RE: Problemi u braku (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

jasmin -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 12:44:21)

IZVORNA PORUKA: besana

Koja ista?

Ma imali smo jednu odbjeglu nevjestu.
Htjela da se uda u Osanicu.
Bila sam ubijeđena da si to ti.

besana -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 12:52:18)

A gdje je Osanica?Nisam to ja,ja sam na nekom forumu vidjela nik Besana i posto ne spavam nocima razbijajuci glavu oko istog problema uzela sam taj nik.

jasmin -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 12:54:06)

A gdje je Osanica?Nisam to ja,ja sam na nekom forumu vidjela nik Besana i posto ne spavam nocima razbijajuci glavu oko istog problema uzela sam taj nik.

U Goraždu [sm=smiley36.gif].

besana -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 12:57:03)

Ma kakvo Gorazde.Nisma to ja.Ja sam udata zena sa problmom[sm=smiley13.gif]

Bebica11 -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:01:26)

Besana to je vjerovatno iz kuce ponio al mislim da se moze na to uticati. Ja nemam takvu situaciju al npr kod mojih roditelja je slucaj da mama ima izostren "njuh"[sm=smiley36.gif] vjerujte ona zna kad ko ima mecu u prostoriju ako ta osoba udje:/ a moj otac se jace znoji. Ona je pricala kako mu na pocetku braka oca "preodgojila" na svoj level higijene tj tusiranja svako malo (on se d danas npr I pored abdesta tusira dva puta dnevno) onda da nosi iskljucivo pamuk cisti ili prirodne materijale bez sintetike ...tu je I deo al u kamenu (po njenoj zelji) hehe uglavnom moze se muskarac dovesti na nivo higijene kakvu zena zeli al vremenom I naravno podsticanjem DOK NE PREDJE U NAVIKU

Cesto se sjetim sto sam davno slusala da je brak kao nesredjena soba puna njegovih I njenih navika I sve se to treba posloziti vremenom...

Sreca ja I mm imamo skoro pa identicne navike tako da nije bilo vecih nesporazuma...

Bebica11 -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:10:22)

Samo jos da napisem mozda kako bih ga ja podstakla. Sto se tice odjece spremis kosulju ili majicu cistu I kazes da si mu to pripremila I da to obuce.... inace muski I vole kad im se kaze sta ce obuci da ne dumaju glavom[sm=smiley36.gif]

Il sto neko rece kazes mu : Hajde istusiraj se dok ja spremin jelo ili kahvu.
Ili da izvines poslije intimnog sastajanja pozoves na zajednicko kupanje. Ako nista pozoves ga na keks pos tusem [sm=smiley36.gif] pa ako nista drugo ne pali tako mu stvori naviku pa sto kazu zene hvali gel za tusiranje I sl

A na kraju mozda I otvoreno popricaj s njim u smislu "nemoj se ljutiti al ja bih voljela kad bi...." pa kazes sto zelis...

maxus svratila -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:11:07)

Ne znam jel zivite sami, ili????

SVaku noc ga zovi na zajednicko kupanje, reci da te to pali, i kazi da volis da mu peres "lulicu" [sm=sad.gif][sm=sad.gif]...
usto kupi kakvu mirisljavu kupku, imas one u CM-u [img]http://www.dodaj.rs/f/g/zv/4nyTnmXT/1/1882891.jpg[/img] izludit ce.....moj jedan jaran je reko kad osjeti ovaj miris na zensku da ga omami u istom truntku........

...spoji ugodno sa korisnim........

besana -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:13:47)

Kupku nisam vidjela.Naci cu je.A zivimo sami

maxus svratila -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:17:02)

Ma ovog mog pasana ova kupka zavede da bi mu mogla u tom trenutku trazit sta hocu.......

ja sam vrnem u mene mi straznjicom i kazem mu "odo ja" on zna sta mu je cinit, ide zamnom namah [sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif]......ali mi oboje volimo tus i vodu.....

Ja se dragom Allahu svaki dan zahvaljujem na vodi, i molim da je imamo uvijek.
Ljeti me rashladi, zimi zagrije..........pomaze mi u mojim namjerama [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

vjestica -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:17:04)

uh draga pa ti onda ne spavaš godinama jer si član od 2010

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:20:45)

IZVORNA PORUKA: vjestica

[sm=sad.gif]

besana -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:21:40)

Clan da ali samo citanjem.Nisam pisala na forumu

jasmin -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:21:54)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[sm=sad.gif]

[sm=sad.gif]

bebacha -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:24:45)

nisi normalna[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bebacha -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 13:27:33)

Udala sam se nedavno i imam problem

nesto ti ne štima

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.12.2013 14:24:03)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Merylin -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 14:27:32)

IZVORNA PORUKA: bebacha

nesto ti ne štima

hahahaha, eto zašto volim ovu temu, uvijek neke intrige, misterije, sapunice[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 14:31:56)

IZVORNA PORUKA: Merylin

IZVORNA PORUKA: bebacha

nesto ti ne štima

hahahaha, eto zašto volim ovu temu, uvijek neke intrige, misterije, sapunice[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 15:38:40)

Kakav je bio dok ste se zabavljali? Valjda si mogla osjetiti smrad. Kako da niste o tome razgovarali prije?

jasmin -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 15:54:12)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Kakav je bio dok ste se zabavljali? Valjda si mogla osjetiti smrad. Kako da niste o tome razgovarali prije?

Gali,žena kaže da ne smrdi.
Samo bi voljela da se redovitije koristi vodom.

lady_bubamara -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 16:05:05)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 16:56:12)

Gali,žena kaže da ne smrdi.
Samo bi voljela da se redovitije koristi vodom.

Ok ne smrdi, al se osjeti. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Meni je svaki dan kupanje pod moranje, ujutru i pred spavanje. MM takodje.
Udala bih se za covjeka koji igra fudbal svaki dan, al se ne bih udala za covjeka koji se ne kupa svaki dan. [sm=smiley36.gif]

Lalali -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 22:58:15)

Ne znam cemu umotavanje neko pred muzem, kratko i jasno kazes sta ti smeta, mijenjaj i zdravo a ne neko navodjenje, umotavanje, lizanje i sl. Joj kako vi zacas razmazite muzeve[sm=jezicek.gif]

hanabanana -> RE: Problemi u braku (11.12.2013 23:39:20)

Moj je pedanterija čista. Djevica u horoskopu.
Ali kad tukne fino mu kažem: tukneš brate dragi, idi istuširaj.
I on zna meni reći, recimo kad se vratim sa rolanja pa bih kafu prije svega.

A da mu ja spremim šta košulju i ostalo.
Jedino za sanduka kad bude trebalo, ili tabuta.

Galicia -> RE: Problemi u braku (12.12.2013 0:06:25)

A da mu ja spremim šta košulju i ostalo.
Jedino za sanduka kad bude trebalo, ili tabuta.

[sm=jezicek.gif]

Hoces da kazes da ga ne ceka svako jutro spremna odjeca? Pa kakva si ti zena????? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Oshino bi me posteno kad bih mu pripremila sta ce obuci. I obrnuto.
Samo zamisljam tu scenu, ja oblacim na sebe ono sto je ON meni izabrao da obucem taj dan. [sm=jezicek.gif] Plus pisamce na kojem pise "draga tuknes, okupaj se, danas je petak". [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>