Mirkica -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 15:54:00)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja sam Anonimna 2: MM mene gjnavi s time sto ja nedam sveki da cuva djete nego uvjek moja mama ili sestra. ALi cisto nemam poverenja u nju i to mu kazem. Eto radi mira u kuci u subotu sam rekla odvescemo djete na 3 sata kod sveki da je pricuva dok mi odemo na kafu. Ali to je izuzetak, jer se nemogu opustiti. I meni muz isto stalno nabija kako ja to djelim kako idem vise mojima, zovem itd i da se nedruzim sa njegovim tako itd. Ali ja ga saslusam, malo se vrtim kao da nije tako ali jeste i meni to pase. Mada eto pravim neke kompromise da nisam bas najgora snaha. Mada nisam ja znam jednom sedmicno nazvati, uvjek za praznike/rodjendane odem, kupim poklon....... ali nevolim to druzenje jer cisto nisu moje drustvo Dosta smo razliciti i necu da mi djete pocne govoriti kOmpir [sm=hudicek1.gif] Kao sto vesela kaze, bolje nek on puse sto mu nesta nepase nego ja meni je ovo toliko smjesno da nemam rijeci , pa normalno ej da ja volim moju mamu vise i da njoj idem radje i cesce, mm nema nista s tim hocul ja ici kdo njegovih ili ne to je moja stvar , ne okrecem glavu od njih ne bjezim tu sam uvjek za njih ali sada da sam OBAVEZNA ne sve onako kako ja volim. A tm ako zeli neka uzme djete pa kod mame svoje neka ide .
|
|
|
|