|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.6.2010 15:54:02   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bijesna sam
Baš zato što si fina i dobra takav je! ne bi on meni ručak vidio! kako mu uopšte možeš kuhati a on takav prema tebi????????
za sve ima i kazna i nagrada, kako on tebi tako ti njemu!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 476
16.6.2010 15:54:10   
Ilhana RR
Ilhana RR, buba29, Nedi, mynxlee, cucu, aamra, abh, bebana27, Bambi09, bebano, vjestica, niki83, Anidae, sara.at, faris06, selmoni, Dalil@, jasmin, Aki Sa

vidi koliko nas ima sto smo tu za tebe!!!

nedaj na sebe draga!!!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 477
16.6.2010 15:54:14   
Nana84
IZVORNA PORUKA: bebana27

a najvise me voli ponizavati kad su mu tu sestre

Pa se pravi frajer pred sestrama- iskompleksiran,ccccc.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 478
16.6.2010 15:54:47   
SailorMoon

ja sam jako povucena i tiha osoba
jednostavno sve zelim da lijepo rijesimo zbog djeteta necu da raste bez oca jer znam da mu nebi bilo lako jer ipak je ljepse da smo oboje pored njega
ja sam osoba koja ne voli bas puno da hodam znaci posvetila sam se kuci djetetu za sebe imam najmanje vremena ali nije mi zao
znaci nema sta da se zali na mene kad dodje sa posla sve ga ceka nikad nije dosao sa posla a da ga nije rucak zatekao na stolu
zato vise ni sama ne znam sta da radim

Joj bas mi je zao. Ali mislim da si i tu malo kriva. Znaci on je naso na tebi mehko. Ima dobru kucnu pomocnjicu, i jedva docega da se pred svojim sestrama pokaze mangup.  To je zalosno. Ali mislim da je i na tebi osjetio da bi ti radi djeteta mnogo sta trpila i uzo je jos vise fursata.
Zato mila moja, pouzdaj se samo u sebe, i dosta ti je forumasica reklo. Bolje je nekad i bez oca odtrasni nego uz svakakvog.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 479
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 15:57:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Nana84)
  Neposredna veza do poruke: 480
16.6.2010 15:58:02   
Nana84
 Nana84, SailorMoon, buba29, mala86, vjestica, ziki, Ilhana RR, Nedi, salmy, cucu, aamra, abh, bebana27, Bambi09, bebano, Anidae, sara.at, faris06, selmoni, Dalil@, jasmin
Tu smo za tebe user posted image user posted image

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 481
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 15:59:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nana84)
  Neposredna veza do poruke: 482
16.6.2010 15:59:38   
mynxlee

ja sam jako povucena i tiha osoba
jednostavno sve zelim da lijepo rijesimo zbog djeteta necu da raste bez oca jer znam da mu nebi bilo lako jer ipak je ljepse da smo oboje pored njega
ja sam osoba koja ne voli bas puno da hodam znaci posvetila sam se kuci djetetu za sebe imam najmanje vremena ali nije mi zao
znaci nema sta da se zali na mene kad dodje sa posla sve ga ceka nikad nije dosao sa posla a da ga nije rucak zatekao na stolu
zato vise ni sama ne znam sta da radim

Eeee... tu mozda lezi zec user posted image Ali, ako je on takav da slusa sta drugi pricaju i huskaju ga protiv svoje zene, takav ti sestro moja ne treba.
Da ce tvom sinu biti tesko rasti bez oca, vjeruj da nece, jer ja sam jedna od takvih i evo me ziva, zdrava, neopterecena. Bude trenutaka kada sam mislila na njega, gdje je, sta je, misli li on na mene, ali to nekada. Sad kad sam pokusala s njim stupiti u kontakt, a on nezainteresovan, vjeruj da njega pomislim samo u ovakvim trenucima kada me neko musko slicno njemu iznervira.

I mami sam svojoj zahvalna, i svom dedi, sto su to rijesili dok sam bila beba i sto nisam bila u prilici da gledam kako ju tuce i svadja se s njom.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 483
16.6.2010 16:01:24   
bebana27
ne znam ni sama vise sta da mislim
neku noc se je mali rasplakao oko pola 1 iza ponoci on je skocio i opsovao mi mater a njegova je bila tu i naravno zamahno da me udari
nisam mogla sutati ustala sam i rekla njegovoj mami ona je branila mene i na njega je galamila i naravno opet ide ista prica ti meni ne trebas mozed da se kupis i da ides ja kazem moji ce doci aBd krajem mjeseca vidjet cemo sta ce biti do tak ako se situacija ne popravi idem svojima jer ne zelim izgubiti zivce prije vremena jer i ovako mi dodje da dignem ruku na sebe a zao mi djeteta.
ja sam vam drage moje u Gornjem Vakufu a rodom sam iz bihaca

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 484
16.6.2010 16:01:28   
mynxlee

IZVORNA PORUKA: buba29

mila a kako po pitanju bračnih dužnosti ? znaš na šta mislim user posted image

Trebam li ocekivati udarac, ako mi nekad nije do sexa ili da se svadjamo zbog toga? Ne razumijem!

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

Neposredna veza do poruke: 485
16.6.2010 16:01:28   
Nedi

joj da ga uhvatimo samljele bi ga,a koje smo lude Bog zna šta bi snjim bilo user posted image

E kako bi voljela...i njega i svakog koji digne ruku na ženu, evo od huje lupam po tastaturi i kolege u kancelariji me zbunjeno gledaju.

Neposredna veza do poruke: 486
16.6.2010 16:02:18   
cucu

nikad nije bilo tajni medju nama sve mi je govorio a sad jednostavno me izbjegava
cak me je jednom pitao da li bi se ja naljutila ako me on prevariuser posted image user posted image ?
kad izadjem sa svojim malim da setam naravno sama vidim kako parovi setaju svojom djecom mene moja dusa boli i sama se pitam pa sta sam toliko zbrijesila da sam ovako kaznjena
morala sam ovo javno da napisem jer vise ne mogu da sutim sve me gusi i boli nije lako biti odbacen
da bambi jesam imala problema u trudnoci koji su sad iza mene htjela sam da budemo sretna familija ali vidim da je meni jedino stalo do djeteta jer kad mali place a on u sobi nece da ga uzme mene zove tesko mu ustati

Ej mila, ma u svakom slucaju nisi sama, i ja setam sama s malom svaku vece i bas mi je to bezveze, al necu da moje djete ispasta njegov "umor i nervozu"  Imam osjecaj da sad kad neradimo poslije poroda oni zaborave da smo ikada radile. BTW dobro bi bilo ako smo blizu, mogle bi skupa setat i mahalat

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 487
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 16:03:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mynxlee)
  Neposredna veza do poruke: 488
16.6.2010 16:04:55   
mynxlee
Ako je njegova mama, tj. njegoi roditelji na tvojoj strani i ne zivite skupa, a ti se lijepo pokupi, pa budi kod njegovih dok tvoji ne dodju. Kad tvoji dodju, pa se ti opet lijepo pokupi, pa pravac u Bihac. Jesi li rekla svojima da imas problema u braku?

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 489
16.6.2010 16:05:28   
Nedi

A imaš li ikoga svog u G. Vakufu? Nekoga ko nema veze sa njim? I te njegove sestre su mutne nemoj s njima plaho. A ni sa svekrvom, ipak su oni ista krv. Mozda bi bilo dobro da svojima najaviš da postoji mogućnost da se vratiš s njima kući

< Poruku je uredio Nedi -- 16.6.2010 16:10:13 >

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 490
16.6.2010 16:06:29   
mynxlee

IZVORNA PORUKA: mynxlee

mila a kako po pitanju bračnih dužnosti ? znaš na šta mislim user posted image

Trebam li ocekivati udarac, ako mi nekad nije do sexa ili da se svadjamo zbog toga? Ne razumijem!

ne nisam na to mislila,nego dali on uopće hoće sex s njom,il je i to prestalo ili....šta već

Aha! Od huje ne znam ni sta sam procitala. Sad kad sam procitala drugi put, malo mi jasnije sta je pisac htio reci user posted image Sorry.

Neposredna veza do poruke: 491
16.6.2010 16:06:48   
SailorMoon

neku noc se je mali rasplakao oko pola 1 iza ponoci on je skocio i opsovao mi mater a njegova je bila tu i naravno zamahno da me udari
nisam mogla sutati ustala sam i rekla njegovoj mami ona je branila mene i na njega je galamila i naravno opet ide ista prica ti meni ne trebas mozed da se kupis i da ides ja kazem moji ce doci aBd krajem mjeseca vidjet cemo sta ce biti do tak ako se situacija ne popravi idem svojima jer ne zelim izgubiti zivce prije vremena jer i ovako mi dodje da dignem ruku na sebe a zao mi djeteta.

Uhhh sto mene nije tako. Nebi on jutra ni zateko.
Kako je jednom vesela rekla, nek se pazi da ga usnu nozem neubijes.
Pa jeli njegova mater ikad stobom o tome pricala?

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 492
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 16:07:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 493
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 16:08:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 494
16.6.2010 16:09:20   
salmy
Kako bih ja njemu KONTRU opucala! nema rucka nema nista! napucaj se sredi se djete uzmi i izadji! pa nek razmislja gdje mu je zena otisla i SA KIM
Molio bi on tebe da SETATE skupa vjeruj.Kako se naljutih razmisljam MM da ne NAPRAVIM rucak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 495
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 16:10:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 496
16.6.2010 16:10:43   
cucu

[/quote

Bebana polako mila, jbt njega samo ste ti i djete bitni! Ja te stvarno razumijem i kod mene je slicno samo sto nema dizanja ruke, ako moze bolje dobro je, ako ne ko ga sisa mozes ti sama s bebom nije to nikakav bauk!  Nadam se da ces imati podrsku od roditelja jer bi ti tako bilo puno lakse. Sjedi i razgovaraj s njima

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 497
16.6.2010 16:10:47   
*pcelica*

O podizanju ruke na sebe NE pomisljaj, nisi luda da zbog guser posted image ta tvoje dijete raste bez majke. On te nije vrijedan draga moja i nemoj dozvoliti da ti poljulj samopouzdanje jer mu je to cilj da ti mislis da nista ne vrijedis i da je on tvoj gospodar. Imam prijateljicu koja je imala brak gdje ju je m tukao i ona vise nije htijelada trpi i mjesec dana prije nego sto ga je ostavila spavala je sa nozem ispod jastuka i on je to znao. Zato nije smio da je pogleda a kamoli da mu ruka poleti, to su klasicne kukavice kad pokazes otpor odmah se poklope po usima. Zato mijenjaj plocu i ti budi bezobrazna prema njemu nek vidi da nemoze postupati s tobom kako hoce

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 498
16.6.2010 16:10:54   
bebana27
nema ja nikog svog blizu sebe a sa njevom sestrama sam na Vi.
sama sam imam par forumasica pa se sa njima cujem ublazim bol
a sto se tice sexa toga kod nas vec duze vrijeme nema

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 499
16.6.2010 16:11:17   
Nedi
IZVORNA PORUKA: salmy

Kako bih ja njemu KONTRU opucala! nema rucka nema nista! napucaj se sredi se djete uzmi i izadji! pa nek razmislja gdje mu je zena otisla i SA KIM
Molio bi on tebe da SETATE skupa vjeruj.Kako se naljutih razmisljam MM da ne NAPRAVIM rucak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čitaš mi misli - nema danas ručka ja ću odspavati pola sata kad dođem kući

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

papir za razvod braka
sweet baby2008

znate li mozda gdje se uzimaju papiri za razvod braka i koja je procedura oko toga.

0 (95%)

0 (5%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *