Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.12.2014 17:08:57)
|
IZVORNA PORUKA: Lost_it_time Drage.. Da li je neka od Vas radila histeroposkopiju (odstranjivanje polipa) kod Balica? Kakva je procedura? Koliko kosta? Koliko traje zahvat?? Hvala unaprijed :* Ja sam radila odstranjivanje septuma(tj uterus bicornis) a samnom je u sobi bila zenica koja je odstranila polip.sve je hb proslo super,ja koliko se mogu sjetit da je njena op trajala nekih pola sata.Znam samo da je nakon 2 mjeseca ostala trudna [sm=smiley1.gif] Za operaciju moras pripremit briseve,vaginalni i cervikalni,klamidiju,mikoplazme i ureaplazme. kosta zaista 1500 km,od toga su ti troskovi oko 980 km za lezanje u bolnici 1 dan i opšta anestezija jer se radi u centru za srce.tako da sama operacija izadje oko 500 km. ja hb pa sam se odlucila kod nje da radim,ljudi u centru za srce imaju svu opremu,ne daj boze cega.i nisam se pokajala,ja imala problema u toku op zbog opste anestezije zbog astme.al evo me ziva i zdrava,ljudi su sposobni malo je reci.i iskreno platila bi i 2000 km da je trebalo samo da bude sve ok. Bilo je ili dr Balić ili UKC,ali posto im je onaj histeroskop sumnjiv i stalno je pokvaren nisam htjela da rizikujem da stane usred moje operacije[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|