RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.11.2013 15:13:29)

Alegro mila kako si mi?
Kod mene jos nikakvih novosti, [sm=hudicek1.gif] jos nema. Sad sam zvala ordinaciju da vidimo sta cemo, zasto je nema jos, DR treba sad nekad doci pa cekam da me nazovu. Kuplia sam test da me isprovocira pa da se testiram [sm=smiley36.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.11.2013 15:20:14)

Joj ja ti drzim fige da je u pitanju trudnoca.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja evo nastavljam piti utrogestan do nedjelje pa opet test.
Nesto sam sva otekla po licu, ko da su me bumbari izbockali il je i to nuspojava tableta.[sm=smiley36.gif]

Javljaj nam odma sta je u pitanju.Sretno!!!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.11.2013 15:58:22)

Hvala draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Ja nisam imala te nuspojave. Daj Boze da to bude simptom trudnoce [sm=smiley36.gif] Stvarno od [sm=smiley27.gif] zelim da ugledas [sm=rozacrtici.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.11.2013 19:58:44)

Jaooo, ma nisam ja to mnogo uzimala, jednu kasinu meda i mozda pola male kasicice cimeta u to, i to samo nekoliko puta. Poslije sam se i ja sjetila da sam to nekad citala, kada ste me vi napomenule. Sad citam da to nije strasno, da se ne smije naravno u velikim kolicinama, a ja nisam ukupno pojela 2 kasicice. Ali necu vise. [sm=smiley36.gif] Grlo jos zeza, suuuuv kasalj, fuj. Veceras obloga od rakije na vrat, a sada idem da popijem caj od sljeza, pa cu da ispiram grlo zalfijom, maloprije sam uzela propolis i med iz rotkve, i tak. [sm=smiley36.gif] Ima li jos sta da bih mogla? [sm=smiley36.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.11.2013 20:41:48)

Sta ti je witch? [sm=zmeden.gif]

Meni evo krenuli bolovi, stomka i krsta. Tako da bi mogla i stici [sm=hudicek1.gif]. Necu taaaaaaaaaaaaako [sm=smiley19.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.11.2013 9:50:44)

Alegro.,joj mila tako mi je zao,ali mozda jos ima nade sve dok ne dobijes..i meni se moja [sm=hudicek1.gif] priblizava..mada mi je smedje trebalo da krene prije 3 dana a sad nista...vidis kakva je psiha,godinama imam to dosadno pojavljivanje od 21 d.c.,e sad nema...
Anandi,kako si mi ti?
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]za moje zenice!!!!

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.11.2013 12:08:49)

anandi ima li sta novo, sta su ti rekli sinoc???

rihann drzim fige da je [sm=nosecka.gif] u pitanju.

Ja evo jos nisam dobila, cekam sutra pa cemo definitivno znati.

Jel iko od vas dobijao dok je pio utrogestan?

Ljubim vaaaaaaaaaas!!!

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.11.2013 12:57:20)

Alegro.,ja sam zadnji put prokrvarila dok sam pila utrogestane...i morala raditi betu,pa kad je bila negativna prestala ih piti i dobila sutradan...po pravilu ne bi trebala dobiti dok pijes,ali dr.kaze da se i to desava...

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.11.2013 15:10:35)

rihann drzim fige da je u pitanju trudnoca [sm=bravo.gif]
Alegro nemoj da se opterecujes, sve je moguce. Ja ti od srca zelim da ugledas plusic a ugledat ces ga ako ne ovaj mjesec onda sigurno iduci. Znam neke zene koje su se udebljale par kila dok su pile.
Kod mene jos nista novo, sve po starom [sm=smiley36.gif] Sestre me opet stavile na cekanje do srijede [sm=lev.gif][sm=smiley7.gif]
Uzela sam jucer test pa cu ga odraditi u ponedeljak ako umeduvremenu ne procuri.
Ljubim vas

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.11.2013 15:11:23)

IZVORNA PORUKA: Alegro.

Sta ti je witch? [sm=zmeden.gif]

Meni evo krenuli bolovi, stomka i krsta. Tako da bi mogla i stici [sm=hudicek1.gif]. Necu taaaaaaaaaaaaako [sm=smiley19.gif]

Pa grlo me zeza, neki suv kasalj, ali prirodno se lijecim, malo je bolje, da ne ureknem, nadam se da ce biti ok,

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.11.2013 15:53:04)

Ja cu izgleda procurit i pored utrogestana, evo krenuo mi roza iscjedak ,vjerovatno od tableta ne moze da procepi.Rekli su mi do sutra da pijem tbl.pa radim test, al eto izgleda nece ni biti potrebe za testom.
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.11.2013 18:19:09)

Ako ne procuri skoz do sutra, ti ipak uradi test ujutro, nikad se ne zna.

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.11.2013 8:23:56)

Eto zenice moje test je negativan [sm=smiley19.gif]. Prekidam sa utrogestanom i cekam da dobijem.
Sad treba mi treba malo da odmorim psihicki i da doooobro razmislim sta cu dalje.
Ljubac veliki!

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.11.2013 10:46:28)

Alegro.,mila tako mi je zao..znamo sve kroz sta prolazis,drzi nam se...evo i meni su bolovi u stomaku krenuli,tako da cu i ja za koji dan procuriti.moramo biti jake,mada nekad stvarno tesko bude!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.11.2013 11:10:17)

Alegro mila nemoj da mi budes tuzna. Postoji mogucnost ako nije procurila da je bilo u pitanju i implatacijsko i da je do oplodnje doslo poslije pa testic jos ne moze pokazati,Meni je dr govorio da je imao i takvih slucajeva bas poslije IUI. Bas kao sto rihan kaze i ona i ja i jos mnoge znamo kroz sta prolazis i uz tebe smo. Samo mila ne predaji se i nastavi da se boris, bit ce aBd [sm=duda.gif] kod svih nas
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za sve

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.11.2013 12:44:26)

Hvala rihann i anandi!!! Ma to je to, ja inace ne mogu da dobijem dok ne prekinem sa utrogestanom. Svaki put mi je sve teze i teze. Evo cekam da se smirim pa da javim dr. da joj jos ne bi pocela plakat.
Ljubim vas!!!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.11.2013 13:34:15)

Alegro pokusaj se smiriti, i u nove radne pobjede.
Evo ja sam sad piskila testic i kao sto sam i ocekivala nazalost -
Sta se moze, idemo dalje samo da vise procuri i da se bacim u akciju[sm=smiley1.gif] Necu se okaniti dok ne ubodemo. Ljubim vas

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.11.2013 14:16:22)

Zenice moje,ja se samo pitam do kad cemo mi ovako?hoce li i nas vise obradovati taj zeljeni plusic na testu??tesko mi je kad vidim ove silne minuse,jedino witch nas je obradovala!ja evo imam sve PMS simptome.sutra idem vaditi jos neke nalaze sto mi je dr.Dela dala,radi papirololgije i krecemo polako u postupak!!!opet se neka nada budi kao i svaki mjesec da smo uspjeli ali kako se blizi [sm=hudicek1.gif],sve vise sam u frci..
LJubim vas sve!!!!!!

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.11.2013 20:38:16)

Ja vam napisah ogromnu poruku, ne sacuvah i ode. [sm=zmeden.gif] Uglavnom...zao mi je zbog negativnih testova, glavu gore i u nove borbe. Zelim vam sto prije da vidite [sm=rozacrtici.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.11.2013 11:11:28)

Evo zenkice da vam se javim. Ja sam ipak odlucila pokusati jos jednom i to je zadnji put onda VTO pa sta Bog dragi da. Samo ih moram danas zvati jer nemam pojma koji mi je dan ciklusa. Nisam pametna, ali eto sta da se radi.

Ljubim vas sve!!!

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.11.2013 11:47:33)

Alegro.,pa jesi li dobila?kad ti je pravo krvarenje krenulo?
evo i mene stomak ubija,27 d.c.,sigurno sutra krece [sm=hudicek1.gif]...smedjeg iscjetka nigdje,hajde mozda su utrici pomogli..
Anandi,sta ima kod tebe?

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.11.2013 12:06:34)

rihann u subotu mi bio neki roza iscjedak skroz malo, u nedjelju ujutru popila zadnji utrogestan da bi mi tamo oko 15-16h krenulo par kapi i juce mogu reci da je krenula [sm=hudicek1.gif]. Sad nemam pojma koji mi je dan a 5-ti bi trebala pit klomifen pa cu ih ipak kad dodjem sa posla zvati da budem sigurna.

Nadam se rihann, od sveg srca da ti nece doci.

Meni je u nedjelju pravo tesko bilo, ne znam vise ni sta ni gdje. Eto fol sve uredu,a bebonisa ni na vidiku. [sm=smiley19.gif]

Malo sam se smirila pa cemo probati opet, ovo je zadnji put jer vise ne zelim, a onda VTO mada se toga uzasavam.[sm=smiley13.gif]

Anandi jesi li ti dobila ? [sm=zmeden.gif]

Ljubac!!!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.11.2013 12:08:10)

Evo da vas i ja pozdravim. Alegro zelim ti od srca da ti ovaj postupak bude dobitni.
rihan popij sta za bolove[sm=smiley1.gif]
Kod mene jos nikakvih novina ni simptoma [sm=hudicek1.gif] kasni evo 10-ti dan, danas mi je tacno 40-ti dan odkako sam zadni put imala. Sutra sam narucena za pregled u pola 12, pa vidjet cemo sta ce dr reci[sm=smiley13.gif] ubija me trema[sm=smiley13.gif]

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.11.2013 12:22:02)

IZVORNA PORUKA: rihann

Alegro.,pa jesi li dobila?kad ti je pravo krvarenje krenulo?
evo i mene stomak ubija,27 d.c.,sigurno sutra krece [sm=hudicek1.gif]...smedjeg iscjetka nigdje,hajde mozda su utrici pomogli..
Anandi,sta ima kod tebe?

Oooo draga, ja mislim da se ti imaš čemu nadati...i witch je stomak bolio pa na kraju plus ko kuća.
Jesi li radila testić?

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.11.2013 12:38:12)

9months,nisam radila test,mozda sutra!!nesto me srah da se ne razocaram,ali stvarno mi je cudno,ovako mi se do sad nikako nije desilo.
[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>