snijeg -> RE: Problemi u braku (17.4.2012 11:07:53)
|
Mislim da se vesela šali :) Da se razumijemo, vrijeme i način za prevariti supružnika uvijek možemo naći, ukoliko nam savjest/karakter to dozvoljava. Dakle, pauza za ručak na poslu se može iskorištavati za te stvari, a mi znamo da su naši muževi na poslu :) Ovdje nisu u pitanju mogućnost i saznanja o kretanju naših partnera, u pitanju je poznavanje njihove savjesti i karakternih mogućnosti da prevare suprugu i dođu kući kao da se ništa nije desilo. Anonimna nema povjerenja u svog muža, a povjerenje se gradi prije ulaska u brak, a u braku se nadograđuje i potvrđuje. Ja u svog muža nimalo ne sumnjam, ne zato što znam gdje, kad i s kim se kreće nego zbog toga što znam da mene i naše dijete ne bi mogao pogledati nakon takvog čina, znam da bi drugačije postupao prema meni jer je brižan, nježan, odgovoran i savjestan čovjek/otac/suprug. I još jedan razlog, ali ne manje validan, što fakat nemam kad razmišljati varali me ili ne jer imam previše obaveza u životu i ne zamaram se glupostima, a maštu upotrebljavam u druge svrhe. Nije mi pružio niti jedan razlog da počnem sumnjati u njegove ljudske vrijednosti.
|
|
|
|