regi
|
ja uopce ne kuzim zasto vama svima toliko smeta sto sam ja nezadovoljna?imam pravo na to,ako se uzme cinjenica da sam sa azoospermijom muza,PCOS i IR,te hiperandrogeneijom svojom,bila prinudena da 6 godina provodim po par sati svaki dan na interentu, obisla Maribor,Prag i Brno,obisla Zagreb i Beograd,najbolje moguce ginekologe i urologe, a imam u porodici 4 ljekara. osim toga, neuka zena je molila doktora da joj kaze ima li hidrosalpinks ili ne, samo joj je trebalo da neko konacno kaze da ima i da to treba odstraniti.,ona to ne moze u Sa,ali moze u Zenici,dakle smao je trebalo da kaze ima i napise to,ili kaze nema ,zena bi i sa tim bila zadovoljna. miome nije pomenuo. a,ja oko DR Jadranke nemam pojma,otisle smo joj tek onako. znala sam da nije MPO doktor,ali sam htjela UZV poslije spontanog,a jetrva je krenula tek tako,da i ona obavi pregled,nikakvu svoju dokumentacoju nije imala,jos manje je znala reci sta joj je,i dr je to vidjela na UZV. mene ne zanima sta sad ko ima protiv nje,smao kazem da je na UZVu vidjela hidorsalpinks,sto samo vrlo strucan dr moze. kad smo preturale po njenim nalazima,nakon sto je to dr rekla(i by th way,meni je smao spomenula da su joj jajovodi puni tecnosti i da joj treba vrlo strucan doktor da ju vodi kroz VTO,nista i nikog nije sugerisala) vidjela sam da je dr Kurjak,7 godina prije, spomenuo hidrosalpinks. Karahasan joj je radio operaciju prije 3 godine,nije izvadio jajovode, nije valjda smatrao da to ima veze sa VTO i sad,3 godine poslije, svjetski strucnjaci (licno citala i zbog toga digla to na nivo) i sam dr Radoncic rekao kako sa takvim jajovodima ne smije u VTO,jer je plazma iz jajovoda toksicna,ubija embrij i ako dode do implantacije. zavrsavam ovim komentarom diskusiju oko ovoga,super da ste zadovoljne ,ja nisam i nema sanse,a ni potrebe, da drzim jezik za zubima.imam pravo da za sebe i meni dragu osobu trazim najbolju uslugu mogucu i da smatram da je u BiH bas i nema i da idemo van granica BiH. demokratija,sta da vam kazem? samo vi uzivajte i ne obazirite se na moje komentare,super pa imate Godinjaka da vas lijeci od neplodnosti,moja je jetrva ocito malo tezi slucaj. a,a,da kazem i ovo:mene licno je dr Mehmedbasic doveo do toga da sma u Cesku otisla na punkciju(on me gledao na UZV svaki dna moje stimulacije i sugerisao koliko da primim gonala) sa samo 1 folikulom od 20 mm i samo su mi taj punktirali,svi ostali bili mali!par sati prije nego sam krenula,na zaledenoj slici na UZVu mi je on pobrojao 9 folikula samo na desnom jajniku ,koji su spremni za punkciju i da nemam brige ni za sta.dakle,... pozz svima