MaminaBeba -> RE: Porodiliste u Zenici (22.2.2013 20:46:28)
|
Zamisli Božana23 da se porađaš, a doktorica ti nabraja kako je tvoj muž bezobrazan jer je mislio da te porađa drugi doktor, a ona se toliko muči s tobom. Kako si ti umažena, jer nemaš nagon za tiskanjem. Kako si glupa jer ne možeš raširiti noge (a pri tome nemaš uopšte one metalne nogare za podignuti noge prilikom rađanja, nego istovremeno moraš tiskati, i samoj sebi držati noge da se ne bi sastavile u koljenima refleksno), na kraju crkne ti od smijeha, i kaže da si tu došla i da tu mora sve boljeti. Plakala sam moleći je da me razumije, da ne mogu tiskati, da me ne tjera, da nemam nagon nikakav. I kao šlag na tortu, ušije te bez anestezije, jer je anestezije kao nestalo. Ujutro te ne pogleda u viziti (jer joj nisi pobogu ubacila u džep barem crvenku), jer su moji dali pogrešnom doktoru novac koji je bio dežurni taj dan, a nije me ni pogledao. I po izlasku iz bolnice rašije ti se rana i sve inficira, a imaš masu konaca i završiš na najjačim antibioticima. Zar ovo nije za kuditi osoblje molim te ???
|
|
|
|