AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.9.2013 19:20:10)
|
Rihann, ja sam pila Femaru prije inseminacije, i to mi je hB bio dobitni ciklus. Tako da ja dajem desetku Femari. Ti u svom prirodnom ciklusu mozes imati rane ovulacije, ali s Femarom ti se ne bi trebalo desiti. Sta ti je dr rekla za to krvarenje 12.dan? Ja bih je svakako pitala, i ne bih kretala u stimulaciju dok ne rijesim problem. Sretno u svakom slucaju Anandi, ne znam da li tvoji simptomi mogu biti od velike doze utrogestana, procitaj uputstvo, ja nisam imala takve muspojave ali ne mora znaciti da nisu od progesterona. Probadanje u predjelu jajnika moze biti radi zutog tijela koje je sad aktivno, ne sikiraj se za to. A to sto places, pa to ti je sasvim normalno. Plakala sam i ja i svaka zena koja se borila sa ovim. Nije to plakanje iz cista mira, kao sto kazes, nego suze jednostavno same idu jer si prosla postupak i sad si puna i nade i straha u isto vrijeme, i jedva cekas da prodje 10 dana da uradis betu a u isto vrijeme te strah te bete. Sve sam prosla, i samo hocu da ti posaljem jedan veliki [sm=smiley31.gif] i da ti kazem da je to sve normalno. Drzi se, svi navijamo za pozitivnu betu [sm=bravo.gif] Twinkies, twinkies, sta li ti radis [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|