mamaajna -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 13:40:58)
|
IZVORNA PORUKA: MRVA2 IZVORNA PORUKA: Anoniman sta bi vi uradile da vas muz stalno pritisce ,forsira da se druzite s njegovima svaki dan...da je to obavezno....jel po vama to problem?'?? Ogroman! Ja živim u istoj kući sa roditeljima mm i imam taj problem. Vjeruj nije ni malo lako. Kad čujem kakve sve ljudi probleme imaju a ja se žalim na to bude me stid ali ponekad trebam mir i tišinu. Trebam da budm sama sa svojom bebom, a njegovi doslovno upadaju u kuću bez najave, bez kucanja, bez zvonjenja. Ne mogu da svatim da ne razmišljaju da sam ja sama sa bebom da nekad hodam i gola po stanu, da moram u wc da se moram istuširat a da mi tom prilikom moraju vrata biti otvorena da čujem dijete. Ne, oni obave sve svoje obaveze ( posao, frizer, šetnja, bašta, spavanje popodne) pa kad oni imaju vremena eto njih da vide prvo unuče.Niko ne razmišlja šta ja radim u tom trenutku. oštujem ja da se treba družiti, paziti, poštovati, kafa popiti ali valjda se nazove, pokuca, pozvoni. Ne znam možda da stavim uutstvo za korištenje zvona [sm=bravo.gif]. Ja se zaključam, po cijeli dan pa valjda skontaju. Ja sam to objasnila mm eto on nije razmišljo na taj način, kad je vidio je stvarno problem valjda je reka svojima. Vidim svekar ne dolazi ali svekrva da. Valjda konta gdje je žensko pa može upadati kad hoće. [sm=zmeden.gif]. Ali kao što rekoh ključ u bravu. Niko me ne treba gledati dok sa u wc-u, pod tušem ili spavam. nije to nista moja mama ima konu koja samo udze,i tako godinama i ako vide da mi mama spava poslje posla ona izadze[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] to ti se zove mahala,tamo se nikada ne zakljucavaju vrata,ima bujruma za svakoga dok je u zgradama drugacije
|
|
|
|