|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.6.2010 18:06:20   
Anoniman
Draga moja bebana user posted image
evo sad sam isčitala sve postove i toliko me je tvoja situacija potresla,svašta nešto bih ti rekla,ne znam gdje da krenem,kao prvo UPAMTI da ti nisi kriva ni za šta,nemaš se zbog čega stiditi,njemu ako nešto ne paše na tebi,trebao je sjesti i fino ti objasniti da to nije to i svako na svoju stranu,pa šta ni prvi ni zadnji...nisi dužna trpjeti ni njega ni njegovo ponašanje.Vjerujem da ti samo prijeti da će ti oduzeti malog da bi te zastrašio,što i postiže,ali eto hvala Bogu pa imamo i pravnika na ovom forumu koji tvrde da ne može,znači nemoj se bojati zbog djeteta.Hvala Bogu pa imaš i podršku svojih roditelja,koja je i te kako bitna u ovakvoj situaciji,jer pretpostavljam da ti ne radiš.
Kažeš da je prije bilo sve u redu i da ste imali fin brak,to me baš čudi,mora postojati neki razlog zbog čega se on promjenio,šokirala sam se kada sam pročitala da ti prigovara za hranu,reci mi Boga ti vidiš li ti i na čemu da je njemu stalo do tebe,pokazuje li ti to bilo kako pa makar i nesvjesno?Ili su osjećaji baš nestali?

(odgovor članu Romali)
  Neposredna veza do poruke: 576
16.6.2010 18:14:18   
mama2009
iscitala sam sve, bebana rasplakalo me je sve ovo...draaga moja finoti njemu reci da ides kod svojih na par dana, porazgovaraj sa majkom (ocevi su nagli) pa onda fino da odes sa svojima do njega i rijesite sve

rastavit se mogu ako majka trazi razvod do 3. godine djeteta......a vjeruj mi da znam slucaj gdje su majci koja je sizofrenicar dodjelili troje djece, zato draga nema nikakve osnove da on dobije dijete...

glavu gore i uzivaj sa piletom user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 577
16.6.2010 18:17:59   
Mirkica
draga bebana zao mi je stos ev prolazis zao mi je tvoje bebe , sve sto si nama ispricala ispricajs vom ocu /bratu ako ga imas , sta bih ja uradial to je druga prica jer su dva razlicita zivota ali u svakom slucaju i ti i ja i sve mi mozemo se obratiti nasima za svaku pomoc , on je jako bezobrazan , idiot koji 99% ima drugu takos e ponasa covjek koji ima drugu izvini sto ti ovo pisem ali vjeruj mi da ti pisem iz iskustva mozda ne licnog ali meni bliskih ljudi , smirice se on mozda vremenom ali ne dozvoli da on tebi prijeti zbog djeteta prjeti i ti njemu neka vidi koliko ti je stalo do dijeta .  JA bih na tvom mejstu dvano pronasla riejsenje , brata , oca rodjaka nekoga ko bi  njemu zapretio dobro i istresao ga iz gaca i da mu vise NIKAAADDDDDAAAA ne naumpadne da mene mojim djetom ucjenjuje.
JA nisam puno dopisivala se s tobom , ali sam cesto gledala tvoej slike i tvog malog princa , svaki korak koji uradis za vas dvoje ce vriejditi zato otkloni suvisno i ucini za sebe nesto nedaj da te ponizava i ucjenjuje.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 578
16.6.2010 18:25:33   
Anoniman
Da dodam ,ne mora značiti da ima drugu samo zbog toga jer te upitao da li bi se ti ljutila,možda samo želi da budeš ljubomorna i sebi razbijaš galavu s tim,ne znam koji mu je vrag,ali nešto ima...a ako ima drugu mislim da bi to znala,jer već ako te "pitao za dozvolu" ne bi se on pretjerano ni krio.
Puno mi se toga po glavi vrti,možda si negdje i napisala,ali ne mogu se sjetit,kada se počeo ovako ponašati,nakon koliko vremena?

< Poruku je uredio Gracanka -- 16.6.2010 18:27:03 >

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 579
16.6.2010 18:29:51   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Gracanka

Da dodam ,ne mora značiti da ima drugu samo zbog toga jer te upitao da li bi se ti ljutila,možda samo želi da budeš ljubomorna i sebi razbijaš galavu s tim,ne znam koji mu je vrag,ali nešto ima...a ako ima drugu mislim da bi to svakako morala primjetiti na njemu,jer već ako te "pitao za dozvolu" ne bi se on pretjerano ni krio.
Puno mi se toga po glavi vrti,možda si negdje i napisala,ali ne mogu se sjetit,kada se počeo ovako ponašati,nakon koliko vremena?

ne zbog toga to uopste nije bitno to su samo rijeci svako nekada nesto odvali ali nacin kako se ON prema njoj odnosi eh to je to za mene u mojim ocima ovako se samo ponasa covjek kojem smeta zena ,a smeta mu jer ima drugu , niej bio takav odjedno jeste ZALOGAJ joj prigovara , majci svoga djetat dzukela jedna nije zsluzi da zivi a kamlo sta vise , eh sve to ti detalji mene licno navode da mislim da ima drugu mozda griejsim ali ne vjerujem , amda bih voljela.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 580
16.6.2010 18:35:02   
Hannica
Draga bebana budi jaka,nadam se da ce sve ovo zavrsit bas onako kako je najbolje za tebe i tvoju bebacu.Ja sam ti vec napisala poruku na fb da sam tu za tebe ukoliko zelis razgovarati,a aBd kada dodjem u G.Vakuf kod svojih mozemo se i upoznati i fino ispricati.Ja najbolje znam kako je biti sam,ni ja neam nikog svog u Zenici,ni familiju ni prijatelje,imam osobe s kojima se druzim ali to nije to,moja sreca sto se fino slazem s mm i sto je uvijek tu za mene inace bi se osjecala tuzno i usamljeno kao i ti.Budi hrabra draga moja,i nedaj da te vrijedja i ponizava.Ako se moze fino pricat super,a ako ne...i za to ima rjesenje.Pusa za tebe i Ibrahima!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 581
16.6.2010 18:54:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: Gracanka

Da dodam ,ne mora značiti da ima drugu samo zbog toga jer te upitao da li bi se ti ljutila,možda samo želi da budeš ljubomorna i sebi razbijaš galavu s tim,ne znam koji mu je vrag,ali nešto ima...a ako ima drugu mislim da bi to svakako morala primjetiti na njemu,jer već ako te "pitao za dozvolu" ne bi se on pretjerano ni krio.

ne zbog toga to uopste nije bitno to su samo rijeci svako nekada nesto odvali ali nacin kako se ON prema njoj odnosi eh to je to za mene u mojim ocima ovako se samo ponasa covjek kojem smeta zena ,a smeta mu jer ima drugu , niej bio takav odjedno jeste ZALOGAJ joj prigovara , majci svoga djetat dzukela jedna nije zsluzi da zivi a kamlo sta vise , eh sve to ti detalji mene licno navode da mislim da ima drugu mozda griejsim ali ne vjerujem , amda bih voljela.

Slažem se ja Mirkice s tobom u svemu što ti napisa,samo možda nema drugu već jednostavno više nju ne voli,pokajao se,pa sad ne zna šta bi,kako bi pa se iživljava,zato sam je i pitala vezano za osjećaje.
A da ima drugu,od takvog insana me ne bi iznenadilo da je dovede njoj kući,jer to nedavno mojoj daidževki muž uradi,vjerovali ili ne,što bi moja nane rekla oženi se na nju...
Kažem,svašta mi se po glavi vrti,a it draga bebana me dosta podsjećaš na par poznanica,koje se puno trude oko muža,za moj pojam i previše,pa kuhaju samo ono što mž voli,pa gledaju dok skine omiljenu majicu da operu da bude čista kada zatraži,pa neka kuća blista jer on tako voli,pa što su bolje gore im se vrati...a tako je u životu,a njih me podsjeti jer si napisala da nisi baš za izlaske,više u kući,da nikad nije došao a da ručak nije spreman,itd....ne znam opet,ali s vremenom oni naviknu na toliku pažnju pa to prestanu cijeniti.

< Poruku je uredio Gracanka -- 16.6.2010 18:55:48 >

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 582
16.6.2010 18:59:23   
hanabanana
Moj brak nije idealan....niti mislim da takvi postoje. I u mom braku ima i durenja, i njurgana, i popuštanja. Ali jedna je stvar što mi ne javi da će kasniti, ili ostavi čarape pored kreveta, ili ne presvuće dijete, ili ne podrži me tamo gdje sam očekivala da to uradi.....a nešto sasvim drugo je da mi psuje majku, broji zalogaje i vrijedja me.
Moj muž ne mora obožavati moju mamu, ne mora je ni voljeti, ali je mora poštovati!

Moji roditelji su meni usadili dovoljno samopouzdanja da ga imam za dva života. To isto i ja želim usaditi svojoj djeci.

Ja sam bebanu prvo pitala ono najbitnije, da li ima podršku roditelja???
Ne znam kako niste mogli naslutiti izmedju onog što je napisala šta se iza brda valja?! To je tako očito!

Njen muž nju ne poštuje.
Niti kao ženu, niti kao osobu, niti kao bračnog druga.
I nije ona ta koja ima problem, problem ima on - ali neka se liječi.
On nju psihički zlostavlja, pitanje je dana kad će je fizički početi zlostavljati.
Izmedju redova čitam i da nije ostalo samo na pokušajima.....
Ali ja sam opet na sve to rekla da ona sebi treba graditi samopoudanje.
Kad je rekla da ima podršku svoje porodice, tu se više nema šta dalje pitati.
Bebana, idi!
Idi radi sebe, i radi svoga dijeteta.
Dijete koje odraste u takvim okolnostima nikada neće poštovati ženu.
Jer njegov otac nije poštovao njegovu majku.
To je naučeno ponašanje, nažalost.
Tvom sinu će takvo ponašanje i takav brak biti normalan, a to nije normalan odnos dvoje ljudi.

Meni se srce slama kada vidim koliko žena mora da trpi....jer nemaju nikakvu podršku. user posted image

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 583
16.6.2010 19:25:22   
Dalil@
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Meni se srce slama kada vidim koliko žena mora da trpi....jer nemaju nikakvu podršku. user posted image

Isto. Samo se jos ne mogu odluciti je li mi gore ovo (navedeno) ili ono kada zene napuste muza pa se poslije kaju zbog toga ili, gore, vrate mu se zbog nedostatka podrske user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 584
16.6.2010 19:28:13   
Tidzi
Draga Bebana, ni u kom slucaju ne trazi krivca u sebi, jer ti to nisi. Najvaznije je da usadis u sebe samopouzdanje koje je jako vazno. Cijeni i postuj sebe. Budi hrabra! Sve mi tezimo ka tome da spasimo ili odrzimo nas brak i porodicu na okupu. Onaj koji kaze da je njemu super, laze! Sve mi imamo nekih problema, trzavica, durenja, ponekad ne razumijevanja.
Kod tebe je i vise od svega toga! Jako mi je zao sto prolazis kroz takvu situaciju i pokusavam sebe u tome zamisliti, ali kako god zamislim, ja tu sebe ne vidim. Ja nisam takav tip osobe, da bih nesto tako trpila. Pa zar da pored svog ponizavnaja, prijetnje, psovanja, jos ne smijem ni da jedem? user posted image user posted image  Ne znam koji on problem ima, ali ti nisi ni kriva, niti duzna da takvo nesto trpis, a jos manje tvoje dijete. Ako imas potporu i podrsku svojih roditelja, a sigurno da ih imas, jer koji roditelj bi zatvorio vrata svom djetetu onda kada mu je najpotrebniji?! Idi lijepo fino svojim roditeljima, ostavi takvog covijeka. Nije te vrijedan! Zamisli samo sta bi moglo biti sutra, za mjesec, za godinu. Ako te nije udario, a pokusao je, vjeruj, pokusat ce i opet i na kraju ce te i udariti. Zar si to zasluzila? Sigurno da nisi!
Sto se tice djeteta, on ga sigurno nece dobiti! Tu mozes biti mirna! Zato draga, glavu gore!

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

Neposredna veza do poruke: 585
16.6.2010 19:30:40   
hanabanana
Da ti pravo kažem, ni ja ne znam šta je gore.
Ja inače imam osjećaj da se ljudi danas i žene & udaju iz pogrešnih razloga.
Šta očekivati onda nego i da se isto tako lako i razvode.
Nisu se ni vjenčali a već se čuje: Hajd boga ti, ide ne ide.
Ja tako nisam mogla razmišljati.
Ja kada sam se udavala ja sam bila mišljenja: udajem se samo jednom.
Udala sam se za osobu s kojom se mogu smijati i plakati.
Osobu koja me voli i poštuje. Mene kao ženu, osobu, bračnog druga i majku njegove djece. Ja nisam pristala na manje.
Zato je meni neshvatljivo da neko nekome može nešto psovati.
I rastužim se kad vidim kakvih ima sudbina.
Ali nažalost u svojoj okolini često vidim da djeca koja su bila izložena zlostavljanju u djetinjstvu ( jer ako otac zlostavlja majku - time nažalost zlostavlja i svoju djecu ) često postaju žrtve i kad se udaju.
Ne znaju se suprostaviti zlostavljaču, jer su naučili od majke da je to " normalno " ponašanje.

< Poruku je uredio hanabanana -- 16.6.2010 19:43:56 >

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 586
16.6.2010 19:33:43   
Tidzi
I iskreno, meni bi dovoljno bilo da me izvrijedja i naziva pogrdnim imenima, odbija...da ga zauvijek ostavim, jer i kada bi izgladili sve probleme koji postoje, poceli odlicno da funkcionisemo, niko mi iz glave, niti duse ne bi mogao izbiti, niti izbrisati to od ranije. Ja s tim ne bih mogla zivljeti, to bi me polahko u tisini ubilo. Pa jos da mi psuje majku i Bog te pito sta jos ili da me udara...A da ne spominjem ono kroz sta bi moja dijeca prolazila u tom paklu. Ne, to definitivno ne bih dopustila, pa makar gulila zemlju da odhranim svoju dijecu.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 587
16.6.2010 19:37:00   
Tidzi
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Da ti pravo kažem, ni ja ne znam šta je gore.
Ja inače imam osjećaj da se ljudi danas i žene & udaju iz pogrešnih razloga.
Šta očekivati onda nego i da se isto tako lako i razvode.
Nisu se ni vjenčali a već se čuje: Hajd boga ti, ide ne ide.
Ja tako nisam mogla razmišljati.
Ja kada sam se udavala ja sam bila mišljenja: udajem se samo jednom.
I još uvijek to mislim.

Nazalost, danas je upravo tako. Ljudi olahko svataju brak i tako ulaze u njega. Rastaju se bez nekog veceg razloga. S toga hocu reci da Bebana ima i te kakv razlog da napusti svog muza bez imalo griznje savjesti. Ja ne mogu reci da poznajem neki slucaj gdje je u braku bilo spovanja od do, mentalnog zlostavnjanja zena, kao i fizickog pocevsi od prijetnje, preko samar, dva do dobrog bubanja...

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

Neposredna veza do poruke: 588
16.6.2010 19:40:08   
merjem
mislim da ne trebas imati nikakvu dilemu vec poduzmi korak koji je u svemu tome jedino ispravno rjesenje.niko od nas ne zasluzuje da ga neko zlostavlja na ovaj ili onaj nacin.zrela si i odrasla osoba i imas svoje dijete koje treba nasmijanu i sretnu mamu a meni se cini da u tom braku srece nema.vec je neko prije napisao ako jednom dobijes batine dobices ih opet.od srca ti zelim da nadjes svoju srecu i svoj mir i da uskoro pocnes normalan zivot koji zasluzujes jer si ti divna osoba i prije svega majka.

19.12.2006 Merjem
22.10.2009 Ajse

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 589
16.6.2010 19:40:51   
Tidzi
Da, i zaboravila sam reci; ja bih u braku na sve bila spremna, na sve uspone i padove, jer kroz zivot prolazimo razne testove i prepreke. Mnogo toga bih tolerisala, oprostila, progledala kroz prste. Ono sto ne bih nikada nit po koju cijenu jest: kockanje, hodanje-izlazenje stalno i do kasno u noc gdje s vremenom to predje u kurvanje, prije ili kasnije, stalno vrijedjanje, ponizavanje, odbijanje i psovanje, udarce.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 590
16.6.2010 20:26:00   
bimba
Draga bebana, evo sve sam procitala i stvarno nemam rijeci za ponasanje tvog muza, dotakao je svako moguce dno kada je digao ruku na tebe, fuj.  Ne zasluzuje ovakvo ponasanje kao niti bilo ko drugi. Cuvaj svog sincica, ako njegovom ocu nije stalo do njega zasto bi tebi trebalo stati do njegovog oca. Vas sin je nastao iz ljubavi, i ti si mu pruzila svu njeznost i ljubav sto jedna majka moze pruziti, to je jedino bitno. Poslusaj djevojke i obrati se tvojima, oni su tvoja podrska i znaj da ce te oni u svemu podrzati. Mlada si, sposobna, imas sina svoje zlato, to je bitno i sigurna sam da ces biti u stanju da se pobrines o vama, mada tvoj muz taj glupan sigurno misli da nisi u stanju. On ocigledno nikada nece shvatiti , obzirom da je ogranicenih sposobnost kada je pomislio da se moze igrati sa jednom majkom. Budala! Sve smo uz tebe draga bebana. 

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 591
16.6.2010 20:31:50   
milenium

IZVORNA PORUKA: bebana27

otisla bi i ja od njega ali se bojim da ce mi uzeti djete nebi mogla zivjeti bez njega ja sa njim pricam kao sa velikim
u zadnje vrijeme mi je poceo pregovarati sve sto pojedem trgne mi na nos(vise sam gladna nego sita)ali sve trpim zbog svog zlata
svaku marku koju potrosim izgalami
i tako da mi moji posalju da ja imam da mogu kupiti da jedem
ovo je grozno sto sam rekla ali tako je

user posted image user posted image user posted image šokirana sam ...

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 592
16.6.2010 21:33:42   
malena27 RR
draga bebana,

dugo te znam jer smo nekako u isto vrijeme pocele da ganjamo user posted image
znam sigurno da si mirna, njezna i lijepa zenica koja zeli da ugodi svom muzu...tako da me ovo totalno sokiralo...
znam koliko ti je bitan tvoj Ibrahim, koliko si ga dugo cekala i koliko mu paznje posvecujes.znam da je on tvoj svijet....

mila moja, jako mi je zao zbog toga sto prolazis i trpis radi svog bebaca...moj savjet je da se boris za dobro svog djeteta ...moras biti jaka i pokazati svom muzu da si spremna nastaviti zivjeti i bez njega...
stisni zube, reci mu da ga volis i da ti je stalo, ali samo do onog njega kakav je bio kad si se udala...reci mu da ti se ovakav ne svidja i da neces dopustiti da te tretira tako. tvog sina ti niko ne moze oduzeti po zakonu....
nemoj se svadjati s tm, ne povisuj glas na njega ali mu jasno kazi da ti ne zelis da zivis tako, da vas sin ne treba traume zbog njega...on mu je bioloski otac, ali mu nije niko i nista jer se ne brine o njemu...
po mom misljenju, tvoj muz je jako sirov i zatucan. zeli da se dokaze pred drugima da je on gazda u kuci...ti si snazna jer si majka, majke su snazne, a on je kukavica...zato se tako i ponasa...
idi svojima i ne vracaj se ni po koju cijenu. ako ti ne da da jede, znaci da je bezosjecajan prema tebi a ti ne zasluzujes takvog muskarca...a ni tvoj Ibrahim da njegova mama oboli zbog oca....
Ibrahim ce ti jednog dana biti zahvalan sto nece postati kao njegov otac....

ljubim te...samo polako i oprezno... ne otkrivaj mu svoje namjere... pokupi stvari dok je on na poslu i svojima u Bihac. nisi ti zasluzila ono sto ti radi... nikako...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 593
16.6.2010 21:50:52   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: bebana27

otisla bi i ja od njega ali se bojim da ce mi uzeti djete nebi mogla zivjeti bez njega ja sa njim pricam kao sa velikim
u zadnje vrijeme mi je poceo pregovarati sve sto pojedem trgne mi na nos(vise sam gladna nego sita)ali sve trpim zbog svog zlata
svaku marku koju potrosim izgalami
i tako da mi moji posalju da ja imam da mogu kupiti da jedem
ovo je grozno sto sam rekla ali tako je

Nemam rjeci, osim da me je ovaj post toliko pogodio, da sam pocela user posted image . Pa kako ga nije Boga strah. Pa jeli on svesan koji je to grjeh.
Joj nedo Bog nikome. IDI i jos jednom IDI. Djete ti nemoze uzeti, tako idi sto dalje od njega

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 594
16.6.2010 21:59:36   
Hanady RR
bebana dušo moja...

ja sam očekivala nakon današenjeg javljanja bar malo pozitivniji tvoj stav...al mila moja ti si psihički skršena...a on...svaka riječ za njega je suvišna.

Molim te idid od njega...

dijete ti ne može uzeti nema šanse...nema toga suda koji bi mu dijete dodijelio...

ostavi ga mila moja...

a ti da nikada više nisi ni posmislila da to lijepo stvorenje ostaviš bez tako brižne i drage mame...ovakve misli vuku čovjeka na dno a tebi to ne treba.
I nikada ma baš nikada nemoj sebe da kriviš za njegove postupke...ta što bi mi loše mislili o tebi za njegove pogrdne riječi ...on je kukavica....

bebana ostavi ga molim te...
tako mi je teško ...sve sam postove isščitala...molim te poslušaj...

pročitaj pažljivo svaki post hanebanane ne zato što mislim da je ona ovdje najpametnije rekla...sve žene su ti otvorile oči...nego zato što je žena iz struke i realna do te  mjere da je svaka njena rečenica na mjestu i ima uporište u datoj situaciji.

Ako trebaš pomoć...javi se...
samo molim te ostavi ga dušo moja...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 595
16.6.2010 22:05:34   
dafri
draga bebana
mislim da je ovo što si se ovde nama otvorila tvoj prvi veliki korak ka izbavljenju iz tog pakla u kome jesi,znak da je došlo do grla, da se dalje ne može
mnogi problemi se mogu riješiti razgovorom,dogovorom,strpljenjem ali takvo psihičko maltretiranje,odbacivanje od sebe,prebacivanje na zalogajima ,iživljavanje, ne vjerujem
treba pokazati zube,tačno ali ti sada sa takvim  poljuljanim samopouzdanjem to ne bi mogla
idi kući svojima

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 596
16.6.2010 22:07:40   
Anoniman
joj zene ja sve cirim na RR svako malo a imam posla preko glave,znam da je rekla da seta sa bebom do 9 a sad je proslo 10 satiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tuga me neka uhvatila radi njeuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 597
16.6.2010 22:11:56   
malena27 RR
mozda ne moze da se javi jer on prati sta pise na RR....nemojte paniciti, javice se.... 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 598
16.6.2010 22:14:16   
Hanady RR
ja mislim da je on kući pa ne može pred njim da piše...polako žene i sliku je stavila....

javit će se ona nama puno odlučnija i jača nego jutros

bebanauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 599
16.6.2010 22:16:50   
Anoniman
Joj,od kad sam pročitala njene postove ne mogu prestati misliti o njoj.Stalno ulazim ovdje,da vidim jel se javila,ali mislim kao i malena da je on kod kuće,pa sad ne može.Sigurno će se ujutru javiti kad on ode na posao.

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *