Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica IZVORNA PORUKA: crnkka Draga Anonimna, ali i ostale forumašice. Nadam se da ste dobro. Čitav evo vaše odgovore i to me je ponukalo da se i ja priključim raspravi. Anonimna razumijem te potpuni, kako se osjećaš i kako ti je. I ja sam bila u takvoj situaciji, dobrokod mene nije bila ista, moja je bila i gora. MM je izlazio, hodao kao da je momak, ja šutila, trpila, sve biće bolje... Život mi se sveo na posao, kuća, dijete. Dođem umorna sa posla, kuhaj ručak, izvedi curicu u šetnju, i tako u krug. Postao mi je život monoton isto kao i tebi. Kada sam god svom M rekla da mi je teško i da sam nezadovoljna, on je mislio da samnom nešto nije u redu. I tako se to vuko nekih godinu ipo, moje nezadovoljstvo, tuga i bol. Ali sad, uzela sam život u svoje ruke, pitam ga hoćemo li šetati on kaže neće, ja se spremim i sama sa curicom šetam. Nekad to pomaže. ali nekad ne. Bude mi žao kad vidim svi šetaju sa svoj bračnim drugom, a ja šetam sama. Ali ne dam se ja omesti, imam curicu, živim za nju i da joj pružim sve u životu. zato Anonimna, pokušaj da se pomiriš i da se malo navikneš, da promjeniš sredinu, da pogledaš u druge muškarce oko tebe, nisu svi sjajni i zlatni, u svakom braku ima problema, ali ako želite prevaziče te ih zajedno Ja tebe bas i ne kontam ovdje Nemoj se ljutiti, molim te.. Vec dugo sam clan, i primijetila sam da su ove forumasice sve do jedne predivne, a evo i ja pokusavam da bar nekome pomognem. Helem, ovo podebljano je meni ista situacija, ili sam ja pogresno shvatila U prvoj situaciji ti je bilo tesko sto ti umorna dolazis s posla i izvodis curicu u setnju, a vec u drugoj si se kao naljutila, i opet radis isto (a da on nece sa vama). Draga moja, digni glavu, i pricaj sa njim. Na papir sve, sta ti smeta, i nek se mijenja. Ja to Bogami ne bih trpila da mi je iz oka ispao! e vala si upravu :))))) bolej sama nego sa svakim :) oduvjek bilo i ostalo bar kod mene