|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.6.2010 22:21:43   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Gracanka

Joj,od kad sam pročitala njene postove ne mogu prestati misliti o njoj.Stalno ulazim ovdje,da vidim jel se javila,ali mislim kao i malena da je on kod kuće,pa sad ne može.Sigurno će se ujutru javiti kad on ode na posao.

baš tako....ja isto sve pročitah i ostadoh šokiranauser posted image user posted image user posted image Sigurno se ne može sad javiti...

bebana svi mislimo na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image budi jaka mila i drži se!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 601
16.6.2010 22:34:49   
Anoniman
nisam prestala sekunde da mislim na nju... sad sam joj poslala sms pa ako mi se javi odmah cu vam pisati...

volim te bebanice i draga si mi i ti to znas... zato molim te budi jaka, budi ZENA!!!

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 602
16.6.2010 22:40:58   
Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: Bambi09

nisam prestala sekunde da mislim na nju... sad sam joj poslala sms pa ako mi se javi odmah cu vam pisati...

volim te bebanice i draga si mi i ti to znas... zato molim te budi jaka, budi ZENA!!!

Mozda ipak nisi trebala, da joj M nece citati poruke.

Bebana, uz tebe smo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 603
16.6.2010 22:43:05   
Hanady RR
nemojte žene slati poruke...pa može uzet mobitel on...možda nije u prilici da odgovori a kasno je ko zna kolika je on budala...
treba se strpit do sutra ujutro do jedno 9-10 pa onda je kontaktirat lkad je on na posluuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 604
16.6.2010 22:45:14   
M kao Mama
Samo se nadam da ne živi sa nekim šizofrereničarem, da ne napravi kakvu ludost, sve ostalo, akobogda sutra ćemo znati. Ako ima neka žena u Vakufu, trebali bi otići do nje, 

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 605
16.6.2010 22:52:29   
breskvicaa
Bebana zao mi je mila sto ti se to desava sta reci kad su ti zene sve rekle misli na sebe i malog princa i samo kad ga pogledas neka ti to dadne snagu da se boris dalje uz tebe smo user posted image user posted image user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 606
16.6.2010 22:56:05   
Mirkica
ma ne saljite poruke ili jos gore da ode neko  , mozda je on kod kuce mozda opet nova rasprava mozda ovo ili ono da napravimo jos gore sutra ce se ona nama javiti . voli on svoje dupe vise nego ikoga nece nista uraditi sto bi ga ugrozilo .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 607
16.6.2010 23:00:26   
Anoniman
no sikiriki moje dame, ja sam to diplomatski al skontala me... lafo pitala za Ibrahima, jer se cesto dopisujemo sms-om u ovo doba da ne budimo djecu... user posted image
uglavnom, dobro je, bili su u basti zadugo, pa su setali ona i maleni, dosli kuci maloprije, sad sjedi sa svekrvom a on spava...
rekla sam joj da mislimo na nju i da smo uz nju

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 608
16.6.2010 23:04:42   
Novosadjanka
Nadam se da ce sve biti dobro!

I takodje se nadam da je Bebana resila da uzme svoj zivot u svoje ruke. Da je zauzela stav!

a taj njen magarac ima srece, jer da je vojvodjanku ozenio ne bi se tako sepurio, mamicu mu bezobraznuuser posted image .

p.s. U koje vreme se Bebana obicno ukljucuje?

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 609
16.6.2010 23:07:36   
brzamala
Joj napisah veliki post i ne prode mi....grrr.
Bebana zao mi je sto ti se to desava, jer znam da si imala lijep brak, da te volio, postovao, i čak branio od svojih, ali moras znati da nisi jedina, kojoj se brak raspadne, i da imas izbor. Zapamti da ti nisi kriva zbog njegovog ponasanja, ti si zrtva, i ne moras to trpjeti. I zbog sebe i zbog Ibrahima, jer djeca koja odrastaju u takvom braku i sama postaju nasilna a prema majkama obično osjećaju prezir jer su slabe. Nije uopće, vazno zasto je takav, vazno je da jeste i da ti to ne smijes tolerisati. meni se cini ili da ima drugu, ili je psihicki obolio, ili mu je neko nabacio sihire. U svakom slucaju, cini mi se da si dala od sebe koliko si mogla, sad se bukvalno spasavaj, jer, bojim se da ti ludak ne naudi.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 610
16.6.2010 23:13:01   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

no sikiriki moje dame, ja sam to diplomatski al skontala me... lafo pitala za Ibrahima, jer se cesto dopisujemo sms-om u ovo doba da ne budimo djecu... user posted image
uglavnom, dobro je, bili su u basti zadugo, pa su setali ona i maleni, dosli kuci maloprije, sad sjedi sa svekrvom a on spava...
rekla sam joj da mislimo na nju i da smo uz nju

joj bambi hvala ti
ja sam već premrla
user posted image user posted image user posted image
sad mogu mirno spavati...bar noćas

bebanauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 611
16.6.2010 23:13:52   
neki
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Dakle, nema on ništa pričati sa tvojim kada tvoji dodju.
Ti nemoj da najavljuješ odlazak, dogovori sa svojim da dodju po tebe kada njega nema. Šta ti treba scene da preživljavaš?!
Dijete ti niko ne može oduzeti!!
Ni jedan sud!
Ako imaš dobar mobitel, snimi njegovu prijetnju.
I ako imaš petlje, prijavi ga policiji, neka stoji prijava.
On tebe ne voli.

A zašto ti kažem da to ne trpiš???
Prvo radi tebe, jer zaslužuješ bolje.
Kada se prostremo ko ćilim, nije bitno kome, ljudi neprimjetno počnu od nas brisati noge.
Tvoj muž ima problem u glavi, koji je upotpunjen bezobrazlukom.
drugo, nemoj radi dijeteta.
Ako ostaneš u takvom braku, tvoje dijete će za 25 godina preuzeti ponašanje svoga oca. To je ono što se može očekivati jer će to njemu biti " normalno " ponašanje dvoje ljudi koji su u braku.
Zašto??? Zato što je to gledao čitav svoj život kod svojih roditelja i ne zna za drugačije.

Bebana, ako imaš podršku roditelja, bježi.

Slazem seuser posted image
Draga bebana27,ne znam sta da ti kazem,sto ti hanumice vec nisu rekle...Jako mi je zao sto je doslo to svega toga,samo cu ti reci da budes jaka zbog sebe i bebareuser posted image

Sta je ovo u zadnje vrijeme,jako je puno mladih bracnih parova koji imaju probleme u braku,jaaaaako tuznouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 612
16.6.2010 23:13:57   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne mogu da vjerujem šta pročitah....... U šoku sam!!

Jao sirovine majko mila!

Nikako mi nije jasno i ne mogu da vjerujem da u današnje vrijeme i ovo postoji..... Čula sam razne priče da su nekada ovako žene živjele odnosno da su mrcine zvane muževi na ovakav i sličan način zlostavljali žene ali sada, danas.....

bebana, prije svega MORAŠ biti jaka! Ni u kom slučaju ne smiješ razmišljati u pravcu u kojem sada razmišljaš! (ne smijem ni napisati, ne želim!). Koliko god ti teško bilo, vjerujem da ti je jako teško, prije svega moraš misliti na svog sina! Sa onim što si napisala, bježiš od problema i rješavaš sebe tog problema a šta bi, ne daj Bože, bilo sa djetetom?? Gotovo draga, on ti je broj 1!! 
Iz svega što sam pročitala, možda griješim, bojim se da ti slabo imaš podršku svojih roditelja.....
Kažeš da ti šalju novac za hranu. Da li to znači da oni znaju da ti nemaš da jedeš?? Ja sam tako shvatila user posted image  Bojim se, i nadam se da nije tako, da ne razmišljaju, IZVINI MOLIM TE na način "da ne pukne bruka" , "šuti, proći će", "mnoge su sve to prošle" i sl.
Nadam se da nije tako......

A ako je kojim slučajem moja sumnja tačna, molim te, molim te, molim te javi kako da ti pomognemo! Znaš i sama da možeš na nas računati.
Budi jaka i donesi ispravnu odluku, bježi mila od idiota, bježi mila od monstruma, spasi to pile i sebe, vadi se iz te nezdrave sredine, bježi!!!

Ljubim te budi trezvena, evo dobila si do sada masu itekako dobrih i korisnih savjeta.

I još jednom, zapamti, na nas možeš računati za bilo kakvu pomoć! Samo se javi, reci, pa ako treba i u Vakuf će se doći po vas!

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 613
16.6.2010 23:15:58   
Amelaa RR
Drago mi je sto je sve ok..i da ce nam se sto prije javiti..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 614
16.6.2010 23:19:23   
Trnoruzica
Auh, Bambi, dobro si user posted image
I ja se prepadoh.

Nadam se da ce se dusica sutra javiti user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 615
16.6.2010 23:30:31   
ledy blue
Bebana stada kazem  sto vec nisu rekli...ukrato pokusaj s njim na normalan nacin razgovarati...ako ne ide ..a ti sabur sto rece vesela...dobro se organizuj..pokusaj sto prije pronaci posao..i mani se tih ludih misli...ma niko nije vrijedan tvog zivota......a ni prva ni posljednja koja se razvela...ja ih znam puno koje su tek tad vidjele sta je zivot u punom smislu rijeci.
To da pokusavas spasiti brak zbog djeteta ..za mene je cista ludost..jer ces mu samo naciniti stetu osudivsi ga da zivi sa roditeljima u cijem braku nemanja postovanja i ljubavi...a zasto i sebe da osudis na to..pa citav zivot je pred tobom.
I jos nesto ...nemoj nikada ...al nikada..pred njim pokazati da se bojis ili da te ponizio..jer ce se samo time hraniti i nastaviti tako...Ne pristaj na ulogu zrtve...bori se za to dijete a i za sebe...moza je malo sebicno..al nemoj samo da gledas sebe kao majku...gledaj se i kao zenu koja zasluzuje puno vise nego sto ti tm moze pruziti!
sretno!!!

< Poruku je uredio ledy blue -- 16.6.2010 23:31:31 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 616
17.6.2010 0:03:53   
Apotekarka
Joj ja placem ko godina,ta zena,toliko dobra,dobra majka,dobra supruga a i dobra osoba koja bi svakome pomogla...joj nemam rijeci....toliko me ovo potreslo...mila moja nadam se da ces to rjesiti,bas sam se pitala gdje je mmna slikama kod tebe na fb kontam ne voli se covjek slikati nisam mogla ni pomisliti na ovakovo nesto...
Molim te budi jaka zbog svog prelijepog Ibrahima....Trebas mu,znaju li tvoji roditelji za novonastalu situaciju,obrati im se....Molim te misli na sebe i dijete...potrebni ste jedno drugome....Javi mi se slobodno za savjet za bilo sta...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 617
17.6.2010 0:07:05   
Anoniman
Bebana ima li dijete šta jesti,molim te javi se ako treba pomoć samo ga nemoj trpiti danas ima svakakvih budala.Misli na to pile

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 618
17.6.2010 0:13:04   
malena27 RR
Bebana, ako treba bilo sta za tebe i Ibrahima, novac, hrana, da vas odvezemo kuci, mm i ja smo spremni da pomognemo... javi se...nemoj da ti bude nezgodno...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 619
17.6.2010 0:21:18   
ledy blue
E i ja sam bas htjela reci da u ovakvim i slicnim slucajevi mozemo pomoci onima kojima je pomoc neophodna..mislim preko uplate na racun..da bar imju novac za smjestaj ...i hranu...Jer znam da je na zalost u vecini slucajeva bas ta finansijska nesamostalnost..ili izostanak podrske roditelja glavni razlog sto mnoge zene i danas ostaju u braku sa nasilnicima...alkoholicarima...i slicnim mamlazima

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 620
17.6.2010 0:24:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Bebana ima li dijete šta jesti,molim te javi se ako treba pomoć samo ga nemoj trpiti danas ima svakakvih budala.Misli na to pile

Izvini,ali mislim da je ovo malo previše...nije rekla da joj neda para,već daje ali prigovara.A i napisala je da joj njeni pošalju,i sigurno od tih para obezbjedi djetetu prije nego sebi.

< Poruku je uredio Gracanka -- 17.6.2010 0:26:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 621
17.6.2010 0:25:04   
nikita
citav dan ovo citam i bas sam sokirana , srce me boli kad vidim Ibrahima, ono slatko nevino lice, pa kako moze tako kad vidi njega, kako Boze?
uvijek sam se pitala zasto si na slikama tuzna, zasto se nikad ne smijes a sad znam zasto...jako mi je zao...ono sto bi ja uradila zbog dijeteta je to da bi pokusala razgovarati, pitat ga zasto se promjenio i reci mu kako se ti lose osjecas i kako to utjece na vase dijete, ne bi spominjala odlazak niti ista slicno...kad ne bi razgovor urodio plodom otisla bih kad njega ne bi bilo kuci prvenstveno zbog dijeteta...evo sad gledam svoju kucu i sve sam ja uredila, osmislila i nekako bi mi bilo tesko izaci iz svog doma, vjerojatno je i tebi tako al to su samo stvari nije vrijedno tebe...
tu ti je svekrva, sta ona kaze na sve to? da li ti tvoje govore da se vratis ? sta tebe najvise koci u odlasku? vjerojatno trazis tračak nade da ce sve biti bolje i da ce biti on onaj tvoj dragi od prije... kad je to njegovo ponasanje pocelo, u trudnoci ili poslije,kad je bilo prvi put i zbog cega?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 622
17.6.2010 0:37:44   
milenium

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Jao sirovine majko mila!

user posted image e valan dobro si rekla.svaka ti dalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 623
17.6.2010 0:38:34   
jasmin

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Moj brak nije idealan....niti mislim da takvi postoje. I u mom braku ima i durenja, i njurgana, i popuštanja. Ali jedna je stvar što mi ne javi da će kasniti, ili ostavi čarape pored kreveta, ili ne presvuće dijete, ili ne podrži me tamo gdje sam očekivala da to uradi.....a nešto sasvim drugo je da mi psuje majku, broji zalogaje i vrijedja me.
Moj muž ne mora obožavati moju mamu, ne mora je ni voljeti, ali je mora poštovati!

Moji roditelji su meni usadili dovoljno samopouzdanja da ga imam za dva života. To isto i ja želim usaditi svojoj djeci.

Ja sam bebanu prvo pitala ono najbitnije, da li ima podršku roditelja???
Ne znam kako niste mogli naslutiti izmedju onog što je napisala šta se iza brda valja?! To je tako očito!

Njen muž nju ne poštuje.
Niti kao ženu, niti kao osobu, niti kao bračnog druga.
I nije ona ta koja ima problem, problem ima on - ali neka se liječi.
On nju psihički zlostavlja, pitanje je dana kad će je fizički početi zlostavljati.
Izmedju redova čitam i da nije ostalo samo na pokušajima.....
Ali ja sam opet na sve to rekla da ona sebi treba graditi samopoudanje.
Kad je rekla da ima podršku svoje porodice, tu se više nema šta dalje pitati.
Bebana, idi!
Idi radi sebe, i radi svoga dijeteta.
Dijete koje odraste u takvim okolnostima nikada neće poštovati ženu.
Jer njegov otac nije poštovao njegovu majku.
To je naučeno ponašanje, nažalost.
Tvom sinu će takvo ponašanje i takav brak biti normalan, a to nije normalan odnos dvoje ljudi.

Meni se srce slama kada vidim koliko žena mora da trpi....jer nemaju nikakvu podršku. user posted image

Draga bas pametno zboris u ovom postu.
Bebana...samo razmisli...otidji makar na mjesec dana odmora,nek i on razmisli,a i ti...i lakse ces donijeti konacnu odluku.Allah ti olaksao.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 624
17.6.2010 0:43:01   
teacher75
tek sada procitah sve ove postove i ne mogu sebi doci. tako sam tuzna zbog bebane27user posted image i tako bijesna zbog kretena sto sebi daje svasta za pravo! user posted image bebana27, put pod noge sto prije i ne osvrci se ni sekunde za njim, svugdje ce ti biti bolje nego sada...ovo je prevrsilo sve granice i nemas vise sta cekati! ibrahim je med medeni i srce mi se slama sto ima takvog oca, ali ima srecu da mu je majka jedna predivna osoba. pokazi svoju snagu i karakter, stisni zube za ibrahima ako vec ne mozes za sebe i bori se, ne bacaj bisere pred svinje! sretno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *