jasmin
|
Korisnici na ovoj temi: jasmin, Gracanka, malena27 RR, HanaBana, Nedi, dzeni_nl, Hanady RR, buba29, chuci, MarinaDK, Mirkica, Mona Mohamed, Anidae, aamra, SailorMoon, mynxlee, Amelaa RR, henna ze, moni Nisam vidjela komentar u kome se savjetuje zapostavljanje razgovora koji je nasoj anonimnoj previse bitan za dalji zivot i uspjeh u tom zivotu.Medjutim,sve se treba raditi s mudroscu,polahko,nek prenoci.Ja prva ne bih trpila,iz dana u dan da nemam razgovora s muzem,pogotovo ako sam povrijedjena...ali korak po korak.Nije bitno razgovarati,pa silom silom,nego doci do uspjesnog razgovora,makar usao u razgovor s drugom temom,lahko cemo prebaciti vodu na svoj tok,ako je raspolozenje na nivou,i ako se potrefi ono sto privlaci njenog muza.Moras znati nacin kako prici svom dragom...nije moguce da ne razgovarate kroz ove godine braka,pa sad tek da je doslo do toga da se mora razgovarati. Kod mene uspije olovka i papir,i dobijem odgovor na isti nacin,ali kod nekog ne uspije...srecom nije to jedini nacin. Curo draga,trazi pravi nacin.I odmori se malo,sebi si najbitnija.Jer kad se malo povuces od svega,imas vremena da razmislis i slozis kockice.Ja bih svog poslala na put,pa kad me pozeli,saslusace me.
< Poruku je uredio jasmin -- 14.6.2010 16:10:15 >