Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: Gracanka Da dodam ,ne mora značiti da ima drugu samo zbog toga jer te upitao da li bi se ti ljutila,možda samo želi da budeš ljubomorna i sebi razbijaš galavu s tim,ne znam koji mu je vrag,ali nešto ima...a ako ima drugu mislim da bi to svakako morala primjetiti na njemu,jer već ako te "pitao za dozvolu" ne bi se on pretjerano ni krio. Puno mi se toga po glavi vrti,možda si negdje i napisala,ali ne mogu se sjetit,kada se počeo ovako ponašati,nakon koliko vremena? ne zbog toga to uopste nije bitno to su samo rijeci svako nekada nesto odvali ali nacin kako se ON prema njoj odnosi eh to je to za mene u mojim ocima ovako se samo ponasa covjek kojem smeta zena ,a smeta mu jer ima drugu , niej bio takav odjedno jeste ZALOGAJ joj prigovara , majci svoga djetat dzukela jedna nije zsluzi da zivi a kamlo sta vise , eh sve to ti detalji mene licno navode da mislim da ima drugu mozda griejsim ali ne vjerujem , amda bih voljela. Slažem se ja Mirkice s tobom u svemu što ti napisa,samo možda nema drugu već jednostavno više nju ne voli,pokajao se,pa sad ne zna šta bi,kako bi pa se iživljava,zato sam je i pitala vezano za osjećaje. A da ima drugu,od takvog insana me ne bi iznenadilo da je dovede njoj kući,jer to nedavno mojoj daidževki muž uradi,vjerovali ili ne,što bi moja nane rekla oženi se na nju... Kažem,svašta mi se po glavi vrti,a it draga bebana me dosta podsjećaš na par poznanica,koje se puno trude oko muža,za moj pojam i previše,pa kuhaju samo ono što mž voli,pa gledaju dok skine omiljenu majicu da operu da bude čista kada zatraži,pa neka kuća blista jer on tako voli,pa što su bolje gore im se vrati...a tako je u životu,a njih me podsjeti jer si napisala da nisi baš za izlaske,više u kući,da nikad nije došao a da ručak nije spreman,itd....ne znam opet,ali s vremenom oni naviknu na toliku pažnju pa to prestanu cijeniti.
< Poruku je uredio Gracanka -- 16.6.2010 18:55:48 >
|