Anoniman -> RE: Problemi u braku (4.12.2013 9:29:25)
|
Osjećam neku potrebu da kažem ishod razgovora. Jučer smo izašli i nismo se uspjeli ništa posebno dogovoriti. Ja sam mu otvoreno rekla da se ne želim vratiti u tu kuću koja nas je koštala i predložila mu ili da odemo negdje sami nas troje u podstanare dok ne mognemo kupiti stan i izgradimo život na svoj način i ispočetka ili da se spremimo na razvod. On je rekao nema šanse da ide u podstanare, kao tražio sam ti vremena da uštedimo pa da nekad kasnije uzmemo stan (do tad bi bili u toj kuci, a sumnjam da bi kad sta od te kupovine bilo). Onda reko razvod. On ne zeli ni razvod, ali kaze ako si tako odlucila ok. Kazem, nisam ja odlucila, ti si eto, ne zelisnista uraditi za nas. Kazem ti da je najbolje za nas troje da odemo i izgradimo samostalno zivot, a ti ne zelis otici, kaze sto bi placao stan kad vec isti imamo (taj kod njegovih). Kazem, ne bi placao stan, nego nas rahatluk. Ali ne i ne. Rastali smo se bez rjesenja konkretnog. I nismo se culi vise. Moram priznati, mnogo me boli,volim ja njega mnogo. Ali mislim da je najbolje da ostanem pri svom stavu, da se ne vracam u tu kucu posebno nakon udarca.
|
|
|
|