anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.11.2013 14:39:32)
|
Dancek zenice, evo mene i jedne [sm=kava.gif][sm=kava.gif] za vas. Doktor mi je radio UZ, nema nikakvih cista hvala Bogu al ima neka tackica u maternici od 2mm koja moze znaciti i trudnocu al i pocetak [sm=hudicek1.gif], jajnici su mi dimenzija 28x18mm i endomeriji 12mm(nikad nije bio tih dimenzija,uvijek je oko 8mm). Posto mi je ova dva mjeseca sve konfuzno, kaze sve pomalo utice na ovo kasnjenje od 10 dana i da test nije mogao prije ni pokazati trudnocu,a nece moci jos 3-4 dana pokazati, Test bi trebala ponovo odraditi tek u nedelju,ako je doslo do trudnoce nece pokazati prije. Sad mi nije jasno,ako je O bila 7 d.c. test bi trebao pokazati, i ja njemu to govorim a on se puce smijat i kaze ne mora znaciti. A ja jadna cim je poceo UZ odmah sam ugledala tu tackicu odmah sam pomislila na bebicu al kad rece da nije siguran ja odmah otpoceh razgovor o inseminaciji i zagalami [sm=smiley1.gif] kaze kakva te snade insem. ja mislim da ces nazvat u utorak i reci da je test pozitivan.Nije htio ni da radim betu,kaze kad si cekala 40 dana mozes i jos 5 dana [sm=smiley1.gif] i eto drage moje jos sam na cekanju. Naplatili mi 50KM, i sad gledam pet propustenih poziva od mm jadnicku nisam se ni javila,i evo sad zove i kaze zvali njega iz ordinacije kad sam ja otisla, sestra rekla da je dr galamijo na njih sto su naplatile 50 a trebale 30 [sm=smiley36.gif] pa cemo se raskusurat kad odem ponovo. Eto mislim da nisam nista zaboravila, ljubim vas
|
|
|
|