mamabb -> RE: Problemi u braku (16.4.2012 14:42:13)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da. Ali ja sam se zeznula i izrevoltirana vlastitim mislima i slikama o mogucnostima, pitala ga da li je zaljubljen u nju i on pukao, rekao kako ne moze da vjeruje da o tome sa mnom da prica u braku. Razocaran u mene sto, kako on kaze, razmisljam ko dijete. Ali, mene muci i dalje. Dakle, vratio se s puta i nije bilo naznake da ce on inicirati sex ili sl. Ja sam inicirala i pristo je, ali nije on, a ocekivala sam. Ni u narednim danima ga ne inicira, ali ni ja. Jeste da zbog mojih pitanja i nismo u naj odnosima, ali eto. Kako, sta? Ne mogu ja ovakav brak zivit iako izgleda da je sve ok. Pa nakon ovog, jada sam na njegovom mjestu, se nebi sexala a ni pokušala, dok se ne izvineš. Da mene muž pita, da li sam zaljubljena u nekgo samo zato što sam ga spomenula u pozitivnom svjetlu i oduševljena njegovim radno i zalaganjem, mislim, ništa se drugačije ne bih ponašala od tvog muža. Poto i sama kae da si zeznula onda se potrudi i da to ispravi, samo to mislim da on nakon ovog ti vee neće pričati o poslu i svojim radnim kolegicama. Tebi se neće svidjeti moj komentar al ja tako mislim!
|
|
|
|