rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.10.2013 18:15:23)
|
IZVORNA PORUKA: Ma_Ja IZVORNA PORUKA: rihann Sta mislite da li moze ovulacija da se desi i dok se piju tablete?femara u mom slucaju.juce sam imala sve simptome ovulacije,iscjedak bol u desnom jajniku a imam jos dva dana da pijem i tek u petak dr.idem...temperatura se povecala...a inseminaciju trebam raditi. A kad obicno imas ovulaciju? Ma Femara ti je cudna, tj. sve te tablete za stimulaciju.Covjek se osjeca napuhano, sa ovim i onim poteskocama i bolovima..tj. sve je to u glavi, prosla sam te faze. [sm=smiley1.gif] Ovaj mjesec sam i ja na Femari, ali da mi je nesto pomakla ovulaciju - nije. Ona je bila kad uglavnom i bude.15 dan. A da radis LH test? Mislim da bi ti to najpametnije bilo. Ma ovulacija obicno bude 9,10,11 dan to je tako uvjek,pitala ja dr.ali ona kaze da sad to nema veze...sutra cu kupiti LH test i vidjet cu sta je....a jedva cekam daa odem dr.pa da vidim kako napreduje..tako sam opterecena i nervozna da vise ne znam sta da radim, a femara me smori,sad mi se place,pa smije,mjenjam raspolozenja...strasno[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|