RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

drvo -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2014 11:46:13)

Pozdrav nleti na ovu temu i ovu pricu, i meni dr. je rekao da uradim hstskp... na ukc, jer je besplatno, ne cekas dugo, samo aparat im ne radi, tako da nemamo bas izbora ili otici baliima ili cekati dok se ko smiluje da poravi aparat.. P.s ukoliko bi proradio raspituj se draga, bolje tukni kojem dr jednu dvije stoje, i docices na red u najmanjalost.. pozdrave roku... tako to ide na z

Mećura -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2014 13:33:16)

Pozdrav drage moje.Dali ste upoznate s Dr Elmirom Hajder iz Tuzle

banovici -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2014 15:38:56)

Drvo ..isla sam na ukc i pricala sa doktorom neznaju kad ce se popraviti cak sam stupila u kontatk i s drugim doktorom nevezano za Ginekologiju al takođe i on mi je rekao da neradi aparat ma nemoze covjek biti pametan

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2014 17:19:15)

IZVORNA PORUKA: Mećura

Pozdrav drage moje.Dali ste upoznate s Dr Elmirom Hajder iz Tuzle

Ja jesam. Mislim da je dobar doktor za vodjenje trudnoce, ali ne za infertilitet. Toliko.

drvo -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2014 19:26:42)

@banovici koji te dr vodi na ukc? mozes i privatno napisati.? znam da ne radi trenutno, kad ce proraditi to je veliku upitnik, i da li ce. Da nam se Allah smiluje... Je li mislite na Hadar doktoricu=?

drvo -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.11.2014 19:27:49)

Mecura jel' mislis na Hajdar doktoricu?

Mećura -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.11.2014 9:34:27)

Da draga moja mislila sam na Dr Elmiru Hajder.

banovici -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.11.2014 15:19:57)

Drvo ja sam razgovarala sa dr.Mandzicem moja me dr.uputila njemu i evo iz niza raspitivanja saznala sam da negdje u Orasju ima privatna poliklinika i tu histeroskopija kosta 700km s tim da mene sad briga jel to ok et uglavnom duplo je jeftinije pozz pisala sam ti pp al nesto izgleda zezaju ako budes htjela mogu ti dati svoj email i da se cujemo

banovici -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.11.2014 20:15:37)

evo info gdje se moze uraditi histeroskopija u Tuzli tek sam saznala pa da podjelim sa ostalima https://www.facebook.com/ginekologija.ba?hc_location=timeline

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2014 2:56:12)

Banovici, ja bih zaobilazila dr Tinjic u najsirem mogucem luku... Mnoge forumasice, pa i ja, su imale jako,lose iskustvo sa njom. Ima vise na temi Ginekolozimu Tuzli, pa procitaj...

banovici -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2014 11:35:05)

AAvalon ah draga a bas sam se bila obradovala jer cijena jje ok bila a mozes li mi poslati link o tome imas li kakvih savjeta vezano za jednorogu maternicu naime sad mi ja ta dijagnoza [sm=smiley19.gif]

drvo -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2014 13:58:42)

Mećura ja sam cula za tu dr. hajdar da je preskupa, znaci zena guli nazivo.. Moj dr. opce prakse mi je licno rekla ako ikako mogu da je zaobidjem, jest strucna, ali ima kaze jos kod nas strucnih, nije pokupila svu pamet svijeta, ali zena prvo sto pita jest gdje radis, i kakva primanja imas, kako bi znala koliku cijenu da ti zavali... Imam i primjer od moje bliznje rodice, da je prvo pitala sta radi, odnosno gdje radi pa joj onda pregled naplatila 280 KM.. eto pa vi recite da je tonormalno.. Jadni smo mi koji imamo potrebu za ovim dr. Banovici nisam dobila nikakvu por. pisi ponovo... Ovaj je meni rekao da je kod balica 1000 KM, a sad to u Orasju ne znam nisam cula, mozda vrijedi se jos gdje raspitati... ili hajmo im popraviti aparat heheeh.. pisi privatno mi por... za detalje.. l.pozz zene neka nam je Bog na pomoci

drvo -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2014 14:01:59)

avalon daj nam tu temu o ovoj ako nije problem, da vidimo sta je kod Suadijce belaj.. hvala puno :D

banovici -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.11.2014 14:16:13)

Drvo ajd pisi na moj email banovici@net.hr cekam te

nina 79 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.11.2014 13:49:32)

O banovici ja sam radila histeroskopiju u Orasju kod doktora Emira u toj privatnoj klinici,Trebala sam kod Balica,al mi je bilo skupo,a u Orasju sam platila 750 km.

banovici -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.11.2014 22:58:16)

Nina i kako je proslo pisala sam ti na pp al neznam jesil dobila sms sta si postigla tim histeroskopijom kakve su nade pisi sve molim te a imas i ispred moj email na prethodnom textu pa javi se [sm=smiley1.gif]

nina 79 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.11.2014 20:26:42)

Banovic imas dugacak pp od mene.Ti samo javi,ako si ga dobila...

banovici -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.11.2014 23:05:26)

hvala Nina dobila si i ti pp [sm=smiley1.gif]

T_A_J_A -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.12.2014 14:38:58)

pozdrav svi zenicama trudilicama,

jako dugo vas citram, prije sam se i javljala ali na naeke druge teme... na zalost evo me sad na ovoj... MM i ja se trudimo oko 2godine na zalost bezuspjesno.... poceli smo da ganjamo nalaze, bila sam na folikulometriji kod doktorice u poliklinici kaze dobro nemas petero djece (kao kako su mi folikuli i endometrij super) :P ... a MM uradi spermogram i kao ledeni samar, ologospermija i varikokela, ponovi nalaz u drugoj klinici on jos gori oligoasthenoteratozoospermija... :( doktor odmah predlozio da se ne zezamo da MM operise varikokelu, a da ja uradim HSG i da idemo na IUI?? odlucimo da idemo kod dr. Balica... kakva su vasa iskustava? koliko se ceka na termin?

ako ima neko sa slicnom iskustvom neka se javi?

veliki pozdravko za sve zene i zenice :D

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.12.2014 14:56:17)

TAJA prvo zao mi je zbog nalaza tm...ali ne ocajavaj sve se moze rijesiti..barem danas imamo toliko opcija...
sto se tice balica ja sam doktoricina pacijentica dugo godina..ja sam prezadovoljna...
sto se tice termina jest im guzva uvijek ali termin moraju naci..sta god da je u pitanju..zbog toga su tu na kraju krajeva...
ja sam do sad bila kod dr na stimulacijama samo, ali iza nove godine abd idem na iui...ja sam sebi uzela termin pred kraj decembra da se dogovorim s doktoricom sta i kako i abd u januaru idem sa postupkom.

T_A_J_A -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.12.2014 15:00:33)

draga Twinkies04 hvala na brzom odgovoru... u nekoj najljepsoj opciji voljeli bi da dobijemo tremin do nove godine, da ja uradim HSG i da vidimo sta dr. Balic savjetuje na osnovu MM nalaza i mog HSG... citala sam po forumu da se mnogim muskarcima poslije operacije varikokele nalaz skroz popravio.... pa sad... nada je uvijek tu....

sretno nam bilo :D [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.12.2014 15:11:09)

T_A_J_A dobro dosla i jos brze otisla na veselije teme.
Znas li da prije hsg-a trebas odraditi briseve?
I ja sam njihova pacijentica, prvobitno sam bila kod doktorice pa sam presla kod doktora i kod njega sam odradila dvije iui, nazalost nisu uspjele. U svakom slucaju za koga god da se odlucis, oboje su veliki strucnjaci. Drzim fige

Twinkies mila kako si mi ti?

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.12.2014 15:13:45)

TAJA i mi imamo varikokelu a s- gram nam je po brojkama i odlican,imamo sad aglutinaciju prije je nismo imali,ali postoji mogucnost da nam bakterije zezaju stvar.
ali i da nemamo te aglutinacije isli bismo na iui jer vec dugo pokusavamo s ciljanjem,ne ide brate....
nazovi ti sestre u ponedeljak onda,ako hoces sto prije da uradis hsg,nek te zakazu to odradis i mirna si.onda cekas samo ovulaciju svoju ili eventualno ako ces uzimat ipak nesto za stimulaciju i to je to...jest da je njima frka pred novu godinu,ali sto prije odradis to bolje..

sretno u svakom slucaju,zelim ti od srca da sto prije rijesite te vase problemcice...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

T_A_J_A -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.12.2014 15:14:26)

anandi nisam radila briseve, mislila sam to da uradim isto kod njih, prije HSGa... cekaju li se ti nalazi dugo? moze li se sve uraditi za jedan dan?

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.12.2014 15:15:07)

IZVORNA PORUKA: anandi

Twinkies mila kako si mi ti?

Anandi evo kotrljam nekako...kako si ti? ima li kod tebe sta novo?sta si planirala?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>