RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.9.2014 11:43:52)

beba83 sretno na transferu, navijam da se mali embriji cvrsto prikaze za mamicu, i da se drze do delozacije 9 mjeseci kasnije [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jesu li ti rekli koliko se oplodilo? Koliko ce ih vratiti? Koji dan?

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.9.2014 11:51:37)

rekli su mi da se oplodilo 10,a danas je 5.dan,kada ce ih i vratiti.i ja se iskreno nadam da ce se cvrsto zalijepiti ....

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.9.2014 11:53:19)

zaboravih napisati da mi je dr.rekla da ce jednu vratiti,mislim da je jedna ali da ce biti vrijedna[sm=smiley36.gif]

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.9.2014 12:04:53)

5.dan, znaci blastocista vec [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jedna ti i treba, navijam da bude veliki borac. Jel ostale zamrzavate?
I ja imam danas pregled kod dr Dele, vec me uhvatila nervoza [sm=smiley1.gif]

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.9.2014 15:01:29)

Sretno vam objema [sm=smiley1.gif]

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.9.2014 10:47:58)

AAvalon kako je prosao pregled? Ja sam i dr.odradili sve sto je u nasoj moci,sada je sve ostalo u Bozijim rukama....ABd bice to sve u redu..Sada je period cekanja,pa cemo vidjeti sta ce biti za 14 dana,do bete....[sm=zmeden.gif]
A planirali smo i zamrznuti,samo ne znam ni sama koliko i sta?Dr.kaze da mogu cak i 6 da zaledim[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.9.2014 12:31:55)

beba83, nadam se da ce blastica biti borac i da ces se preseliti na trudnicke forume [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] a zamrzni sve sto mozes, ako mozes ikako finansijski svih 6, jer onda imas za kasnije. hem ne moras ponovo prolaziti postupak stimulacije koji je tezak za organizam, vec te samo malo pripreme za transfer, hem su to tvoje potencijalne bebe - nikad ne znas koja se moze izboriti da dodje na ovaj svijet. u zadnje vrijeme imamo jako puno trudnica i na forumu i mimo njega iz FET-ova, koje i nisu uspjele iz friskih ciklusa. samo ti njih sacuvaj ako ikako mozes [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ali u svakom slucaju sretno u ovom ciklusu!!!

moj pregled hB dobro prosao, bebe napreduju, a bome i mama, pa mi je doktorica uvela malo restrikcija za debljanje do sljedeceg pregleda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.9.2014 16:36:37)

Pa sta da ti kazem....bas i nisam u situaciji da sve zaledim,ali zaledicemo nesto.drago mi je da si ti i bebe dobro,samo naprijed.

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 7:30:51)

Cestitam Aavalon na urednoj kontroli..bas mi je drago da je sve ok.
Beba zelim ti puno srece...da uskoro ugledas trocifrenu betu
[sm=bravo.gif]

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 9:35:34)

hvala vam,a i ja se sada nadam da ce biti ok,ali najsigurniji cemo biti za nekih 10-ak dana do tada cekanje.....[sm=smiley13.gif]

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 11:49:31)

sada sam dosla iz ordinacije,totalno razocarenje,doktorica je zena potpuno na mjestu,ali on....nemam rijeci,sreca pa sam imala lose iskustvo s njime kada sam postupak zavrsila.sve pohvale za nju,i da nije nje vjerovatno ni oni ne bi imali takav rejting.morala sam ovo podijeliti s vama jer sam malo povrijedjena[sm=smiley13.gif]

malena27 RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 11:50:58)

Bebo za dr. kazu da je malo kretenast prema pacijenticama, ali cuj, tvoja blastocista je kod svoje mami u pupi i cuvaj nju...nemoj da te opterecava njegovo ponasanje...

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 12:02:02)

Pa pokusavam da se kontrolisem i samo o tome razmisljam da samo sebi mogu naskoditi,ali k'o zene,lakse je kada to s nekime podijelimo. I ja sam cula takodjer da je on odbojan,ali dok ne osjetis na svojoj kozi nesto i ne vjerujes u sve...

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 14:08:10)

Beba83 draga ja sam juce aavalonki bas pricala,jednom smo se mi sreli,nije mi bilo doktorice pa morala kod njega.....meni je odrzao govor i bio bas ono grub i arogantan...a ja nista.. zaboli me kad sam izasla ko da nisam ni pricala s njim...nisam mu zamjerila nista vjeruj,on je jednostavno takav to znam....al brate ne moze se niko poredit s dr.delom,zena jedna po jedna...ja je mnogo volem...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

da vi znate zene kakva nam je aavalonka lijepa...ihhh...ja ljepse trudnice nisam vidjela...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

9 months dokle si ti stigla...kolko jos do hsg-a?

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 14:18:01)

Ja sam istina kratko njihov pacijent,ali nisam uopste pokazivala uznemirenost pred njim nego kada sam izasla izbrojala sam mu se u sebi[sm=smiley36.gif].
[sm=bravo.gif] za aavalonka

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 14:45:20)

ma ko ga sisa tamo [sm=smiley36.gif]....nemoj se ti nama sikirat...mi navijamo ovamo da se ta blastica fino ugnijezdi abd...opusti se,odmaraj,uzivaj..[sm=smiley1.gif]

9months -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 14:55:39)

Ja se do sada nisam susretala s doktorom i nadam se da se i neću susresti s njim...i ja sam čula da je jako odbojan.
U svakom slučaju, ko ga šiša [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bebo nemoj se opterećavati ni pod razno [sm=smiley31.gif]

Twinki, čekam da ova moja dospođa mjesečnica pravo dođe pa da se naručim na HSG, pretpostavljam da će to biti za neke dvije sedmice [sm=bravo.gif]
Jedva čekam...kako si ti draga? Hoćeš li uskoro postati kao supermen kada ojačaš imunitet [sm=smiley36.gif]

malena27 RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 15:05:48)

Otresla bih ja njega k'o malu rakijicu...
Cure, furajte svoj fazon...i ne mislite na njega ako je tako nesladak [sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 15:06:26)

Evo malo i mene na temu, duuugo nisam bila. Vidim ima i novih clanica, dobro dosle.

beba83 zelim ti puno srece i da aBd ugledas [sm=rozacrtici.gif]

Avalon isto vazi i za tebe . Sad poveza da si nam [sm=nosecka.gif] ako dobro shvatih [sm=zz_twins.gif] cestitam ti od srca.

Twinkies sta ima kod tebe, kakva je situacija?

Vidim pricate o doktoru, i ja sam njegov pacijent. Tacno je da je malo cudan, ali je izuzetan doktor. Na mom prvom pregledu zbog njegovog ophodenja izbrojala sam mu se [sm=smiley36.gif] i od tada imamo korektan odnos. Dugo nisam bila na pregledu tako da razmisljam da se vratim kod doktorice.

beba 83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 15:15:55)

Hvala anandi.Moja kolegica je takodjer imala negativno iskustvo s njime i otisla je u drugi grad da radi VTO.Koliko treba vremena da prodje od transfera da bi se neke tegobe ili promjene pocele desavati?Znam da je za mene jos rano,ali[sm=zmeden.gif],luda glava....[sm=smiley36.gif]

malena27 RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 15:32:34)

bebo, rano je jos...citaj, setaj, opusti se koliko je moguce, izadji s dragim na kaficu....

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 15:39:20)

IZVORNA PORUKA: 9months

Ja se do sada nisam susretala s doktorom i nadam se da se i neću susresti s njim...i ja sam čula da je jako odbojan.
U svakom slučaju, ko ga šiša [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bebo nemoj se opterećavati ni pod razno [sm=smiley31.gif]

Twinki, čekam da ova moja dospođa mjesečnica pravo dođe pa da se naručim na HSG, pretpostavljam da će to biti za neke dvije sedmice [sm=bravo.gif]
Jedva čekam...kako si ti draga? Hoćeš li uskoro postati kao supermen kada ojačaš imunitet [sm=smiley36.gif]

hajde abd jos malo eto pa da krenes sa stimulacijama,mogu mislit da jedva cekas..[sm=smiley1.gif]

ahh twinki je ko topic vjeruj,super se osjecam....a nemoj se zacudit ako ti proletim ispod prozora ahahahah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

anandi nista kod mene sve po starom,al dobro je nek ne ide na gore ja sam zadovoljna[sm=smiley1.gif]
sta je s tobom?nema te nikako?

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 15:47:49)

IZVORNA PORUKA: Twinkies04

IZVORNA PORUKA: 9months

hajde abd jos malo eto pa da krenes sa stimulacijama,mogu mislit da jedva cekas..[sm=smiley1.gif]

ahh twinki je ko topic vjeruj,super se osjecam....a nemoj se zacudit ako ti proletim ispod prozora ahahahah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

anandi nista kod mene sve po starom,al dobro je nek ne ide na gore ja sam zadovoljna[sm=smiley1.gif]
sta je s tobom?nema te nikako?

Ja sam stala s borbom poslije druge IUI, naime mama mi zaglavila bolnice 4 maja, kod nje visila svaki dan i nazalost 22 avgusta umrla [sm=smiley19.gif] Tu i tamo sam znala uletiti u cekaonicu i to je to. Sad sam bolje pa sam na rr.
Sto se tice akcije bilo je da se moze na prste nabrojat [sm=smiley36.gif] ali evo ovaj mjesec kasni 4-ti dan. Nisam radila testic jer ne vjerujem da se sta zakacilo, prije da ce biti od stresa. Ako ne procuri do ponedeljka piskim.

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 16:17:33)

draga anandi primi moje saucesce nisam znala za mamu..iskreno zadnji put kad smo pricale mislila sam da ce se oporaviti[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

nina 79 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.9.2014 20:54:36)

O cure ima vas.ANANDI moje saucesce za majku.Nisam ulazila u cekaonicu i ovde pa nisam znala.Ja sam pacijent doktora i on je meni super,nikad nisam imala neku neprijatnost.Meni je bitno da on radi perfektno svoj posao,a kakav je covek to me ne zanima.Dragim curama koje cekaju da im dani sto pre prodju i da ugledaju [sm=rozacrtici.gif]...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>