Anoniman
|
Ne mogu da vjerujem šta pročitah....... U šoku sam!! Jao sirovine majko mila! Nikako mi nije jasno i ne mogu da vjerujem da u današnje vrijeme i ovo postoji..... Čula sam razne priče da su nekada ovako žene živjele odnosno da su mrcine zvane muževi na ovakav i sličan način zlostavljali žene ali sada, danas..... bebana, prije svega MORAŠ biti jaka! Ni u kom slučaju ne smiješ razmišljati u pravcu u kojem sada razmišljaš! (ne smijem ni napisati, ne želim!). Koliko god ti teško bilo, vjerujem da ti je jako teško, prije svega moraš misliti na svog sina! Sa onim što si napisala, bježiš od problema i rješavaš sebe tog problema a šta bi, ne daj Bože, bilo sa djetetom?? Gotovo draga, on ti je broj 1!! Iz svega što sam pročitala, možda griješim, bojim se da ti slabo imaš podršku svojih roditelja..... Kažeš da ti šalju novac za hranu. Da li to znači da oni znaju da ti nemaš da jedeš?? Ja sam tako shvatila Bojim se, i nadam se da nije tako, da ne razmišljaju, IZVINI MOLIM TE na način "da ne pukne bruka" , "šuti, proći će", "mnoge su sve to prošle" i sl. Nadam se da nije tako...... A ako je kojim slučajem moja sumnja tačna, molim te, molim te, molim te javi kako da ti pomognemo! Znaš i sama da možeš na nas računati. Budi jaka i donesi ispravnu odluku, bježi mila od idiota, bježi mila od monstruma, spasi to pile i sebe, vadi se iz te nezdrave sredine, bježi!!! Ljubim te budi trezvena, evo dobila si do sada masu itekako dobrih i korisnih savjeta. I još jednom, zapamti, na nas možeš računati za bilo kakvu pomoć! Samo se javi, reci, pa ako treba i u Vakuf će se doći po vas!
|