RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 12:14:51)

Takooo! To je taj stav, zelim ti sto prije [sm=rozacrtici.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 13:13:22)

tuga u ocima zao mi je, ne mogu ni zamisliti sta je dijete, a sta ste i vi kao roditelji prezivjeli. [sm=smiley13.gif]

anandi nije gotovo dok ne dobijes

meni je 25 dc , u petak ili subotu bi trebala dobiti, a u subotu cu ipak radit testic, tako da nemam pojma za utrogestan valjda ga trebam piti do te subote ako test bude negativan prekinuti ili...

cini mi se da su witch rekli da pije dok ne dobije, witch pomagajjjjjjjjjjj [sm=jezicek.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 13:20:05)

Alegro drzim fige da nas obradujes. I meni su rekli da pijem utrog do dana kad treba doci [sm=hudicek1.gif] tad je test pokazao - i onda su mi rekli da odradim betu i tek tada sam prestala s uzimanjem utrog. Znaci ne prestaj piti [sm=smiley36.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 16:03:27)

Anandi,zao mi je mila...znam kako ti je...ali sve dok ne dobijes nemoj razmisljati o tome.nego se naruci kod dr.da vidis sta je...meni je par puta tako bilo od simulacije(bila folikularna cista koja pukne),3x do sad mi se desilo,a kasnilo mi po 10 dana...
Alegro.,cekamo sad tebe,da nas obradujes...
Meni se juce trebalo pojaviti smedji iscjedak,i nije..tako je 5 godina,mozda je utrogestan pomogao napokon...

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 16:43:03)

rihan i ja mislim da je od stimulacije, jer predprosli mjesec sam bila na klomifenu i onda prosli mjesec se pojavili niotkud folikuli. Sad cekam da me nazovu iz ordinacije, sestre su rekle do veceras da ce nazvat pa cu otici na pregled

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.11.2013 17:48:27)

IZVORNA PORUKA: Alegro.

tuga u ocima zao mi je, ne mogu ni zamisliti sta je dijete, a sta ste i vi kao roditelji prezivjeli. [sm=smiley13.gif]

anandi nije gotovo dok ne dobijes

meni je 25 dc , u petak ili subotu bi trebala dobiti, a u subotu cu ipak radit testic, tako da nemam pojma za utrogestan valjda ga trebam piti do te subote ako test bude negativan prekinuti ili...

cini mi se da su witch rekli da pije dok ne dobije, witch pomagajjjjjjjjjjj [sm=jezicek.gif]

E, ja sam pila do 30dc, kada sam radila test i pokazao [sm=rozacrtici.gif] Jos sam se raspitivala po forumu, jer sam do sad uvijek pila samo do 28dc, i na kraju nazvala ordinaciju, i rekli mi da dok god ne dobijem pijem.

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.11.2013 10:53:29)

Alegro.,trebas tablete piti do dana ocekivane [sm=hudicek1.gif],tada uradi test i niposto ne prekidaj tablete dok ne radis betu ili test...
tako sam ja radila,a i witch...SRETNOOO!!!
Anandi lutko sta ima kod tebe?

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.11.2013 11:46:47)

rihan mila sve po starom, od vjestice ni traga ni glasa [sm=smiley36.gif]
witch javljaj kako je proslo na pregledu [sm=smiley1.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.11.2013 15:30:15)

Evo mene, bila danas na pregledu, vidi se maleni gestacijski u materici, za sada sve uredno. Kaze dr. da je za ove nedjelje potpuno normalno da se jos ne vidi, jer sam 4+6 danas. Za 10 dana na kontrolu, do tada nastavljam Dabroston i folnu. Kaze da je za ovoliko dana kasnjenja stvarno rano, i da je neki drugi UZ, vjerovatno se nista ne bi ni vidjelo. Uglavnom, kaze da imam strpljenja i da se opustim i uzivam u ovim danima, i da sada samo treba da sacekamo, jer na sljedecem pregledu bi vec trebalo da se vidi. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sa uzbudjenja, zbunjena, uplasena, srecna, itd. [sm=smiley36.gif]

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.11.2013 16:19:13)

witch [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] sretno, da sve bude i prodje skolski

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.11.2013 16:26:31)

Hvala! [sm=smiley31.gif] Zaboravih napisati, sluznica zadebljana i zuto tijelo na lijevom jajniku. DObila sam i mali sliku te jedne tackice koja bi trebalo da bude gestacijska vrecica. [sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.11.2013 16:34:59)

witch evo i ovdje, zelim ti puno srece i aBd da izvedes trudnocu do kraja bez ikakvih problema.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.11.2013 18:23:45)

Jooooooooooooooooooj zvali su me da sutra radim test, sutra je 14 dan od IUI a ja mislila u subotu radit. [sm=smiley13.gif]

Joooooooooooooooooooooooj!!!

Nikakvih ja simptoma nemam, osim sto mi se spava, al i to je od utrogestana.

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 6:50:48)

Eto danas 27 dc test negativan.
Ojjjjjjjjjjjjjjjjj zalosti [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 8:00:26)

Jutro drage moje zenice!! [sm=rozica.gif]

Alegro., mozda je jos rano za test.Nikad se ne zna, zato nemoj da ocajavas. [sm=smiley1.gif]

Witch, znaci tackica se vec ugledala? Zelim ti da do samog kraja sve bude u najboljem redu, a hoce akoBogda!

Anandi, kakvo je stanje kod tebe?Jel prosao 35.dan? [sm=smiley1.gif] Nadam se da vjestica jos nije dosla!

Ja se uveliko mislim da li i ovaj mjesec ici na stimulaciju Femarom. Od sutra bi trebala poceti jer mi je 5. dan, ali muz mi je na putu pa me brine sta ako zakasnimo...[sm=smiley36.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 8:44:50)

IZVORNA PORUKA: Alegro.

Eto danas 27 dc test negativan.
Ojjjjjjjjjjjjjjjjj zalosti [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Alegro.,mozda je jos rano,vidjela si da je i witch radila test pa joj bio negativan,pa poslije pozitivan...nemoj da mi se sikiras...
sta su ti rekli za tablete?moje je misljenje da ih pijes barem do 30 d.c.,pa ponovi test...rano je sad prekidat...

lala10 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 8:53:24)

samo da javim da je za sada sve OK. dobila sam i ja slicicu, nesto prelijepo. Plod je 6 mm,sto i odgovara trudnoci od 6 nedjelja. ljubim vas sve

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 11:34:43)

Alegro mila nemoj da brines mozda je jos rano. Nikad se ne zna, pogledaj samo witch i kod nje je bio - pa sad +
Ma_Ja muza zakljucaj u kuci i ne daj mu da izlazi [sm=smiley36.gif]
lala10 dobro je i neka tako i nastavi uredno [sm=bravo.gif]

Kod mene je i dalje ista situacija [sm=hudicek1.gif] ni traga ni glasa a danas 36dc i kad sam zvala dr sestre me stavile na cekanje jos par dana. Sacekat cu jos do ponedeljka pa cu se naruciti na konsultacije s dr da vidimo sta je u pitanju
Ljubim vas sve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 12:16:17)

Hvala vam zenkice na podrsci!
Iskreno malo sam se iznenadila sto su mi rekli da danas radim test jer ja tek trebam sutra eventualno prekosutra dobiti buduci da zadnja 3 mj dobijam na 29dc, al et valjda je to to.

rihann nisu mi nista rekli za tbl. ja cu ih piti do subote pa ponoviti test, hvala ti sto mislis i na to [sm=smiley1.gif]. Mada iskreno ja ne vjerujem previse u ovo tako da nemam pojma sta cu dalje. [sm=smiley13.gif]

Ljubim vas!!!

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 14:14:37)

Ma_Ja vidi se maleeeeni gestacijski, jer je mnogo rano, tek 4+6, tako da za 10-ak dana ponovo idem. Hvala ti mnogo, zelim ti ovu tackicu sto prije! [sm=bravo.gif]

Alegro samo ti uzimaj utrogestan, i cekaj jos koji dan, i ja sam radila na 26 dc i nista nije bilo, a na 30dc crtica kao kuca. Nista ne brini, i mnogo ti srece zelim i [sm=rozacrtici.gif]

lala10 Mnogo mi je drago, da sve prodje u najboljem redu. Kolika je trudnoca? 6+ koliko? Bas mi je miiiilo!

anandi Ma ja mislim da si ti trudna, sacekaj jos koji dan, pa uradi test, ili mozda uradi betu iz krvi. Sa srecom! [sm=bravo.gif]

lala10 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 18:13:39)

IZVORNA PORUKA: witch

lala10 Mnogo mi je drago, da sve prodje u najboljem redu. Kolika je trudnoca? 6+ koliko?

Po ZM je bilo 6+3 po UZ 6+0. Nadam se da ce i dalje biti sve uredu. Sretno i tebi na sl pregledu.

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 21:16:05)

Supeeer, pa to je skoro 2 sedmice vise od mene, znaci taman cu za 13 dana moci vidjeti vise aBd. Uzivaj! [sm=bravo.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.11.2013 21:35:11)

Ja cu sutra ipak zvati da vidim sta za utrogestan ne kljuka mi se bas hormonima ako ce mi odgadjati [sm=hudicek1.gif], a poprilicno sam sigurna da od [sm=nosecka.gif] nema nista.

witch, lala10 uzivajte i povucite i nas za sobom. [sm=smiley1.gif]

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.11.2013 9:01:29)

witch, vidjeces za 2 sedmice puno toga aBd [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja sam sa 6+5 vidjela plod od 4mm i srcanu akciju, sjecam se kako nisam mogla vjerovati da nesto tako maleno moze imati jos manje srce koje kuca [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/love.gif[/image]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.11.2013 15:02:00)

Zene, gdje ste?Sta ste utihnule? [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>