|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
17.6.2010 0:46:04   
sara.at
draga bebana neznam vise sama ni sta da ti kazem ni kako da te utijesim jer znam kako je tesko, jedino sto u ovom mementu ti mogu ponuditi ako ti treba novaca za kuci il za bilo sta slobodno mi na pp javi....
tu smo sve da ti pomognemo user posted image user posted image user posted image user posted image  vjeruj kraj nas ovoliko nemoj misliti da si sama user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 626
17.6.2010 0:50:32   
klemzi
Sama činjenica da si ovo podijelila s nama govori kako si ti velika i hrabra žena!!Allah dž.š. ti dao svako dobro,tebi i tvom medenjaku.Samo hrabro koračaj kroz ove brdovite životne pute. Ljubim vas obojeuser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 627
17.6.2010 0:50:33   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: sara.at

draga bebana neznam vise sama ni sta da ti kazem ni kako da te utijesim jer znam kako je tesko, jedino sto u ovom mementu ti mogu ponuditi ako ti treba novaca za kuci il za bilo sta slobodno mi na pp javi....
tu smo sve da ti pomognemo user posted image user posted image user posted image user posted image  vjeruj kraj nas ovoliko nemoj misliti da si sama user posted image

Potpisujemuser posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 628
17.6.2010 0:54:37   
anidla
Nadam se da ces skontati da je ovo kraj, kraj zivota s tim covjekom (daleko je on od covjeka)...Znam da boli, da jos pokusavas shvatiti gdje je i kako je pocelo, zbog cega? Znam da imas milion pitanja u svojoj glavi....

Ali ako i jednog trenutka odugovlacis s odlaskom (po meni je prekrsio sve granice ljudskosti), jer te je stid i mislis o tome sta ce drugi reci..uh...pa zivimo u 21 st. ne dopusti da te taj covjek maltretira, da te ubije u pojam, da zaboravis na to ko si i sta si....

uz tebe smo, i ja samo mogu reci kao i ostale forumasice, sta god da treba, tu sam....user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 629
17.6.2010 1:03:37   
Hanady RR
svaka naša daljnja priča noćas nema svrhe...
čekat ćemo je da se javi...
a onda joj reći da smo tu,  da joj vratimo samopouzdanje i poašaljemo roditeljima...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 630
17.6.2010 1:59:51   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Bambi09

i... znam da svaka od nas popusta dosta, priznale mi to ili ne, ono sve za fin odnos i za mir u kuci, ali na ovako nesto se ne popusta nista... na takvu psovku ja bih samo marsnula pseto i uzela dijete i put svojih... pa u Bihac??? pa u Bihac!!! dzukela jedan, stoka neosoljena...

ne popuštam ništa nikad nikom! Izgleda da jedino tako možeš dobiti respekt od ljudi! kod mene pali!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 631
17.6.2010 2:14:22   
veeseelaa
ja ne vidim razlog da bebana s njim insistira na razgovoru, lijepo joj je rekao da može ići ako joj se ne svidja ....
Dajte da ne pametujemo, nego redamo činjenice! tu selameta nema, njemu nije stalo da ga ima! rekao je par stvari i ja tu ne vidim razlog za daljnji život, jedino ako je bebana spremna trpjeti zbog djetetauser posted image user posted image
Mada ne kužim ni to jer evidentno je on pored toga što je loš muž i loš otac!
pa evo da mu halalilo što je loš muž al otac...... NIKAD
Nabi ga nogom i odseli od budale! nemoj da te sputava okolina i njihovo primitivno mišljenje da je brak neophodan po svaku cijenu! Znam da sad misliš i o tome, šta će ko reći i bla bla bla
Ne dozvoli da ti drugi rukovode životom, ne kontam kako ga uopće možeš gledati, meni se  od njega povraća user posted image user posted image user posted image
Takvi likovi uvijek nadju neke tihe i mirne žene da se na njima iživljavaju, zato pokaži da imaš dostojanstvo i da možeš sama!
A magarčini želim da nakon tvog odlaska pati i moli za oprost dok ne počne da kuka ne pristaj ni na kakv razgovor, nek vucibatina pati!
i da dotjeraj se, I NE PRAVI GNJIDI RUČAK ŽENO DRAGA
Poludih ja od tebe

< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.6.2010 2:15:35 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 632
17.6.2010 9:53:39   
veeseelaa
bebana kako si jutros? da niste razgovarali? ima li kakvih odluka? promjena? itd
Ne daj se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 633
17.6.2010 10:06:09   
Nana84
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Bambi09

i... znam da svaka od nas popusta dosta, priznale mi to ili ne, ono sve za fin odnos i za mir u kuci, ali na ovako nesto se ne popusta nista... na takvu psovku ja bih samo marsnula pset_o i uzela dijete i put svojih... pa u Bihac??? pa u Bihac!!! dzukela jedan, stoka neosoljena...

ne popuštam ništa nikad nikom! Izgleda da jedino tako možeš dobiti respekt od ljudi! kod mene pali!

Uh i ja sam jaaako tvrdoglava, ali nekada i ušutim ako vidim da nisam u pravu, zna se desiti da i ja pogriješim. Svi mi u braku imamo nesuglasica sa m ali se riješe. Međutim ova situqacija kod bebane je izmakla kontroli, jako daleko je to otišlo i teško da se može popraviti pa mislim da treba da nastavi sa svojim životom ali bez njega. On joj je dosta zagorčavao život, ona se borila ali on je postao samo još gori. Nema tu salameta, što bi moja baka rekla. Želim joj puno sreće  i MIRA sa njenim sinom. Čuvaj se bebana

< Poruku je uredio Nana84 -- 17.6.2010 10:07:22 >

Neposredna veza do poruke: 634
17.6.2010 10:32:54   
hanabanana
Beban, nadam se da ćeš doći ovamo i da ćeš ovo pročitati.

Želim ti još jednom napomenuti par stvari:
- najbolje bi bilo da si ga prijavila za nasilje ( jer provodi nasilje nad tobom )
ali to možeš uraditi i sada. Uzmi dijete i otidji kod svojih u Bihać. Tamo otidji u policiju i prijavi ga.
- ako dodje do toga da te izbaci iz kuće, odmah idi u policiju i vrati se s njima kući. Nemoj da bi otišla kod svojih a dijete ostavila.
- ne najavljuj odlazak
- ako te udario, i imaš povredu otidji ljekaru neka to evidentiraju.

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 635
17.6.2010 10:35:25   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Beban, nadam se da ćeš doći ovamo i da ćeš ovo pročitati.

Želim ti još jednom napomenuti par stvari:
- najbolje bi bilo da si ga prijavila za nasilje ( jer provodi nasilje nad tobom )
ali to možeš uraditi i sada. Uzmi dijete i otidji kod svojih u Bihać. Tamo otidji u policiju i prijavi ga.
- ako dodje do toga da te izbaci iz kuće, odmah idi u policiju i vrati se s njima kući. Nemoj da bi otišla kod svojih a dijete ostavila.
- ne najavljuj odlazak
- ako te udario, i imaš povredu otidji ljekaru neka to evidentiraju.

bebana dušo ovo je bitno svaka stavka spasi i sebe i bebu javi se na pp meni ili hani ako trebaš konkretniji savjet

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 636
17.6.2010 11:03:55   
mama75
Nemam kad da iscitam sve postove, mozda cu ponoviti nesto sto je vec receno, ali ovo me je toliko potreslo da sam se morala javiti. Draga bebana, moras misliti na sebe i svoje dijete. Ne dozvoli da te maltretira ni psihicki ni fizicki. Ako njemu nije stalo do tebe nemoj da te to brine ni sekira. Jer NEMA BOLJE OD TEBE, zapamti to. Koliko ti sebe cijenis, toliko ce te i drugi cijeniti. Ako ne mozes ici kod svojih odmah, onda se raspitaj ima li u tvom gradu sigurna kuca. Pokupi najosnovnije stvari i idi, a oni tamo dalje znaju sta treba raditi. Ne dozvoli da te povrijedi molim te. Ili da ti sama sebe povrijedis i unistis zivot tom malom piletu. Samo pazi na sebe, ne svadjaj se sa kretenom i ne izazivaj dalje, vidis da ne vrijedi. Nadam se da ce te tvoji roditelji podrzati. Sretno! I da, do 3. godine djeteta razvod braka moze traziti samo majka. I dijete ce do 3. godine pripasti majci, sem ako ona nije neka narkomanka i slicno. Sretno mila, svi smo uz tebe. 

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 637
17.6.2010 11:36:21   
bebana27
evo da vam se javim bilo mi nestalo struje pa nisam mogla
juce je dosao kuci rucao i otisao u bastu naravno kasnije je zvao i nas da dodjemo ponasao se je prema meni dobro
citam vase postove toliko sam se rastuzila suze mi same idu boli me i dusa i tjelo
svoje sam zvala i naravno imam podrsku ali kazu moras tripiti do kad ce to trajati
cekam da dodje sa posla i da vidim da idem u sarajevo kod jedne nase forumasice zvala me na par dana da se malo odmorim ali znam da ce odgovor biti negativan nemas pare da hodas to mi uvijek govori
nije lako kad covjek neradi kad moras cekati milostinju drugih to znamo mi koje neradimo
najteze mi je sto svom ibrahimu nista ne mogu kupiti jer ako vise potrosim galami pa tako ako sta zatreba njemu ja svoje nazovem da mi posalju jer voljela bi puno pruziti svom djetetu ali ne mogu nemamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
izvinite sto vam se ovako jadam ali sam dugo na rr i vi ste mi kao familija vama mogu da kazem sta me najvise boli i kako se osjecam
i jos jednom puno vam hvala na podrsci

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 638
17.6.2010 11:39:50   
niki83
IZVORNA PORUKA: bebana27

juce je dosao kuci rucao i otisao u bastu naravno kasnije je zvao i nas da dodjemo ponasao se je prema meni dobro
citam vase postove toliko sam se rastuzila suze mi same idu boli me i dusa i tjelo
svoje sam zvala i naravno imam podrsku ali kazu moras tripiti do kad ce to trajati
cekam da dodje sa posla i da vidim da idem u sarajevo kod jedne nase forumasice zvala me na par dana da se malo odmorim ali znam da ce odgovor biti negativan nemas pare da hodas to mi uvijek govori
nije lako kad covjek neradi kad moras cekati milostinju drugih to znamo mi koje neradimo
najteze mi je sto svom ibrahimu nista ne mogu kupiti jer ako vise potrosim galami pa tako ako sta zatreba njemu ja svoje nazovem da mi posalju jer voljela bi puno pruziti svom djetetu ali ne mogu nemamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
izvinite sto vam se ovako jadam ali sam dugo na rr i vi ste mi kao familija vama mogu da kazem sta me najvise boli i kako se osjecam

draga bebana a sta su tvoji mislili pod ovim?

N&N

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 639
17.6.2010 11:46:06   
Hanady RR

bebana mila...sve si nam rekla i sve što nisi same smo prepoznale...ali mi nisu jasni tvoji daju ti podršku a šta da trpiš do kraja...jesi im rekla sve...baš sve...nemoj da šutiš kaži im...sve im kaži bebana...
razvod je isto normalna stavr kao i brak ...bolje dobar razvod nego loš brak...to nije sramota ...svako ima šansu za drugu sreću...
bebana ne znam kod koga ideš...i ne znam dali će te voziti ali ako stigneš u sa javi se...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 640
17.6.2010 11:47:32   
Mona Mohamed
Draga nasa Bebana. Iscitah tvoje postove..
Zao mi je, ali tvoj muz je tipicni psihopata. Ne prihvata socijalne norme, nema moralnog ubjedenja a evo..ni kriminogeno ponasanje ga ne obilazi. Ispoljava impulse agresivnosti. Ovaj tip osobe se samovoljno nece javiti psihologu, socijalnom radniku jer njemu ovakvo ponasanje odgovara. Moj savjet ti je da sada mislis samo na sebe i svoga djecaka Ibrahima, na vasu sigurnost, bezbjednost, ostatak vaseg zivota kraj ovakvog covjeka i modele ponasanja koje ce njegov sin usvajati.
Ti si krhka, dovoljno neizrazena licnost, a on to koristi maksimalno. Ponizava te, vrijeda, zlostavlja psihicki (sto je vec dobar korak ka fizickom zlostavljanju). On se hrani tvojim strahom, tvojim manjkom samopouzdanja, sposobnosti nekontrole i samoodbrane. I sta to govori drugo o njemu nego da je mali, sitan, jadan?! Najpametnije je trenutno ici linijom manjeg otpora (narodno: krmka niz dlaku), makni mu se s puta, izbjegavaj sve sto bi ga moglo naljutiti ili ljuti ali pazi..Nemoj da to bude iz tvog straha od njega vec zbog sacuvanja tvog psihickog zdravlja.
Imam osjecaj da je rastao bez autoriteta. Gdje je njegov otac?
Ako si napravila gresku kada si se udala za tog covjeka, draga Bebana, nemoj je sada ciniti misleci o njemu. Misli na sebe i Ibrahima. I sve sto ti pisemo ovdje, jedno je skoro pa sigurno: On se ne mijenja i ne znamo hoce li, jer ljudi se ne mijenjaju tako korjenito, posebno ne kada su odrasle, zrele i vec formirane licnosti. Cini mi se da ti tu mnogo ne mozes uraditi ili pomoci. Ne preostaje ti nista drugo nego izvuci se iz tog pakla. Odlicna stvar je da imas podrsku svojih roditelja. Samo naprijed, mudro ali i oprezno. 

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 641
17.6.2010 11:50:45   
Dida79
Draga Bebana evo tek sad vidjeh sta sve deverasuser posted image i nemam rijeci na sve ovo i pitam se pa zar takve mrcine jos postojeuser posted image user posted image
Nemam nista da dodam forumasice su ti dale dosta pametnih prijedloga.Samo mi nije jasno ovo od strane tvojih roditelja da moras da trpis pa zar nemaju oci da vide sta se desava user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 642
17.6.2010 11:51:16   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

bebana mila...sve si nam rekla i sve što nisi same smo prepoznale...ali mi nisu jasni tvoji daju ti podršku a šta da trpiš do kraja...jesi im rekla sve...baš sve...nemoj da šutiš kaži im...sve im kaži bebana...
razvod je isto normalna stavr kao i brak ...bolje dobar razvod nego loš brak...to nije sramota ...svako ima šansu za drugu sreću...
bebana ne znam kod koga ideš...i ne znam dali će te voziti ali ako stigneš u sa javi se...

bebano sta znaci ovo do kraja ??? znaci li dok si ziva , dok te ne ubije ili dok oni  ne dodju ???
Izvini mozda sam malo direktna ali mene sve ovo s tobom potreslo iako te ne znam , budi nam jaka .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 643
17.6.2010 11:51:34   
Mona Mohamed
Duso draga, ne moras trpiti. Dovoljno si pretrpjela i previse trpis sada. Nemoj da te zavaravaju te rijeci: Suti i trpi. Nisi rodena da sutis i trpis. Ispricaj im cijelu situaciju. Ovako kao sto si nama pisala. Vjerujem da ce drugacije reagovati. Polahko i smireno. Nemoj se uzrujavati previse, molim te.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 644
17.6.2010 11:53:27   
mala86
bebana draga vjeruj mi da sam sinoc stalno mislila na tebe,ko da si mi sestra!zao mi je sto sve ovo prezivljavas,nitko to nije zasluzio!
cuvaj sebe,cuvaj tog svog malog slatkisa,nitko tebe nije vrijedan,nijedne suze

imas ti razloga za zivot mnogo-zivjet za svaki osmijeh tog svog malog Ibrahima,za svaki njegov pad,puzanje,za njegov prolazak kroz zivot,jer tata je tata ali mama-nitko tu ljubav ne moze nadomjestit!

ja ne znam jel neko od cura zna jel ima u BIH onih sigurnih kuca?znam da u HR super funkicioniraju,zenama kao bebani pomognu da izadju iz pakla,i zaposle se,zive sretno sa svojom djecom...

bebana cuvaj se,i cuvaj to malo slatko stvorenje,jer kraj takvog oca ti si mu sve
i znaj da su sve cure ovdje uz tebe,i bilo kakvu pomoc da trebas javi se,nema stida,nitko ne zna sta ga moze sutra stic...

saljem ti veliki user posted image user posted image user posted image user posted image  i ljubi malenog

< Poruku je uredio mala86 -- 17.6.2010 11:55:16 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 645
17.6.2010 11:53:57   
sara.at
 ja mislim da je ona na to mislila do kraja mjeseca,jer je jucer pomenula da ce njeni oko prvog u mjesecu da dodjuuser posted image  

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 646
17.6.2010 11:54:15   
bebana27
samo se pitam zasto se je tako promijenio nije bio takav
ja sam mogla da uzimam sta sam htjela nikad mi nije rijec rekao cak mi on da idi uzmi sebi sta hoces
a sad nema toga vise ali ja ne zalim zbog sebe nego zbog ovog djeteta sto njemu ne mogu pruziti ono sto mu treba sto mu ne mogu uzeti ono najpotrebnije ali sta ces zivot je takav
ja sam govorila svom tati i on je jako ostar covjek i par puta ga je zvao ali on nece da prica sa njim izbjegava ga
pa su sad planirali da dodju pa ce pricati sa njim a najgore od toga sto je on pred njima zlato a kad odu opet isto
jer i njegov je otac takav bio mislim cijela mu je familija takva pa me i necudi sto je on takav imao je od koga naslijediti

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 647
17.6.2010 11:57:55   
Hanady RR

samo se pitam zasto se je tako promijenio nije bio takav
ja sam mogla da uzimam sta sam htjela nikad mi nije rijec rekao cak mi on da idi uzmi sebi sta hoces
a sad nema toga vise ali ja ne zalim zbog sebe nego zbog ovog djeteta sto njemu ne mogu pruziti ono sto mu treba sto mu ne mogu uzeti ono najpotrebnije ali sta ces zivot je takav
ja sam govorila svom tati i on je jako ostar covjek i par puta ga je zvao ali on nece da prica sa njim izbjegava ga
pa su sad planirali da dodju pa ce pricati sa njim a najgore od toga sto je on pred njima zlato a kad odu opet isto
jer i njegov je otac takav bio mislim cijela mu je familija takva pa me i necudi sto je on takav imao je od koga naslijediti

bebana ovo je ozbiljno...
imaš PP
očito je u pitanju jedna manje emancipirana kulturološka sredina iz koje dolaziš i u koju si došla
on je takav bio uvijek samo ti nisi htječla da vidiš...
da je samo novac porblem ...možeš ići da radiš...pa ćeš svome djetetu obezbijediti ono što želiš...
bitno je da je čist, zdrav i ima da njopa...sve ostalo tipa nrekih igračak ili gluposti markirane gardarobe koju ovdje na RR viđaš su nebuloze...bez toga se može.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 648
17.6.2010 12:02:38   
Tidzi
Ja mislim da je ona mislila da trpi dok joj roditelji ne dodju, jer je cini mi se negdje spomenula da trebaju doci.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

Neposredna veza do poruke: 649
17.6.2010 12:03:52   
Mona Mohamed
Iskoristi dobro priliku kada tvoji roditelji dodu. Mozda je to zivotna prilika da rjesis svoje stanje i doneses konacnu odluku, a i njemu sansa da ili otvori oci ili da te pusti na miru da zivis. Cuvaj sabur, rijeci dok tvoji dodu. I to ce brzo doci..15-ak dana otprilike ili malo manje. Ne dozvoli da bude zlato i jagnje ispred tvojih, a sama znas da se prema tebi drugacije ponasa. Molim te, budi ostrija i budi svjesna svojih rijeci. Iskoristi tu Boziju blagodat i sacuvaj se pakla od zivota u koji tones korak po korak.

Aisha..30.7.2010.

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Facebook
veeseelaa

Da li koketirate putem fejsa sa muškarcima?

Da, nekad (17%)

Da, često (20%)

Neki bi htjeli al izbjegavam maximalno (10%)

Ne, nikad (29%)

Ne pada mi na pamet, ja sam udata žena (24%)

Broj svih glasova: 174

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *