hatepsut -> RE: Porodiliste u Zenici (22.7.2012 22:52:23)
|
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba IZVORNA PORUKA: hatepsut Mamina beba,a zasto se tako ponasala ?! Mene porodio prije 10g stari dr.Mehic koji mi se obracao sa "sine",toliko je bilo fin ,svaka mu cast.do mene je radjala jos jedna zenica i prema njoj su bili jako fini.Ja sam bila jedna mirnica koja nije izustila na "a" tokom citavog poroda! Kako ce biti ovaj put,ostaje da se vidi [sm=smiley1.gif] Hatepsut nisam se mogla "napeti", nije mi dolazilo da se "napnem", nije mi dolazilo da tiskam i onda je to nju strašno nerviralo. A napinjala sam se silom i gubila snagu i pri svakom naponu, beba je bježala "gore". Porađala sam se na krevetu koji nije imao ona postolja da dignem noge, tako da su mi se noge same savijale u koljenima, a ona meni "Glupaaaaaaaačoooo ne savijaj noge... "Uh kad se sjetim, odmah počnem da plačem... [sm=smiley13.gif] A jooj bas mi je zao [sm=smiley13.gif] prema meni je doktor imao razumjevanja ,znao je da sam prvorotka.kad sam se prvi put napela popucali mi kapilari po lici nisam znala,.na zalost tad nisam pohadjala skolu za trudnice(od srca preporucujem svakoj trudnici) i onda mi doktror ovako kaze "sine kad ti dodje napon to ti je ko kad trebas da kakis,nema veze sto ces ti nas pokakit i popiskit ti se samo napinji ko da imas tvrdu stolicu" tako i bilo iz 3. napona sam rodila. Istina ,ne znam kako bi reagovala da sam bila na tvom mjestu,ne smijem se zaklet ali mislim da nebi odogovarala za postupke,vjerovatno bi moja "savijena" noga dosla do njenog lica taman kad me nebi ni porodili ili kad bi mi dosla kazna ko zna koliko. Zelim ti srecu kad odes gore ponovo !
|
|
|
|