Anoniman -> RE: Problemi u braku (6.7.2012 10:44:51)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Nemoj da te bude stid traziti pomoc, bilo sta ako ti zatreba, pa bilo neka sitnica da se kupi, prevoz, bilo sta.... Slobodno posalji pp... Ako zelis mogu ti dati broj mobitela pp, pa da se javis.... Sretno u svakom slucaju, nadam se da ces uspjeti rijesiti problem i da ce se tm malo trznuti oko djece i svega... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Ja znam da mi imamo puno problema opcenito u zivotu,i on to ne zna nikako kontrolisati,stalno nervozan i tu nervozu prenosi na djecu koja su mala,non stop se dere na njih,mrska ih,mene to boli,onda se ja na njega izderem sto se tako ponasa i onda dobijem odgovor ako ti se ne svida slobodno idi... Ali ja nikada ne bi mogla,otici na posao,sa sobom uzeti pare,a da znam da mi djeca kuci nemaju sta jesti.Ja mu govorim kako mi je mali nesto smrso u zadnje vrijeme,lose jede,a on meni,kako ce se osusiti jer sljedeci dana nece ni imati jesti,a bitno je da on svaki dan na poslu potrosi 10 KM,ma fuj,kad samo malo vratim film,preko milion stvari sam presla.
|
|
|
|