|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.6.2010 16:11:38   
hanabanana
Meni je u grlu knegla, progutat ne mogu.
Ja se nadam da je tvoj otac pravi krajišnik i da će mu rebra pomjeriti.
user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 501
16.6.2010 16:12:05   
mynxlee
Salmy, ne mozes bas ni tako. Tako samo trazis vraga, pa moze biti jos gore. Ti bebano budi takva kakva jesi i oduvijek bila, a tvoji kad dodju, tad za sva vremena rijesite problem. Svi roditelji i vas dvoje sjedite, recite jedni drugima sta imate i to rijesite.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 502
16.6.2010 16:12:39   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: buba29

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Uhhh sto mene nije tako. Nebi on jutra ni zateko.
Kako je jednom vesela rekla, nek se pazi da ga usnu nozem neubijes.
Pa jeli njegova mater ikad stobom o tome pricala?

mila samo reci nedaj Bože,sve mi ja bi ovako,ja bi onako a možda bi baš suprotno,samo treba reći hB pa ja nemam ovih problema

Joj draga u pravu si, ali ja sam ipak luda zena. bebana je mirna. A ja nisam. Ja sam svoga jednom htjela peglom u glavu da zviznem, jer me je htjeo ubjediti na je ok, sto on pegla majcu naopako. Meni kad dodje zuta svasta moze biti a jos mi citava famelija lovci, odrasla sa oruzjem.
Ali nedaj boze nikome, bas mi je zao, neznam vise ni sta da kzem. Bas sam ko na iglama.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 503
16.6.2010 16:14:19   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Kako bih ja njemu KONTRU opucala! nema rucka nema nista! napucaj se sredi se djete uzmi i izadji! pa nek razmislja gdje mu je zena otisla i SA KIM
Molio bi on tebe da SETATE skupa vjeruj.Kako se naljutih razmisljam MM da ne NAPRAVIM rucak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma neznam nebi se ja igrala sa tom kontrom.... ipak je on vec potegnuo ruku na nju, njemu sa d fali sekunda da bih je udario ja mislim...

nego kad ti roditelji dodju ti fino ga tad suoci, kad imas nekog svog tu da te brani.... koliko god da su oni fini prema tebi i to uvijek ce biti na njegovoj strani...

Neka tu kad ga suocis budu i njegovi, znaci svi na okupu i rijesite stvar odma tada....

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 504
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 16:14:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mynxlee)
  Neposredna veza do poruke: 505
16.6.2010 16:14:47   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: mynxlee

Npr. mm i ja se ne ljubimo kad neko od nas treba na posao ili negdje drugdje, ni kad se sastajemo. Ne drzimo se ni za ruke, ni pod ruku kad setamo. Ko nas ne zna rekao bi da imamo problema, ali mi, hvala dragom Bogu, nemamo nikakvih problema. Nismo hladni jedno prema drugom, normalno da imamo intimnih kontakata. Jednostavno smo takvi i slazemo se kao takvi. Za nas ljubav znaci nesto drugo, nesto vise od fizickog kontakta.

Dzaba mu da me cmace i mazi, a ovamo hoda, luta i bolje mu van kuce, nego u kuci, da nekad zagalami na mene podigne ton ili pokusa me udarit
i.

user posted image user posted image user posted image user posted image draga bebana27 ...zao mi je sto je taakav.....od srca zelim da sto prije stvari budu bolje..ako sta mozemo pomoci reci... A slazem se s mynxlee...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 506
16.6.2010 16:16:00   
crnkka
Draga moja bebana27, žao mi je kroz šta sve prolaziš. Poznato mi je to, ali moraš i ti pokazati zube. Ja sam svog muža ostavila kad mi je curic bilo 32 dana, nisam ni stvari pokupila i vratila se mami. Nemoj dozvoliti da vidi da ne može ponižavi. Ako ti sebe cijeniš, cijenit če te i drugi.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 507
16.6.2010 16:17:05   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: mynxlee

Salmy, ne mozes bas ni tako. Tako samo trazis vraga, pa moze biti jos gore. Ti bebano budi takva kakva jesi i oduvijek bila, a tvoji kad dodju, tad za sva vremena rijesite problem. Svi roditelji i vas dvoje sjedite, recite jedni drugima sta imate i to rijesite.

isto razmisljamo majke mi....

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 508
16.6.2010 16:17:43   
mynxlee
Bebano27, ni slucajno ne pomisljaj da dignes ruku na sebe, ma ni trunke. Imas to dijete i o njemu se treba neko brinuti, pa zar bi ga mogla ostaviti kod takvog oca da se brine o njemu!? To izbrisi iz glave. Vjeruj kad se rijesis te rak rane koja se zove tvoj muz, bice ti sve lakse i ljepse. Bice tesko u pocetku dok se ne naviknes, ali bitno je da imas podrsku porodice i prijatelja, i da imas to slatko bice kod sebe. Poceces raditi, kretaces se medju ljudima, nekad ces mozda i upoznati nekog muskarca, nekog ko ce voljeti tebe i tvog sina.

Ti prvo rijesi to s muzem na lijep nacin, a onda u novi zivot.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

Neposredna veza do poruke: 509
16.6.2010 16:18:07   
dzeni_nl
Meni samo nije jasno sto bi se on vas stidio? On treba da bude ponosan na to sto ima tako lijepog sina i na majku kojamu je rodila tog sina, da sa ponosom seta sa vama, a ne da se stidi.

A iskreno bebana po slikama gledajuci, ti si punoooo ljepsa od svog muza i ne razumijem zasto vas se stidi?

Ne znam mila, ako imas podrsku svojih roditelja rijesi to na vrijeme, ne moj da trpis kretena i da citav zivot ispastas i ti i dijete zbog njega.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

Neposredna veza do poruke: 510
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 16:18:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 511
16.6.2010 16:18:46   
nerkica
bebana znam kako ti je
moj brak nije nimalo bolji od tvoga
3 godine smo u braku od prosle godine sve je krenulo naopako
a mogu reci cak i od samog pocetka braka
nas odnos je cisto sluzben
ni dobro jutro ni dobro vece
zivimo u zajednici sa njegovom majkom koja ga u svemu podrzava
kad sam nedavno rekla da ga ostavim ona mi kaze idi al nama ostavi princezu
ja princezu neostavljam,trpicu ,vjeruj mi al svemu ima KRAJ.
sto je najbitnije puna sam strpljenja pitanje je vremena
kada ce ovo puci.inace ja sam o svojim problemima pisala na temi dal da ga ostavim.
Al inace kad jednom krene po zlu tu spasa nemauser posted image
probala sa na razne nacine razgovore itd al neide i digla ruke.
samo ti mogu reci sabura...vrijeme ce pokazati svoje
niko nije vrijedan tvoje sekiracije

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 512
16.6.2010 16:18:47   
salmy
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Kako bih ja njemu KONTRU opucala! nema rucka nema nista! napucaj se sredi se djete uzmi i izadji! pa nek razmislja gdje mu je zena otisla i SA KIM
Molio bi on tebe da SETATE skupa vjeruj.Kako se naljutih razmisljam MM da ne NAPRAVIM rucak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma neznam nebi se ja igrala sa tom kontrom.... ipak je on vec potegnuo ruku na nju, njemu sa d fali sekunda da bih je udario ja mislim...

nego kad ti roditelji dodju ti fino ga tad suoci, kad imas nekog svog tu da te brani.... koliko god da su oni fini prema tebi i to uvijek ce biti na njegovoj strani...

Neka tu kad ga suocis budu i njegovi, znaci svi na okupu i rijesite stvar odma tada....
 Pa bas sto fali sekunda da je udari,treba da iskoristi i da mu da do znanja da je ona njegova zena (majka njegovog djeteta),a ne ulicarka koju ce prepadati prijetiti i dizati ruku na nju! nije NJEGOVO vlasnistavo!
ps.Salmy ima jako punooooo bracnog iskustva, da sam se pustila i pus....svima i svakome ugadjala nebi me bilo nigdje! a 15 godina nije mala stvar(bez djece)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 513
16.6.2010 16:19:45   
abh
bebano i meni je zao. Nazalost moram ti reci da se to nece promjeniti dok se ti ne promjenis. Moras mu reci ja ovako nisam sretna, mozemo li da popravimo odnos. Ako ne moze, ja ne zelim ovako da zivim i otidji kod svoji roditelja.

A sto se tice bebe, ne boj se sve da mu ga i das on je ne bi uzeo. Vidis da se i nas ne brine oko nje, a kamoli da sve njemu na ledja padne. Slobodno ti njemu reci, neces ti odlucivati kod koga ce dijete biti nego sud ako vec mora.

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 514
16.6.2010 16:21:11   
bebana27
on kad dodje kuci mora rucak da imao ali opet svadja u kuci sto mi netreba
nekako se osjecam odbacenom nije lako zivjeti pod jednim krovom a ne pricati ako kupujem namirnice i potrosim vise odma je tu psovka galama i od sad sam rekla izvoli i u kupovinu mene ne zanima jer na kraju uvijek ja sam kriva i jednostavno on ide na to ja nemam gdje biti ako se vratim svojima
i doslo je vrijeme da pricam sa njim i hocu vidjet cu sta ce reci jer nema smisla ovo vise meni je gore njega briga
ako ima problema trebamo zajedno rijesiti i razgovarati
on ima 32 godine

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 515
16.6.2010 16:22:32   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Pa bas sto fali sekunda da je udari,treba da iskoristi i da mu da do znanja da je ona njegova zena (majka njegovog djeteta),a ne ulicarka koju ce prepadati prijetiti i dizati ruku na nju! nije NJEGOVO vlasnistavo!
ps.Salmy ima jako punooooo bracnog iskustva, da sam se pustila i pus....svima i svakome ugadjala nebi me bilo nigdje! a 15 godina nije mala stvar(bez djece)

Mislim da nije uredu da upste dize ruku na nju nit na nekog drugog a kamoli da je sekundu udari.... cim dozvoli da je udari to njemu daje jos vecu moc i misli da on moze to kako hoce kad hoce i koliko hoce....

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 516
16.6.2010 16:22:33   
sara.at
IZVORNA PORUKA: bebana27

ne znam ni sama vise sta da mislim
neku noc se je mali rasplakao oko pola 1 iza ponoci on je skocio i opsovao mi mater a njegova je bila tu i naravno zamahno da me udari
nisam mogla sutati ustala sam i rekla njegovoj mami ona je branila mene i na njega je galamila i naravno opet ide ista prica ti meni ne trebas mozed da se kupis i da ides ja kazem moji ce doci aBd krajem mjeseca vidjet cemo sta ce biti do tak ako se situacija ne popravi idem svojima jer ne zelim izgubiti zivce prije vremena jer i ovako mi dodje da dignem ruku na sebe a zao mi djeteta.
ja sam vam drage moje u Gornjem Vakufu a rodom sam iz bihaca

draga bebana evo suze mi niz lice da skoro i nevidim da pisem al moram ti napisati jer znam kako ti je,jer sam bila u skoro istoj situaciji al samo bez djeteta. Dzubre jedno doveo djete iz drugog grada pa zna da nema nikog svog da nema kome i sad koristi situaciju da se izivljavauser posted image  tebe jos nije poceo na cestu da izbaciva a ja sam nalazila svoj kofer spakovan pred vratima il samo zakljucana vrata da nisam mogla u stan a njega bolila briga gdje cu ja u pola Austrije spavati gdje nemam nikog svog,daleko od matere,daleko od svoje kuce....user posted image  
al neka je od vas rekla kad se jedna vrata zatvore druga se otvore,nismo svi rodjeni da patimo., uhhh koliko sam samo puta rekla tu recenicu kao i ti"sta sam ti Boze toliko zgrijesila da me ovako kaznjavas"  a koliko sam samo puta na mostu stajala i molila Boga il da mi da snage da se sama bacim il da me iko gurne al vjeruj sad sam zahvalna sto jos postojim na ovom svijetu,pogotovo sad kad nosim ovo malo pile u sebi i kad znam koliku srecu mi ono pruza...taj dio svog zivota sam zakljucala bolje se i rastati nego lud cestom hodati a ja sam haman to i bila tresla se da cigaru pripaliti nisam mogla, sama sa sobom skoro pocela pricati jer nisakim nisam imala da progovorim vise od 2g muke i patnje i nakraju vise nisam mogla ni psihicki ni fizicki da sam sebi rekla il cu ja poludjeti pa cu ga jednom ubiti il cu da se maknem od njega i nastavim svoj zivot... ipak sam nastavila svoj zivot i on mi je drugu sansu dao da imam drugog muza da bi za njega zivot dala a i on za mene i sad ovo maleno blago u meni ja ipak mislim da je to nagrada za sav prezivljani pakao....zato nisi sama milion zena je proslo kroz sve to, nije vrijedno mladost svoju davat, on ti nece djete uzeti nije njemu stalo do djeteta toliko a i ako ima ljubavnicu vjeruj nece mu ljubavnica djete cuvati a ni sestre... ako neide fino,nemoj ni na silu poslusaj me svako dobije drugu priliku pa nisi jedina koja je sama sa djetetom,moja majka je nas dvoje sama odgajala takve se majke cjene i postuju... grlim te punooo i dobro razmisli dal mozes situaciju promjeniti ako nemozes bolje i kod svog oca i majke sjedis nego da te ta stoka nabija na nogu kako se njemu drkne....nije nikog Bog poslao na ovaj dunjajluk da bude necija papucauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 517
16.6.2010 16:22:54   
hanabanana
Bebana27, da li bi tebe tvoji primili nazad??

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 518
16.6.2010 16:23:40   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Slazem se sa Bambi 09, ima ovde dobrog tudjeg masla. Skoje strane samo ti bebana mozes skontati, ali definitivno nesta s njim nestima.
Probaj jos jednom s njim razgovarati, ako nece, nemora. Pokupi se i idi. A fino mu naglasi, ako bi mu palo napamet da tebe ili djete dira, da cega jos prije zore zemlja progutati. Bar bi ja to svome rekla. Pa nek malo i on napuni gace

i neka zna da ima ko...kad bi se samo mi sad sa ove teme spremile nebi se on dobro porveo...molio bi za milost...a to bi voljela vidjet derište jedno bezobrazno...tebe da dira a ti mu dijete poklonila.user posted image

Koje je godiste to deriste...aaaaaa kako sam ljuta sada....samo bih psovalaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i evo tu smo za tebe uvijek ...i mani se te price da bih digla ruku na sebe..znam da covijek svasta pomislja kada ne vidi izlaz ..ali nije niko vrijedan toga...kamol on...

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 16.6.2010 16:24:27 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 519
16.6.2010 16:23:57   
Anoniman
salmy ti si heroj 15 godina brakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   skidam  ti kapu user posted image a bebana tebi bi savjetovala da jos danas pokusas raygovarati s njim ito sa bebacem u rukama pa nek onda digne ruku na tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 520
16.6.2010 16:27:30   
mynxlee
Salmy, da se ono zavrsi s jednim samarom. Sta ako ubije sve u tebi, polomi te i ne daj Boze potegne i za necim tezim. Tu nema kraja. Ne znas ti kakav je ko i koliki mu je fitilj. Bebana zna kakav joj je muz, koliko daleko moze ici. Kad sve rezimiramo, tu hajra nema. To ce se rijesiti razvodom. Ja iskreno ne bih mogla u oci gledati nekog, prati mu i kuvati, a da je i samo pokusao udariti me. I ja sam po prirodi mirna osoba, ali necu da prozivim kao sto je moja mama zivjela. To sam i MM rekla dok smo hodali. Udarac, prevaru i psovanje ne podnosim, probas li - pisi propalo. Ma da imam i 10ero djece. Neko trpi zbog djece, ma sta. Gore je po djecu da zive u takvom stresu i galami.

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 521
16.6.2010 16:28:04   
crnkka
Sretno svima koji imaju probleme

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 522
16.6.2010 16:28:27   
Anidae
Draga moja, ja sam s jednim takvim bila u vezi 5 i po godina, trebali se i uzeti ali hvala Bogu pa nismo (oprosti sto ovo kazem)... Taj je na sve nacine pokusavao da me podcini, ucini me manje vrijednom nego sto jesam, ja sam pruzala otpor,ali su mi na kraju zivci popustili pravo i izgubila sam dio svog samopouzdanja zauvijek... cak i danas imam posljedice od te veze... Veza je pukla kad mi je opalio samar, uz obrazlozenje da je to salaaaaaaaaa... Ustvari, htio je da vidi moje granice...Eto vidio je u krajnnjoj liniji,tad je bilo gotovo za sva vremena...zato vjerujem da je i kod tebe bilo nekih indirektnih "simptoma" lose veze/braka samo sto si ti prije bila vise zaljubljena pa si zatvarala oci (i to znam iz vlastitog iskustva) jer niko ne udara bez razloga i ne mijenja se bas preko noci, samo sto mozda mi progledamo preko noci pa nam to dodje kao sok... Zato potrazi pomoc od svojih roditelja sto prije a i ti se trgni zbog tog djetata,umjesto da zapadas u depresiju zbog budale,nije jedini na svijetu vjeruj... ja sam ovog svog zbog udarca prebolila za 2 mjeseca,sad sam u braku s drugim tipom i presretna sam i cekamo bebicu... Ima svjetla i nakon pakla vjeruj user posted image user posted image user posted image Sretno mila!

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 523
16.6.2010 16:31:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

ne znam ni sama vise sta da mislim
neku noc se je mali rasplakao oko pola 1 iza ponoci on je skocio i opsovao mi mater a njegova je bila tu i naravno zamahno da me udari
nisam mogla sutati ustala sam i rekla njegovoj mami ona je branila mene i na njega je galamila i naravno opet ide ista prica ti meni ne trebas mozed da se kupis i da ides ja kazem moji ce doci aBd krajem mjeseca vidjet cemo sta ce biti do tak ako se situacija ne popravi idem svojima jer ne zelim izgubiti zivce prije vremena jer i ovako mi dodje da dignem ruku na sebe a zao mi djeteta.
ja sam vam drage moje u Gornjem Vakufu a rodom sam iz bihaca

ja zbog ovoga zube izbijam... ne diraj mi mater ako ces ista drugo u zivotu... a sto kaze vesela evo me vrim... jooojjjj kako mene ufati zivka na ovakve stvari... znam da svaka od nas popusta dosta, priznale mi to ili ne, ono sve za fin odnos i za mir u kuci, ali na ovako nesto se ne popusta nista... na takvu psovku ja bih samo marsnula pseto i uzela dijete i put svojih... pa u Bihac??? pa u Bihac!!! dzukela jedan, stoka neosoljena...

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 524
16.6.2010 16:31:37   
bebana27
naravno da bi me primili
a on kaze meni ces djete a ja cu ga dati svojoj mami meni ti ne trebas
nije lako kad te neko non stop ponizava dusa boli srce puca ponekad molim dragog Boga da me uzme jednostavno da vise to ne trpim ne mogu psihicki vise podnijeti

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *