RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.11.2013 12:44:33)

Radi testic, ako nije trudnoca prije ili kasnije ces se razocarati, a ako jeste [sm=smiley36.gif] onda mozes poceti skakati po kuci.

Sad sam i ja uzbuđena jer imamo isti problem, želim ti od sveg srca da budeš [sm=nosecka.gif] i zbog tebe, a vala i zbog sebe - jer mi daješ nadu !
[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.11.2013 9:31:55)

Anandi draga, kako si mi?
Ja navrnuh ovde da vidim kakvo je stanje kod tebe kad vidim lijepa vijest me doceka..40 dana!
AkoBogda da danas bude jos ljepsa vijest!!! [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

[sm=smiley32.gif][sm=smiley31.gif]

Rihann, evo ja drzim palceve da to bude to! Uradis test i vidis, nemas se sta razocarati. Bude - super, ne bude-akcija, opet super. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.11.2013 14:35:37)

Ma_Ja i ja čekam da nam se Anandi i Rihann jave [sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.11.2013 14:39:32)

Dancek zenice, evo mene i jedne [sm=kava.gif][sm=kava.gif] za vas.

Doktor mi je radio UZ, nema nikakvih cista hvala Bogu al ima neka tackica u maternici od 2mm koja moze znaciti i trudnocu al i pocetak [sm=hudicek1.gif], jajnici su mi dimenzija 28x18mm i endomeriji 12mm(nikad nije bio tih dimenzija,uvijek je oko 8mm). Posto mi je ova dva mjeseca sve konfuzno, kaze sve pomalo utice na ovo kasnjenje od 10 dana i da test nije mogao prije ni pokazati trudnocu,a nece moci jos 3-4 dana pokazati,
Test bi trebala ponovo odraditi tek u nedelju,ako je doslo do trudnoce nece pokazati prije.
Sad mi nije jasno,ako je O bila 7 d.c. test bi trebao pokazati, i ja njemu to govorim a on se puce smijat i kaze ne mora znaciti. A ja jadna cim je poceo UZ odmah sam ugledala tu tackicu odmah sam pomislila na bebicu al kad rece da nije siguran ja odmah otpoceh razgovor o inseminaciji i zagalami [sm=smiley1.gif] kaze kakva te snade insem. ja mislim da ces nazvat u utorak i reci da je test pozitivan.Nije htio ni da radim betu,kaze kad si cekala 40 dana mozes i jos 5 dana [sm=smiley1.gif] i eto drage moje jos sam na cekanju. Naplatili mi 50KM, i sad gledam pet propustenih poziva od mm jadnicku nisam se ni javila,i evo sad zove i kaze zvali njega iz ordinacije kad sam ja otisla, sestra rekla da je dr galamijo na njih sto su naplatile 50 a trebale 30 [sm=smiley36.gif] pa cemo se raskusurat kad odem ponovo.
Eto mislim da nisam nista zaboravila, ljubim vas

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.11.2013 19:49:30)

Draga anandi od sveg srca ti zelim da je u pitanju [sm=nosecka.gif]
Drzi se do nedjelje, a ja navijam da ugledas [sm=modricrtici.gif] i da i sebe, a i nas obradujes.

Ljubim te!!!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2013 12:30:25)

Hvala ti Alegro [sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2013 21:19:32)

Vece drage moje. Eto desilo se i to da krene evo smedi iscjedak user posted image al nema veze idemo dalje, jesam tuzna al sutra cu biti vec ko nova. Hvala vam na divnoj podrsciuser posted image user posted image user posted image

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2013 21:32:54)

Draga anandi, zao mi je ako to bude [sm=hudicek1.gif] bas sam se nadala da je mnogo ljepsa vijest. Sacekaj dok krene kako treba. Drzi se.

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.11.2013 9:53:47)

Anandi,tako mi je zao..znam kako ti je!!!evo i mene danima boli stomak,pa cu danas kupiti test da uradim..gore mi je ovo razmisljanje da li je ili ne!ti mi se drzi,a i meni ce sigurno uskoro trebati vasa podrska!!javljam va se sa rezultatima!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.11.2013 10:06:38)

rihan mila drzim fige da ugledas [sm=rozacrtici.gif] zasluzila si kao i sve mi.
A tu smo sve zbog te podrske i razumjevanja, ne mozemo jedna drugoj pomoci,al zato mozemo olaksat sebi [sm=smiley1.gif] tako sto se izjadamo.
Sinoc sam bila lose, i plakala al danas vec sam ko nova. Zvala sam dr i dogovorila IUI, pa eto za cetiri dana startam sa klomifenima, Nadam se da ce sada biti uspjesno.

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.11.2013 23:17:34)

E moje zenice, ne znam vise ni sta bih rekla na sve ovo.

Anandi, stvarno mi je zao!

rihann, radila test?

Ja ovaj mjesec necu moci na IUI imam nekih obaveza na poslu koje ne mogu odgoditi. A iskreno obradovala sam se sto mi je to iskrslo. Ne smijem ni reci pred mm ali ja vise u ovo sve nemam nade. rihann 3 IUI i nista, ja 2 i nista, anandi 1 i ciljani... Od nas 3 pa da bas ni jedna ne [sm=nosecka.gif], mislim da je ovo samo bacanje para.
Ne znam najradije bih uradila VTO pa sta Bog dragi da.
A treba se psihicki pripremat i na tu mogucnost da mozda necu ni imat dijete.
Eto, malo sam crnjak raspolozenja, al sta cu ja![sm=smiley13.gif]

Ljubac!!!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.11.2013 23:39:39)

Alegro mila trenutno sam istog raspolozenja[sm=smiley13.gif]
Bas sam maloprije pricala s mm na tu temu, i ja se prekontajem sta da radim, ne znam ni sama.Na momente bi, al kad pomislim na reakciju na utrogestane i na promjenu psihickog raspolozenja ne bi, potrebno mi je psihickog odmora al opet kad skontam da cekam 4 godine...ne mogu biti pametna.I ako odgodim opet ce mi biti psihicki napor cekati mjesec-dva.
Mislim da je vece opterecenje VTO, ipak su tu vece pripreme.
Sad mi je jos i opterecenje jer imamo dosta nekih troskova i mozemo odvojit novac za jos jednu IUI, i onda bi napravili par mjeseci pauze.
Alegro sad si pomislila da mozda neces imati dijete i nemoj vise nikad. Bitno je da smo zdravi i desit ce se kad se budemo najmanje nadale. Moras imat nadu i vjeru[sm=bravo.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2013 10:58:43)

Anandi,Alegro,ne znam sta da vam kazem.nisam jos radila test,stomak me ubija,danas mi je 30 d.c.,pa cu mozda danas uraditi ako u medjuvremenu ne procurim.sinoc me jajnik ubijao,a danas komletan stomak.ma cure,nisam ja te srece da budem trudna pred vto.
Vjerujte da vas razumijem,Alegro.,i meni je vse dota i tableta i svega,a pogotovo sad mene ceka ta sila tableta u decembru!Dogovorila sam se MM da cemo probati dvije VTO i ako ne uspije sta Bog da!!!eto moje cure cujemo se u toku dana kada kupim test i javljam vam!

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2013 17:06:52)

Cure moje ja ugleda [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]!!pozitivan mi test,odmah se crtica javila!
ne mogu da vjerujem!!!nakon 4 duge godine....

marinčii -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2013 17:28:51)

rihann draga moja ja sam odmarala od rr,al sad udoh i vidim ti pisala ,reko da vidim sta ima kod nje kad prelijepe vijesti,tako mi je drago mila od srca ti zelim urednu i skolsku trudnocu i zivu i zdravu bebicu,ljubim te.

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2013 18:53:23)

Jooooj rihann supeeeeeeeeeeeeeeer, cestitam!!! Bas mi je drago! Taman kad sam izgubila svaku nadu, e ovo nam je svima trebalo. Sa srecom i da uzivas u narednih 9 mj.
Ljubim te!!!

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2013 19:31:09)

IZVORNA PORUKA: rihann

Cure moje ja ugleda [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]!!pozitivan mi test,odmah se crtica javila!

Rekla sam ja tebi da slutim nesto.......cestitaaaam...zdravu bebicu nakon najljepsih 9 mjeseci ti zelim
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2013 23:18:21)

IZVORNA PORUKA: rihann

rihan mila cestitam, dugo si cekala i napokon docekala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zelim ti ugodnih skolskih 9 mjeseci [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
Drago mi je zbog tebe a i zbog nas, razbila si nam ovu monotoniju minusa.[sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.11.2013 9:40:27)

Hvala vam cure moje,evo jos ne mogu doci do sebe,u nekoj sam nevjerici!!!sve mislim sanjam,ali evo treci po redu uradila,plusic ko kuca!!!malo me ovi bolovi brinu,ali valjda tako treba!zelim i ja vama da sto prije ugledate [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]!!

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.11.2013 14:33:03)

Draga Rihann rece ti:"Nisam ja te srece da zatrudnim pred VTO"
Hehehe izgleda da bas jesi te srece [sm=smiley36.gif]
Reci mi, jesi li ikako imala ono smedje? Sad si opet koristila utrogestane? Koji je recept draga za ovako lijep ishod, jesi li bila opustenija ili sta?
Puno zenica se zalilo na bolove ali je na kraju sve bilo ok...i zato vjeruj, ne sanjas, trudna si
[sm=bravo.gif]
Kada ces na pregled?
Puno puno pitanja [sm=jezicek.gif]
[sm=smiley31.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.11.2013 16:00:51)

Cestitaaaaaaaaaaaam, divna vijest! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.11.2013 10:01:26)

9months,ovaj mjesec nisam nista koristila.prosli ciklus sam imala IUI pa sam pila utrogestane.po ovom svemu mislim da je najvecu ulogu igrala psiha.cijeli mjesec sam ganjala te nalaze koje mi je dr.Dela rekla sa izvadim,za vto!isla do dr.12 d.c. da mi uradi bris na klamidiju,i tad je vidjela da je bila ovulacija,kao i svaki mjesec.nista ja tome nisam davala znacaja,kontam nista od toga.cak sam brojala dane da dobijem pa da krenem sa kontracepcijom,a ono nista.samo mi je 12 d.c. bilo malo smedje,i to mi je dr.rekla da je od ovulacije.bilo dan i stalo.nikako mi se nije pojavljivalo!i eto uradim 30 d.c. test,kad ono odmah se pojavile dvije [sm=rozacrtici.gif]!nadam se da ce biti sad sve uredu...

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.11.2013 21:09:32)

Bit ce sve ok draga, samo ti sad uzivaj u trudnoci i budi pozitivna...nadam se da cemo ti se sve uskoro pridruziti
Ne mogu ni zamisliti kakav je to osjecaj ugledati [sm=rozacrtici.gif]
[sm=smiley31.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.11.2013 9:43:40)

Druze moj 9months i mi cemo se aBd pridruziti nasoj novoj trudnici rihan, bitno je da je da se klupko pocelo odmotavati [sm=smiley36.gif]
rihan mila kad ides na pregled?

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.11.2013 9:46:50)

Draga moja, iz tvojih usta u Božije uši [sm=smiley1.gif]
Jesi li ti počela s Klomifenima? Kako ih podnosiš?
Paketić još nije stigao..čim bude javljam ti [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>