|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
17.6.2010 12:07:23   
Mirkica
ja bih njega snimala akda prica da i moji cuju , jeste da bi mi moji vjerovali sta god da kazem ali vece dejstvo bi imalo kada bi snimila takve rijecii pa pustila mojima, mislim niko nece dozvoliti da mu rodjenom djetu bude tako lose NIKO , sto mi ej najgore sto zalogaj prigovara ja to kako sam procitala meni se zeldac okrenuo od nervoze , bebano nesta se s njim desava  STA ja ti ne mogu reci , ali moras se pokazati jaka i odlucna takvo stanej ne vodi nicemu sem ludilu. 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 651
17.6.2010 12:07:32   
Ilhana RR
Bebana, zna li tvoj muz za RR?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 652
17.6.2010 12:07:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

evo da vam se javim bilo mi nestalo struje pa nisam mogla
juce je dosao kuci rucao i otisao u bastu naravno kasnije je zvao i nas da dodjemo ponasao se je prema meni dobro
citam vase postove toliko sam se rastuzila suze mi same idu boli me i dusa i tjelo
svoje sam zvala i naravno imam podrsku ali kazu moras tripiti do kad ce to trajati
cekam da dodje sa posla i da vidim da idem u sarajevo kod jedne nase forumasice zvala me na par dana da se malo odmorim ali znam da ce odgovor biti negativan nemas pare da hodas to mi uvijek govori
nije lako kad covjek neradi kad moras cekati milostinju drugih to znamo mi koje neradimo
najteze mi je sto svom ibrahimu nista ne mogu kupiti jer ako vise potrosim galami pa tako ako sta zatreba njemu ja svoje nazovem da mi posalju jer voljela bi puno pruziti svom djetetu ali ne mogu nemamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
izvinite sto vam se ovako jadam ali sam dugo na rr i vi ste mi kao familija vama mogu da kazem sta me najvise boli i kako se osjecam
i jos jednom puno vam hvala na podrsci
ti nemas podrsku ako ti ovo kazu...sta treba da  trpis...konstantno maltretiranje i nasilje?!
de ti fino sjedni i malo razmisli...sigurno imas neku prijateljicu, tetku,... koja bi vas (tebe i bebu) prihvatila dok nenadjes neko rjesenje...ja iz ovog sto si napisala mogu zakljuciti jedino da bi te novcano podrzali, a da ih je, vjerovatno, "sramota" da te "prime nazad"...u stilu..."sta ce selo rec"i...e, onda ih zamoli da te poguraju novcano a ti skontaj nekog daleko od njega gdje bi se mogla smjestiti dok ne nadjes posao

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 653
17.6.2010 12:12:39   
SailorMoon
Beba ako tvoji hoce da se uvjere situacije, to je ok. I ako mislim da to nije potrebno, potrebno je da ti sama kazes kako stvari stoje.
Medjutim ako se on tako ponasa fino kad su oni tu, ti onda sad tih 15tak dana iskoristi i vidi da ga malo snimis, dali sa mobitela, kamerom bilo kako kad on ima te napade da imas dokaz.
A isto tako da ti jedno bude jasno. Ako posle toga i dalje tvoji misle da ti to trebas da trpis - kupi sebe i djete i bjezi od njih sviju.
Moja rodica je imala takvih problema, njen otac joj je reko da zivi sa tim, jer ga je ona sebi izabrala.
Kada je doslo do katastrofe, da su sve zive Sarajvske novine o tome pisali, onda je bila pomagnjavija velika. Kud joj nije prije pomogao. Sreca na dobro se sve zavrsilo, oni su se pomirili i sad dobro zivi. Ali zar je trebalo da dodje do toga, da citavo Sarajvo o tome prica??? Mislim da nije.
Gledaj sebe i bebu. Sve ostalo nastranu

Neposredna veza do poruke: 654
17.6.2010 12:12:56   
bebana27
danas cu sa njim pricati da ja i ibrahim dodjemo malo u sarajevo da se odmorim psihicki mada znam da nas nece pustiti
jer ni svojima ne idem tako cesto
ja da radim bilo bi mi lakse imala bi svoj dinar nebi cekala njegov
a on ne zna za rr

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 655
17.6.2010 12:12:57   
Tidzi
Mona Mohamed, slazem se s tobom!
bebana, moras biti mudra i ne dozvoliti da zamaze oci tvojim roditeljima. On ce to kao i uvijek pokusati i uraditi. Budi hrabra. Nemas sta da se stidis pred svojim roditeljima, jer od toga zavisi tvoja buducnost i podrska koju trebas dobiti od njih. Ma koliko god se on trudio da bude fin i dobar, ti lijepo fino pred njim ispricaj svu situaciju svojim roditeljima. Onda ces vidjeti kako on reaguje i ni u kom slucaju mu nemoj dozvoliti da odglumi neku ulogu koja nije takva kada ste sami.
Meni, kada bi moje dijete reklo da mu se broje zalogaji koje pojede ili da ne smije jesti, istog tok momenta bih svoje dijete povela sa sobom, pa makar imala i petoro dijece. Ne bih mogla zivljeti s tim da razmisljam jeli imalo sta da jede ili nije, da li je gladno ili ne...

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

Neposredna veza do poruke: 656
17.6.2010 12:14:11   
Hanady RR

danas cu sa njim pricati da ja i ibrahim dodjemo malo u sarajevo da se odmorim psihicki mada znam da nas nece pustiti
a on ne zna za rr

imaš PP
sad si zbunjena
polako
nemoj biti nagla i pazi nemoj da ti nađe RR
briši cocise ako znaš na šta msilim

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 657
17.6.2010 12:15:22   
merjem
IZVORNA PORUKA: dadada

[/quote]ti nemas podrsku ako ti ovo kazu...sta treba da  trpis...konstantno maltretiranje i nasilje?!
de ti fino sjedni i malo razmisli...sigurno imas neku prijateljicu, tetku,... koja bi vas (tebe i bebu) prihvatila dok nenadjes neko rjesenje...ja iz ovog sto si napisala mogu zakljuciti jedino da bi te novcano podrzali, a da ih je, vjerovatno, "sramota" da te "prime nazad"...u stilu..."sta ce selo rec"i...e, onda ih zamoli da te poguraju novcano a ti skontaj nekog daleko od njega gdje bi se mogla smjestiti dok ne nadjes posao

[/quote]
potpisujem od rijeci do rijeci,znaj da se nista u zivotu ne mora a posbno NE zivjeti u uslovim u kakvim zivis.

19.12.2006 Merjem
22.10.2009 Ajse

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 658
17.6.2010 12:17:50   
Ilhana RR

a on ne zna za rr

Pazi da ti neskonta za RR, mozda bude jos vise problema tada...

Ako mislis da je solucija da se odmorite od svega mozda bi mogli onda skupa otici negdje... ni kod tvoji ni kod njegovi poznanika nego jednostavno gdje vas niko nezna, mozda se opet promjeni i mognes sa njim da razgovaras...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 659
17.6.2010 12:20:09   
Tidzi
Ja ne znam kako neki roditelji, takvo nesto mogu gledati. Ja kada bih nazvala svoje i rekla takvo nesto, da tako zivim, oni su takvi ljudi da ne bi trazili ni previse objasnjenja, niti previse pitanja, jer isto tako znaju da ja nisam tip osobe koja bi kukala ili se pozalila na nesto ako to stvarno nije tako grozno, strasno, ne izdrzljivo. Tako da bi tog istog momenta, rekli da se pokupim sa dijecom i idem njima.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 660
17.6.2010 12:21:01   
Mona Mohamed

a on ne zna za rr

Lutko, nemoj ocajavati.
Razmisljas o nekoj akciji a i sama ne vjerujes u nju. Nemoj, draga. Ne treba ti takvo razmisljanje. Uputi dovu Uzvisenom da ti olaksa situaciju, a s njim mudro i oprezno. Nemoj da te srklet lovi pred njim. Jedva cekam da tvoji roditelji dodu i da se ta situacija rijesi. I zbog tebe i zbog Ibrahima.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 661
17.6.2010 12:22:07   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Tidzi

Ja ne znam kako neki roditelji, takvo nesto mogu gledati. Ja kada bih nazvala svoje i rekla takvo nesto, da tako zivim, oni su takvi ljudi da ne bi trazili ni previse objasnjenja, niti previse pitanja, jer isto tako znaju da ja nisam tip osobe koja bi kukala ili se pozalila na nesto ako to stvarno nije tako grozno, strasno, ne izdrzljivo. Tako da bi tog istog momenta, rekli da se pokupim sa dijecom i idem njima.

Potpisujem u potpunosti. Samo da dodam da bi mu moj babo jos sve kosti polomio.

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 662
17.6.2010 12:22:31   
Hanady RR
bebana ...novan nije problem...
ti njemu kada kažeš da hoćeš u sarajevo...on će reći nemaš ti para...
kad kažeš imaš pare ( evo sad mi da ti poašeljo9 on će te pitati odakle ti...kad kažeš poslali mi moji...on će te napasti što si im rekla da nemaš i tako...agonija se nastavlja.

ovo nije trenutan bračna kriza...ti si nesretan jako i sa ovakvim čovjekom života sretanoga nema...jer sutra da počenš da radiš i imaš svoj dinar on će da te napad što radiš, što mu sina zapostavljaš, pare će ti uzeti i opet sve u nedogled..

žao mi je al tako je...
on  uvijek naći razlog da te omalovažava, prihički i fizički zlostavlja...

poznajem slučajeve mnogih koje su ovako živjele i ne slavno završile u svojoj tuzi...a li poznajem i one koje su se vrlo hrabro izvukle iz ovakvog života...a ti ti si hrabra mama...jer ipak trebalo je javno reći ovo što si ti nama rekla.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 663
17.6.2010 12:23:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tidzi

nije to nista neobicno...takvih slucajeva imas masu pa cak i u gradovima...a sve je sredina kriva

(odgovor članu Tidzi)
  Neposredna veza do poruke: 664
17.6.2010 12:27:35   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ovo nije trenutan bračna kriza...ti si nesretan jako i sa ovakvim čovjekom života sretanoga nema...jer sutra da počenš da radiš i imaš svoj dinar on će da te napad što radiš, što mu sina zapostavljaš, pare će ti uzeti i opet sve u nedogled..

žao mi je al tako je...

.user posted image

Ovo je Hanydy nazalost u pravu. Jer je on takav tip, on nece moci gledati kako se ti odvajas od njega i da nisi vise zavisna od njega. Ili ce ti zabraniti da radis ili ceti praviti smicalice da ostanes bez posla. U savkom slucaju pare ce ti do tad uzimati.

Budi jaka mila moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 665
17.6.2010 12:28:57   
sara.at
ja neznam bebana jesi procitala moj post sto sam ti napisala na ovoj temi da sam bila u slicnoj situaciji, procitaj pa ces se uvijeriti da nije sve poslije tako crno i da uvijek postoji bolje sutrauser posted image  a vjeruj bila sam sama u tudjoj zemlji a moji su 480km daleko od mene pa cek nisu mogli po mene ni doci al kako se covjek bori za svoju srecu samo kad hoce....

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 666
17.6.2010 12:29:38   
bebana27
ja bi voljela da je sve drukcije ali nije da sam i ja sretna ali nisam
ja sam mu znala reci vidi svoje sestre kako ima lijep brak idu provode se uzivaju a vidi nas ne znamo dalje od vakufa
on je tip koji nece da ide da hoda mi kako smo se uzeli nismo otisli dalje od vakufa
za maj kad su se svi radovali i bili sa svojim familija u prirodi mi smo krecili jednostavno dadje nesto samo da  budem u kuci
jedno vrijeme me je zatvarao u kucu nije dao da mi iko dodje sve do jednom dok meni nije pukao film i kad sam mu ja rekla sve sto imam on je popustio
i sad meni mogu da dodju i ja da idem cak me vise i ne zove da dodjem kuci sto me jako veseli

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 667
17.6.2010 12:31:27   
Trnoruzica
Po meni, nadam se da se niko nece uvrijediti, ali bebana, znas li ti sta hoces?

Da li zelis da zivis sa njim? Da li zelis da ides kod svojih? Da li si u stanju da predjes preko svega ovoga sto ti radi, i da li bi nastavila zivjeti sa njim?

Da li zelis sama i sa svojim djetetom, da ti sama krojis svoju sudbinu?

Sta ti bebana zelis?

Jer vidim razne komentare, uradi tako, uradi ovako.. Sta ti mislis da je ispravno, daj nam svoje misljenje.. Nemoj se sad zalijetati, i raditi onako kako je neko napisao.. Ti donesi odluku, mila!

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 668
17.6.2010 12:33:13   
dinaa
Bebana draga forumasice su ti sve rekle,a ja cu samo dodati da se on nikada nece promijeniti,zao mi je sto ti ovako moram reci ali godinama sam gledala istu situaciju,djeca su patila zajedno s majkom a majka je sve trpila zbog sramote od razvoda,bez obzira sto je radila i imala svoj dinar bila je nesretna i fizicki i psihicki zlostavljana.Ti ne zelis da tvoje dijete pati,a patice ako bude raslo uz takvog oca i ako bude gledalo i slusalo kako mu vrijedja i unistava majku.Draga zelim ti sve najbolje i vadi se i cupaj iz tog pakla jer mila to je pakao nista drugo.Spasavaj se dok jos mozes jer on ce nastaviti po svom jer mrcina vidi da ima moc nad tobom.On je dvolican i bezobrazan jer se prodaje pred tvojima a znam sigurno da ti skoci na nos kad ti tvoji dodju pa odu.Ti ne moras nista trpiti jer ako budes trpila ne znam do kada ces moci,jer vec sada govoris da molis Boga da te uzme,ne smijes to raditi vidi to svoje pile njemu si potrebna i uvijek ces biti,zasto sebe dati za idiota koji te ne cijeni a i ne zasluzuje.Cuvaj se mila i cuvaj to dijete,ne znam vise sta da ti kazem osim da mislim na vasuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 669
17.6.2010 12:33:36   
*pcelica*
Bebana da li tvoji roditelji znaju u kakvoj se situaciji tacno nalazis. Nemoj se stiditi sve im ispricaj u detalje mozda dodju i prije prvog kad shvate sta ti se desava. Znam da te je sramota ali vjeruj nemas se cega sramiti jer ti nisi kriva. On je taj koji treba da se crveni. Slobodno svojima ispricaj jer oni mozda ne dhvetaju kroz kakav pakao ti prolazis. Ja te stvarno razumijem jer je i moja sestra kroz istu situaciju prosla samo sto ona nije imala dijete i sto je bila maloljetna, i ja kad sam saznala sa on i njegovi joj nedaju da jede vec rucak prospu u smece i jos je on tuce ja nju fino kidnapujem od njega (jer nije htijela da ga napusti prijetio joj da ce nam ubiti roditelje)
Zato im sve u detalje ispricaj da vide tezinu tvog problema.

< Poruku je uredio *pcelica* -- 17.6.2010 12:34:13 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 670
17.6.2010 12:33:40   
veeseelaa
bebana nadji ti sebi posao, što je sigurno sigurno
Radi na sebi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 671
17.6.2010 12:34:49   
Tidzi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

bebana ...novan nije problem...
ti njemu kada kažeš da hoćeš u sarajevo...on će reći nemaš ti para...
kad kažeš imaš pare ( evo sad mi da ti poašeljo9 on će te pitati odakle ti...kad kažeš poslali mi moji...on će te napasti što si im rekla da nemaš i tako...agonija se nastavlja.

žao mi je al tako je...

poznajem slučajeve mnogih koje su ovako živjele i ne slavno završile u svojoj tuzi...a li poznajem i one koje su se vrlo hrabro izvukle iz ovakvog života...a ti ti si hrabra mama...jer ipak trebalo je javno reći ovo što si ti nama rekla.user posted image

Slazem se! Ja sam na nekoj temi vec pisala o slucaju sa mojom tecisnom (sad vise ne znam koja je to tema bila, bilo je davno). Zivljela je isto kao i ti. S tim da joj je muz radio u kriminalnoj policiji, a i onako su bili dobrostojeca porodica. Imali su svega, ali je njoj bilo sve zabranjeno. Mogla je prepis..ti do roditelja, a nije smjela otici. U po noci kada bi dosao iz provoda, kurvaluka, kada bi ona nesto prigovorila, skidao bi je do gole koze, istjerivao napolje i slao da ide svojim roditeljima. A pocelo je prvo tako kao kod tebe Bebana. Onda se poceo javno kurvati. Potom je moj tecic ispricao sve tetku i tetki, da bi oni nazvali i rekli da zele ozbiljno s njim razgovarati. Moj tetak kaze da takvo nesto ne bi mogao vjerovati da mu nije rekao rodjeni sin, jer je pred njima bio svetac. Dok je moj tetak dosao do njih, on stavio sina na stomak i upuco se. Bio neko vrijeme pod aparatima i izumro.
Nakon toga, svekar i svekrva su je odmah istjerali sa dijecom njenim roditeljima bez obrira sto je ona s njim provela 14 godina tu, rodila 2 sina. A o tecisni da ne govorim. Licina je na anoreksicnu osobu, drhtale joj ruke, cesto nije znala sta prica, izje..li joj zivce totalno. I nakon 8 mjeseci, zaprosi je covijek koji se razveo sa zenom, a ona mu ostavila 3 dijece. Sad, evo 5 godina zive u Njemackoj, njih dvoje sa njegovo troje i plus njeno dvoje dijece. Zena izgleda totalno drugacije. Vratila se u normalno, ne trese se vise, smije se... Kaze da je takav zivot kakv sad zivi nije mogla sebi nikada ni zamisliti.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 672
17.6.2010 12:35:09   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Da li zelis da zivis sa njim? Da li zelis da ides kod svojih? Da li si u stanju da predjes preko svega ovoga sto ti radi, i da li bi nastavila zivjeti sa njim?

Sta ti bebana zelis?

Jer vidim razne komentare, uradi tako, uradi ovako.. Sta ti mislis da je ispravno, daj nam svoje misljenje.. Nemoj se sad zalijetati, i raditi onako kako je neko napisao.. Ti donesi odluku, mila!

tačno....
ali bebana je dobro zbunjena
a odula je samo njena....
tu smo da te salušamo, predložimo i ohrabrimo...
živi dalje sa njim...ali pazi da sve ovo ne doe u nedogled...nadam se da si svjesna svega dovoljno...kratko si u braku...šta te čeka kasnije...
sreća bračna u 2 se kuje
finansije jesu probelm često ali nisu razlog za zlostavljanje...to zapamti...to što ti sjediš kući i ne radiš i nemaš para svojih ne znači da manje vrijdiš od njega.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 673
17.6.2010 12:36:46   
anidla
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Sta ti bebana zelis?

potpisujem te!

Bitno je sta to ocekujes iz svega ovoga, da ce krenuti na bolje, ili ? Nadas li se jos uvijek nakon svega?

Za mene ovdje nema nikakve nade, samo patnja!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 674
17.6.2010 12:39:26   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

bebana nadji ti sebi posao, što je sigurno sigurno
Radi na sebi

ne znam sada ali mislim da u Vakufu niej bas lako naci posao treba i to da nam bude n aumu a ne znam sta je bebana po zanimanju

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cipelice za djecu
aida.

Mislite li da su duboke cipelice sa anatomskim uloskom marketinski trik ili potreba?

Samo marketing (60%)

Potreba za pravilan razvoj stopala (40%)

Broj svih glasova: 92

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *