RE: Problemi u braku (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Lady26 -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 11:28:57)

Skvo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anoniman -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 11:29:58)

Ne treba te zanimati, vjeruj mi.

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Medić* -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 11:32:51)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Anonimna mozes li me kontaktirati putem pp-a ili FB?

a što tebi?

A sto to tebe zanima anonimna2. Ne treba te zanimati, vjeruj mi.

Bas tako [sm=smiley13.gif]

malasara -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 11:36:36)

"frajeri" skontaju kome i kad mogu prosipati svoje nebuloze.. ja sam upala u istu zamku, kontas nema vise zeze u braku smo.. nema vise izadjes mu iz auta na semaforu, uzmes taxi i odes svojoj kuci, mars u pm! presutis jednom radi braka, drugi put radi jednog djeteta, radi drugog djeteta, ljubavi, saburas pokusavas biti mudar pa ne letiti na prvu i sta dobijes [sm=zmeden.gif] dobijes debila koji misli da moze da radi sta mu padne na pamet, pocevsi od sitnica kasnije i krupnijih stvari, misli lik da se svijet oko njega okrece, jos ako ima kakvu seljacinu na poslu ili u raji koja ga savjetuje tipa: sta joj ba ugadjas, ako joj das prst sutra hoce cijelu ruku [sm=zmeden.gif] to sam licno ja slusala [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] koji su to moroni, sve to treba na goli otok, pa tamo glumi muskarcinu!

Mirkica -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:19:28)

Anonimna ova s problemom , nazovi svekrvu is vekra i ispricaj im fino kako stavri stoje , onda nazovi roditelje zamoli da odes par dana kod njih , ZAPRJETILA SI MU RAZVODOM nemoj nikada da govoris ono sto ne mozes ostavriti , pravis jos gore .

Odi roditeljima par dana smiri se skontaj se pricaj s njima vidi sta ce ti reci, taj zivot nema smisla iskreno ja bih bolan radije isla radit i najgore poslove sto postoje ali njega idiota ne bih trpila , covjek kojem je djete svjedeno .

anđelo -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:26:27)

ja bih otišla kod svekrve i svekra i odvela djecu i rekla im ja sam dovela djecu da ih vi nahranite pošto vaš konj od sina ne želi da ih hrani....

a onda bi mu otišla u firmu i rekla pred njim i kolegama mu da te kafe i sokove što pije ,da je to na uštrb djece koju neće kući da hrani....

hjoj šta bih mu ja uradila[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Hurma -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:30:51)

ne bi anđelo, nemoj da zezas, to je ispod nizenja... otici mu na posao je bas nisko ne za njega nego za zenu... treba ipak ne ici nisko... to za svekrvu, hmmm ako je ok onda bih... a ako njega podrzava onda sine svojim roditeljima, ali nemojte zaboraviti da i dana ima roditelja koji ce reci "kcerko cuva ti ipak svoj brak i muza i mama je svasta predeverala, eto zbog djece" [sm=hudicek1.gif] i tu su ti vrata odmah zatvorena.... svakim danom sve vise cijenim svoju diplomu i posao... uh...

SailorMoon -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:34:30)

IZVORNA PORUKA: Hurma

ne bi anđelo, nemoj da zezas, to je ispod nizenja... otici mu na posao je bas nisko ne za njega nego za zenu... treba ipak ne ici nisko... to za svekrvu, hmmm ako je ok onda bih... a ako njega podrzava onda sine svojim roditeljima, ali nemojte zaboraviti da i dana ima roditelja koji ce reci "kcerko cuva ti ipak svoj brak i muza i mama je svasta predeverala, eto zbog djece" [sm=hudicek1.gif] i tu su ti vrata odmah zatvorena.... svakim danom sve vise cijenim svoju diplomu i posao... uh...

Bas tako ja se nebi spustala na to da mu idem na poso a ranije sam napisala dabi sveki nazvala.
A sto kazes i vise od diplome i posla cjenim moju mamu koja mi uvjek kaze: Nikad nedozvoli da te pravi budalom, da te laze, vara ili nedaj boze gazi pa makar imala i 10eri djece sa njim!!!

anđelo -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:38:12)

ma vala bih,ako ništa onda bar da se o tome šuška na poslu...
još bih napričala da je i neuračunljiv.....s nekim ljudima ne možeš da ganjaš nivo,s nekim je ljudima neophodno da bi te razumjeli spustiti se na njihov način komuniciranja
za svoju dijecu bih apsolutno sve uradila....sve

Hurma -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:38:24)

@sailor
u pravu si, to i meni moja kaze ali ja opet ne bih mami isla, bih privremeno ali brate najbolje sam... a novcano ce svi pomoci naravno (moji)... ali eto gluho bilo, nadam se da to necu nikada doživjeti... ipak je djeci mjesto sa oba roditelja ako se oni paze i maze [sm=bravo.gif]

SailorMoon -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:41:53)

Hurma to je normalno ni ja nebi isla mojima. SAmo ono ako vec njega nemogu istjerati dok nadjem sebi stan. Mada ja nikad nebi dozvolila da mi djeca imaju traume radi neke budale pa da im je 100puta otac. Mada on po meni ovu rjec i nezasluzuje.

Jedno je otac, jedno je proizvodac/stvarac

Mirkica -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:42:02)

IZVORNA PORUKA: anđelo

još bih napričala da je i neuračunljiv.....s nekim ljudima ne možeš da ganjaš nivo,s nekim je ljudima neophodno da bi te razumjeli spustiti se na njihov način komuniciranja

pa da da dodje kuci izmlati te muski , da izgubi posao pa tek onda nadrljase , draga moj a niej kod svakog isto.

anđelo -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:56:19)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: anđelo

pa da da dodje kuci izmlati te muski , da izgubi posao pa tek onda nadrljase , draga moj a niej kod svakog isto.

ja moram da priznam da sam veeeliki inadžija,i da sam na sve spremna...išla bih u krajnost

znam da nije kod svakog isto,zato ja i pišem šta bih ja...al eto drugo sam ja...drugačije ja živim...al s druge strane ne bih sebi nikad ni dozvolila da s takvim čovjekom živim
da se Anonimna ne uvijedi ,opet kažem kako bih ja

jako sam tvrdoglava,ako bi i došlo do udaraca ,sigurno se nebih rukama pokrila po glavi i čekala da svoj bjes sruči na mene...ne ne ne ...tek bi tad zabava nastupila

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:57:36)

jako sam tvrdoglava,ako bi i došlo do udaraca ,sigurno se nebih rukama pokrila po glavi i čekala da svoj bjes sruči na mene...ne ne ne ...tek bi tad zabava nastupila

da, mm više nikada ne bi mirno moga spavati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hurma -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 12:58:25)

ahahahahahah hahahhah lol, ko bi rekao od onako fine cure [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 11:54:56)

sta bi vi uradile da vas muz stalno pritisce ,forsira da se druzite s njegovima svaki dan...da je to obavezno....jel po vama to problem?'??

Medić* -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 11:56:33)

sta bi vi uradile da vas muz stalno pritisce ,forsira da se druzite s njegovima svaki dan...da je to obavezno....jel po vama to problem?'??

Meni bi bio problem. Treba se znati neki red.

hanabanana -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 11:56:40)

ja se sama sa sobom ne bih družila svakodnevno, da ne govorim s nekim drugim.

Blue rose RR -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 11:57:09)

Druženje u smislu?
Ko su to "njegovi"'
Kad nađete vremena za svakodnevno druženje?

Anoniman -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 12:00:06)

pogotovo ako ste u istoj kuci pa je logicno da ces se jednom na dan srest ,popit kafu,,posjedit....al da stvara taj pritisak...nije normalno.....to samo stvara probleme .....eh ne znam kako da se izborim stim.....jos se drasticno promijeni kad je snjima.....njemu je to logicno da zena bude stalno snjima....a nije bio takav...sta sad..kako dalje......

teacher75 -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 12:00:56)

ja bih ga poslala da se sam druzi s njima, jos bih i djecu poslala da malo odmorim [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 12:02:01)

naravno da jeste
ne volim da me iko forsira, niti da ikog forsiram

svak ima pravo da misli svojom glavom, da odlučuje kako i šta a ako se partneru ne dopada ima razlaz u krajnjem slučajevu

helem ne trpim nikakav pritisak, pod pritiskom ludim, ne dozvoljavam nikom da me na bilo šta forsira

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 12:03:50)

pogotovo ako ste u istoj kuci pa je logicno da ces se jednom na dan srest ,popit kafu,,posjedit.

ja sam u istoj kući sa roditeljima mm al meni ovo nije logično

ja nekad po vazdan ni mm ne vidim a ne nejgove roditelje

sve dok ti misliš da ti je nešto logično, prihvatljivo i standardno tako će ti i biti

lijepo reci tm da nisi zainteresirana i vozdra, nije to neka nauka, samo trebaš reći ono što misliš tj osjećaš

Blue rose RR -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 12:03:59)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja bih ga poslala da se sam druzi s njima, jos bih i djecu poslala da malo odmorim [sm=smiley1.gif]

[sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] uljepša mi dan.

mamine oci -> RE: Problemi u braku (11.7.2012 12:04:02)

ja zaista ne vidim problem ,ako ste u istoj kuci,i ako trazi samo da popijete kafu ta vrsta druzenja meni nebi bio problem ,ako se njegovi fino ponasaju prema tebi onda je ok, jer milione njih zive skupa u zajednicama i nema problema,mozda te ja nisam skontala dobro...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>