala10 Auuu, pa tebi ce taman sve da se vidi lijepo na UZ. Meni zadnja M bila 10.10. Sa srecom sutra, i javni nam mnogo lijepe vijesti. [sm=bravo.gif]

alegro I ja sam bacila jednu dremku nakon posla, gledala film i zaplovila u carstvo snova. [sm=smiley36.gif]

tuga u ocima -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.11.2013 20:30:23)

meni taj famozni dr.Balic Adem nije na 4D ultrazvuku vidio tesku anomaliju spina bifidu kod curice a taj 4D sam rdila 2 puta,jednom u 4 mjesecu a drugi put u 8.mjesecu trudnoce tako da je moja princeza rodjena otvorene kicme,operisana isti dan i imala jos niz operacija i dan danas ne hoda samostalno a ima 5 god.Napominjem da je dr.Balic oba 4D naplatio po 250 km a nije gledao nista ili je bio slijep kod ociju [sm=smiley19.gif]Jedina dr kojoj kapu skidam je dr.Serak koja me porodila i ona je olicenje prave humane doktorice[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 11:30:23)

rihan procitala sam i ja na netu to za VTO da placa Federacija, trebali su se i prije sjetiti.
Alegro mila moramo na odvikavanje pusenja [sm=smiley36.gif] koji ti je dan ciklusa, koliko jos pijes utrog?
tuga u ocima zao mi je sta ti je sve curica prodeverala, a i vas roditelja , ne mogu zamisliti tu sikiraciju. Ne daj Boze nikom, samo mogu to reci. A mozda ti se bebica nije dobro vidjela na UZV
A sto se tice Balica, oni su jedini bracni par u Tuzli koji se bave bas sterilitetom, to znam sigurno jer ja sam jedini primjer koja sam obisla oko 5-6 ordinacija u 4 godine na osnovu nedefinisanog steriliteta i svi su me ti dr uputili Balicima. Oni imaju svu mogucu opremu. A desava se da i dr pogrijese, pa Boze dragi i oni su ljudi.

A evo maloprije sam odradila testic, opet corak [sm=smiley36.gif] a vjestica jos ne dolazi i ne daje nikakve simptome. Bas mi je ciklus famozan. Sad kontam da li da zovem ordinaciju i da zakazem UZV da vidi sta mi je s onim mojim ranim folikulima, ljubim vas sve [sm=smiley31.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 11:57:03)

anandi, zao mi je...[sm=smiley13.gif] Bas sam mislila da ce biti plusic. Drzi se! [sm=bravo.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 12:08:49)

witch hvala mila. Ne tugujem jos, kad procuri taj dan cu oplakat i idemo u nove pobjede. Tugovanje mi nece napraviti bebicu, valja mi se pripremiti za akciju [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>