rijeka85 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.11.2014 10:21:25)
|
Pozdrav svim trudilicama, i svim trudnicama, ja imam nekoliko pitanja ako ima neko voljan da objasni mi. Koliko se ceka na postupak vantjelesne oplodnje kod dr. Devlete? U slucaju da imam uradjene briseve, hormone, hsg, dvije inseminacije rađene ali bezuspjesne, nazalost. Zanima me ukoliko se odlucis da li moze odmah taj ili naredni mjesec krenuti se u postupak, ili se ceka određeno vrijeme? Da li se radi punkcija u lokalnoj ili opstoj anesteziji, da li je bolan taj postupak vantjelesne oplodnje, i kada se pocinje sa bocama o kojima pisete, je li to prije nego se uradi punkcija i transfer, ili poslije? E svasta ja napisah, ne znam ni sama koliko je pitanja ovdje, molim vas da ne zamjerite, ali zeljela bih da neko mi to objasni ko je vec prosao kroz taj postupak, kako, sta,= i jah da li se te boce daju u njihovoj ordinaciji, ili sam sebi, negdje sam citala da neko sam sebi daje, a lijekovi jel se nabave kod njih, ili negdje u apotekama. Uhhh bas sam svasta napisala, odnosno pitala, i na kraju koliko ukupno kosta cijeli taj postupak? Hvala vam unaprijed drage moje. zelim da sto prije sve koje zelimo bebu taj cilj i ostvarimo uz Boziju pomoc. Ja cekam vec osam godina.
|
|
|
|