Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (27.11.2013 14:19:56)
|
Drage moje, draga rihann ama jel ovo ja vidim lijepe vijesti!?!?! Hvala Bogu dragom! Najiskrenije cestitke! Da sve akoBogda bude u najboljem redu! [sm=smiley31.gif] Anandi, i ja sam bila jednom u istoj dilemi. Vidim pisu ovi ono, oni ono - za kombinaciju tableta i cajeva, cak mi je jedna forumasica napunila galvu time da se ne smije imati odnos u toku pijenja Klomifena, Femare, da se lijekovi ne smiju sa mlijecnim proizvodima piti itd. i meni pukne film od svih prica, odem do dr. i sve joj fino predocim. Slobodno mozes piti sta hoces, osim alkohola naravno.Cajeve ovakve i onakve. Smijes imati odnos kad pijes Klomifen / Femaru, smijes lijek popiti sa nekim mlijecnim proizvodom. Eto. [sm=smiley1.gif] Kod mene stanje standby.Dragi ovaj mjesec uglavnom na putu, imali dva odnosa,kako mi je crvenkapa otisla,onako cisto iz ljubavi [sm=jezicek.gif] ne znam ni sama koji dan ciklusa, a sad mi je i sama ne znam koji dan.[sm=jezicek.gif] Cekam da ovaj ciklus prode pa cemo Jovo na novo sa stimulacijom Femarom, akoBogda. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|